- Konu Sahibi papatya3459
-
- #14.341
selam kızlar nasılsınız ya kızlar sizdede ara sıra giren şiddetli kasık ağrısı oluyor mu ya şimdide var ve çok kıvrandırıyor dktora ayın 22de gidicem niye şiddetli anlamadım ya
ay cok guldummm ya "esımın gbesıyım" haaa:)hıı şimdi anladım bizim aile hekimini beni görünce sen benim gebemmisin dedi ben de içimden yok eşiminn gebesiyim dedim hay uyanık ondan öyle atlamış ben doğrayım o para alsın
malllll!!!!
evet evet acayip güzel bişey ben bundan sonra 15 günde bir giderim. ebe cep numarasını bile verdi acil bi durum olursa ara muhakkak diyemanikür gibi bişiy bu yahuu
ay cok guldummm ya "esımın gbesıyım" haaa:)
ne guzel ıste adam sahıplenıs sızı:))kızıma doğum yaptım ilk hafta hastaneye gittik kontrol için annem gel sağlık ocağına gidelim dedi neyse gittik önce ebeler niye haber vermedin hamile olduğunu dedi falan filan sonra doktorun bi görsün dedi sizi ben de hiç gitmemiştim aile hekimi uygulaması başlayınca doktoru da hiç görmedim neyse içeri girdim genc bi çoçuk direk gözüme bakarak o benim bebeğimmi dedi bende sandımki adamın dışarı da bebeği var onu bekliyor hemen atladım hayır o benim bebeğim 3. önce doğurdum :)) sonra döndü işte bak benim bebeğimmiş dedi allah tan eşim yanım da yoktu adamın konuşması öyle şimdi beni her gördüğü yerde benim gebem deyip duruyo :))
ne guzel ıste adam sahıplenıs sızı:))
cnm bende de şiddetli kalça kemiği ağrısı var. sağ tarafımdan bacağıma hatta ayağıma inen bi ağrı. son 1-2 gündür iyice arttı. daha erken diyolar bunun için korkuyorum o yüzden. kontrolüme 1 hafta var. başka var mı böyle bi ağrı çeken???
Günaydın kızlar,,
sevtapcım çok geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda hallolur probleminiz..yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza.
dün Amniyosentez yapıldı bana. çok değişik bir tecrübeydi. 3 gün sonra ilk sonuçlar çıkacak çok heyecanlıyım, inşallah temiz çıkar .
dün işlemden sonra kızım hiç durmadı, devamlı hareket etti, hiç bu kadar hareket etmemişti. demek ki huzursuzlandı..kötüyü düşünmek istemiyorum, sonuçlarımız iyi çıkacak diye kendimi telkin ediyorum. rabbim yardımcımız olsun..
yarın kayınvalidem, kayınbabam ve görümcem geliyor. 3 ü birden niye geliyosa asabım bozuldu, zaten istirahat verdi doktor 3 gün. valla kalkıp hizmet edemicem kusura bakmasınlar..
morcivert hangisi yüksek riskli geldi kaç geldi canım? 3lünün güvenilirliği diğerlerine göre daha az..ikilin iyi çıkmıştı herhalde dimi..doktorun ne dedi peki?
canım çok zor ama olumsuz düşünme, iş yerinde bir arkadaşın riski 26/1 çıktı , ve amniyosentez sonucunda bebeğinin çok sağlıklı olduğunu öğrendi. güzel düşün , güzel olsun annesi .
pardon canım erva nın anlamını merak ettim baktımda cesur erkek adam yazıyor birde betül demişsin kız ismi olarak mı düşünüorsun yada ikizlerin mi olacak inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?