- 13 Ağustos 2012
- 928
- 143
- 73
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #14.381
güle güle giysin kuzucunresmini hemen koy merak ederizzz
bizim de 25 eylül de belli olacak inşallah o zaman tutmayın beniiii
teşekkür ediyoruz :)) 10 gün kaldı seninde bana öyle geliyoki senin kızın olacak Esin tabi önce sağlıklı sıhhatli olsunda dün akşam bakıyorum hep kızlara çalışıyo mağazalar sinirlendim birazda ama yinede en güzellerini kaptım
evet az kaldı :) valla ilk bebişimiz o yüzden kızı erkeği farketmiyor gerçekten amin sağlıklı hayırlı evlat olsun da farketmez
evet doğru söylüyosun kız bebiş cicileri çok güzel gerçektenama nasip bakalım
ayy canım ya okuyup üfleyin kendinizi bikaç kez banada olmuştu hatta üstüste bikaç gün mezarlıkta toprağın altında falan kalıyodum nefesim kesiliyodu çok garip rüyalar görüyodum çok şükür atlattık bisüredir görmüyorum.Ama benimde bacaklarımda dizimin altında kasılmalar oluyor kramp giriyo geceleri uykudan sızlanarak uyanıyorum eşimi uyandırıyorum okdr kilitleniyorum yaa
günaydın canım , tersine çıkar mı bilmiyorum ama dini olarak kan rüyayı bozuyor içini ferah tut
ya canım sorma valla bu hafta bana da öyle oldu nedense çok yorulduk bebişimle o değilde ben en çok hamile olduğumu dün anladım yine eskisi gibi hızlı hızlı iş yapıyordum bi baktım o kadar yorulmuşum ki yaşasın hamileyim ben şükür rabbime
burzu bu aralar canın çok sıkkındı ondan etkilendin heralde canım bak bebişin de etkileniyor yazık dikkat et kendine güzel bi kitap al yatmadan önce bi kaç sayfa da olsa oku öyle yat tabi dualarını da oku bi iki güne kadar atlatırsın bi daha da olmaz inşallah
Ya resmen boyun damarlarım uyuştu kendimi açamadım eşim uyandırıyo nefes nefese uyandım.Benim sadece karnımda kasılmalar oluyo bütün gece bende sızlanıyorum ve sabahlarıda çok yorgun uyanıyorum
(( Kıyamam yaa neyse geçecek hepsi ama hamilelere ve gebelere çok görünürlermiş öle duymuştum okumadan yatmamak laızm:18::18::18::18::18:
dün yaptırdım canım sağlık ocağında ama iyiyim şükür çok ağrım sızım yokaynen canımmm aminnn diyeyimde kocaman sen tetanoz yaptırmadın dimi esin????
Hadi yaainşallah bi daha olmaz aslında bende bi ara sürekli olurdu böyle doktora bile gitmek zorunda kalmıştım sonra geçmişti..Allahtan eşim bu durumuma alışık olduğu için tedirgin yatıyo.Nefes alıp vermem hızlanıyomuş hemen uyandırmaya çalışıyo ama biraz sarsması gerekiyo uyanabilmem için.Rabbim kimseye göstermesin (
dün yaptırdım canım sağlık ocağında ama iyiyim şükür çok ağrım sızım yok
onu bilmiyorum da şöyle söyleyeyim ben 7 sene yalnız yaşadım ilk 4 senesi yurtta sonra evde tek başıma kaldım ilk evlendiğimiz sene ve geçen sene en ufak bi gürültüye uyanır , gece olmadık zamanda bağırarak ya da ağlayarak kalkardım. biri beni uyandırmak istediğinde sıçrayarak kalkardım. annem de eşim de çok üzülürdü bu duruma ama şükür bu sene hepten atlattım bu durumu. okuya okuya bi de eşim çok sakinleştirirdi beni. şimdi rahat uyuyorum şükür uyanınca eşimin yanımda olacağını biliyorum ya ondan huzurlu huzurlu uyuyorumdarısı başınıza
Esincim bişii sorucam doktorun aşı olup olmamanla ilgili herhangi bişey söyledimi?Benimde haftaya vurdurmam lazım ama önce doktoruma sormalımıyım acaba?
onu bilmiyorum da şöyle söyleyeyim ben 7 sene yalnız yaşadım ilk 4 senesi yurtta sonra evde tek başıma kaldım ilk evlendiğimiz sene ve geçen sene en ufak bi gürültüye uyanır , gece olmadık zamanda bağırarak ya da ağlayarak kalkardım. biri beni uyandırmak istediğinde sıçrayarak kalkardım. annem de eşim de çok üzülürdü bu duruma ama şükür bu sene hepten atlattım bu durumu. okuya okuya bi de eşim çok sakinleştirirdi beni. şimdi rahat uyuyorum şükür uyanınca eşimin yanımda olacağını biliyorum ya ondan huzurlu huzurlu uyuyorumdarısı başınıza
yok canım dr a soramadım direk sağlık ocağına gittim ama benim şöyle bir durumum var ben tam 4 lü zamanı dr umu değiştiriyorum yani eylül sonu yeni dr a başlamış olacağım. e tetanoz un da zamanı geçiyor. aynı dr a giden arkadaşıma da dr tetanoz u vurdurdu. 2 doz halinde. o yüzden bende sormadan gittim sağlık ocağına zamanı geçmesin diye. dün vurdular. bebeğe bi zararı yokmuş netten araştırmıştım. Allah korusun doğum anında mikrop falan kapmayalım diye vurdurdum ben deEsincim bişii sorucam doktorun aşı olup olmamanla ilgili herhangi bişey söyledimi?Benimde haftaya vurdurmam lazım ama önce doktoruma sormalımıyım acaba?
canım ya ben geç kaldımmı yoksa tetanoz için diyorum ya kaydımı hala yaptıramadım bile
canım ya ben geç kaldımmı yoksa tetanoz için diyorum ya kaydımı hala yaptıramadım bile
yok canım dr a soramadım direk sağlık ocağına gittim ama benim şöyle bir durumum var ben tam 4 lü zamanı dr umu değiştiriyorum yani eylül sonu yeni dr a başlamış olacağım. e tetanoz un da zamanı geçiyor. aynı dr a giden arkadaşıma da dr tetanoz u vurdurdu. 2 doz halinde. o yüzden bende sormadan gittim sağlık ocağına zamanı geçmesin diye. dün vurdular. bebeğe bi zararı yokmuş netten araştırmıştım. Allah korusun doğum anında mikrop falan kapmayalım diye vurdurdum ben de
merhaba kızlar bende kızımın tekmelerını hıssedıyordum bayadır dun ıkdefa mınık tekmelerını dısardan gormeye basladık.
Ay süper yaaBiz daha yeni hissetmeye başladık ama bende görmek hissetmek istiyoruummm..
hıssedıceksın cnm az kaldı hepsı cok guzel.
yok canım bildiğim kadarıyla 19-20. haftalar arasında vuruyorlar. hamilelik takvimin doğruysa geç kalmamışsın.pazartesi gidersin olmadı. eğer kaydın yoksa ilk kayıt biraz uzun sürüyor bi dünya soru soruyorlar bir de ben bugüne kadar olan tüm testleri , ultrasonları falan götürmüştüm ne olur ne olmaz diye ebe çok mutlu oldu zaten isteyecekmiş iki iş olmamış oldu. seninde aklında olsun ben sabah 9 da gittim. aşısı, testleri, kayıt falan derken saat 11 oldu ona göre git bi de aç git kan tahlili yapıyorlar ama yanına yiyecek bişey al 11 e kadar aç duramazsanben öle yaptım iyi oldu
20 hafta ile 32 hafta arası vuruyoruz demişti bana hemşire hala geç kalmadın.Gidip kaydını yaptırırsan muhtemelen hemen vuralım diyebilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?