2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
selam kızlar nasılsınız ya kızlar sizdede ara sıra giren şiddetli kasık ağrısı oluyor mu ya şimdide var ve çok kıvrandırıyor dktora ayın 22de gidicem niye şiddetli anlamadım ya

cnm bende de şiddetli kalça kemiği ağrısı var. sağ tarafımdan bacağıma hatta ayağıma inen bi ağrı. son 1-2 gündür iyice arttı. daha erken diyolar bunun için korkuyorum o yüzden. kontrolüme 1 hafta var. başka var mı böyle bi ağrı çeken???

benımde sag boşlugumda sıddetlı batarlar gırıyor ebeye soyledım safra kesem alındı benım bu cocuk orda bışeyler yapıyor dedım ebede boşluk bulmustur oraya yerlesıyordur dedı

evet evet acayip güzel bişey ben bundan sonra 15 günde bir giderim. ebe cep numarasını bile verdi acil bi durum olursa ara muhakkak diye manikür gibi bişiy bu yahuu

bizimkiler pek öle durmuyodu gittiğimde bi form aldım doldurmak için hala doldurcam işte gaza geldim senden sonra esin bu akşam doldurayımda yarın kocacık götürsün :)

ay cok guldummm ya "esımın gbesıyım" haaa:)

kızıma doğum yaptım ilk hafta hastaneye gittik kontrol için annem gel sağlık ocağına gidelim dedi neyse gittik önce ebeler niye haber vermedin hamile olduğunu dedi falan filan sonra doktorun bi görsün dedi sizi ben de hiç gitmemiştim aile hekimi uygulaması başlayınca doktoru da hiç görmedim neyse içeri girdim genc bi çoçuk direk gözüme bakarak o benim bebeğimmi dedi bende sandımki adamın dışarı da bebeği var onu bekliyor hemen atladım hayır o benim bebeğim 3. önce doğurdum :)) sonra döndü işte bak benim bebeğimmiş dedi allah tan eşim yanım da yoktu adamın konuşması öyle şimdi beni her gördüğü yerde benim gebem deyip duruyo :))

ne guzel ıste adam sahıplenıs sızı:))

kızlar hamileliğin 5. ayında başlayabilen ve bundan sonraki aylarda muhtemelen yaşayacağımız Braxton Hicks kasılmaları diye bi durum var doğum kasılmalarına rahmi hazırlıyor muş sizinki bu olabilir mi acaba bi araştırın derim:44:

Nabersiniz kizlar? Annemdeydim iki gundur giremedim nete.

Desica gecmis olsun cnm insallah sonuclar iyi cikar.

Cinsiyet ogrenenler soleyin bakem neymis gecmisi okuyamadim.

Kulaklari duyuyor ya, tepki veriyo benim bebikim. Annem tencere kapagi dusurunce zipladi cocugum. Duyuyo kesin.

Hareketleri kelebk kanadina benzemeye basladi cidden.:) gidikliyo beni arada. Cok seviyorum yavrumu yaa. Canimin ici. Masallah.

Yemek yapmaya gidiyom ben openzi hepinizi ve bebiklerinizi.:)

Çok geçmiş olsun canım,inşallah sonuç temiz çıkar.Bi yakınımda yaptırdı,3 gün mutlaka yatmalısın sonrasındada dikkatli olmalısın,zaten doktorun söylemiştirde sen kimseye hizmet edecek durumda değilsin,vücüdunun o iğne deliğini kapatması gerekiyor,tuvalet harici sakin yerinden kalkma Allah korusun bebeğin suyu azalabilir
Keşke misafir kabul etmeseydin

morcivert hangisi yüksek riskli geldi kaç geldi canım? 3lünün güvenilirliği diğerlerine göre daha az..ikilin iyi çıkmıştı herhalde dimi..doktorun ne dedi peki?

2li yaptırmamıştım canım. E3 düzeyim cok düşükmüş risk oranı vermiyo. dr um amniosentez dedi

ne güzel maşallah inş bişey cıkmaz amniosenteze su an cesaretim yok tüm ümitlerimi kaybetmek istemiyorum cnm

1 ay sonra yarın kontrole gıdıyrum bebısımı de ozlemıstım ınsallah her sey yolundadr kız demstı eger bu sefer de tamm kız derse alısverıse baslyrum

pardon canım erva nın anlamını merak ettim baktımda cesur erkek adam yazıyor birde betül demişsin kız ismi olarak mı düşünüorsun yada ikizlerin mi olacak inş.

yok canım kızım olacak inş anlamı ise
ERVA : Çok güzel genç. 2. Son derece cesur ve yiğit adam.Peygamberimizin halası, halasının kızı ve aynı zamanda Hz. Osman’ın annesinin adıdır. Her ikisi de sahabi hanımlardır Erva da sadece koyabilirim ama betül de çok güzel olmadı ikisinide düşünüyorum

okulda sınıf toğlantısı yapıldı bol bol agladım geldımmm
4+4 kurbanı olduk busene okullar hem4. sınıftan hem de 5. sınıftan mezun verınce öğretmen fazlası olustu buyuzden de bızım okuldakı 4 fazla öğretmen ıcın sınıf bolundu 38 kısıydık 19 kışılık 2sınıf yapldı kura cekıldı kuradan da ılk oğlumun adı cıktı oğretmenımız degıstı ögretmen cok agladı o aglayıncada ben agladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…