2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
güle güle giysin kuzucun resmini hemen koy merak ederizzz

bizim de 25 eylül de belli olacak inşallah o zaman tutmayın beniiii

teşekkür ediyoruz :)) 10 gün kaldı seninde bana öyle geliyoki senin kızın olacak Esin tabi önce sağlıklı sıhhatli olsunda dün akşam bakıyorum hep kızlara çalışıyo mağazalar sinirlendim birazda ama yinede en güzellerini kaptım

evet az kaldı :) valla ilk bebişimiz o yüzden kızı erkeği farketmiyor gerçekten amin sağlıklı hayırlı evlat olsun da farketmez

evet doğru söylüyosun kız bebiş cicileri çok güzel gerçekten ama nasip bakalım

aynen canımmm aminnn diyeyimde kocaman sen tetanoz yaptırmadın dimi esin????

Ya resmen boyun damarlarım uyuştu kendimi açamadım eşim uyandırıyo nefes nefese uyandım.Benim sadece karnımda kasılmalar oluyo bütün gece bende sızlanıyorum ve sabahlarıda çok yorgun uyanıyorum

Evet doğru söylüyosun ben zaten olaylardan çok çabuk etkilenen biriyim.Muhtemelen bununla alakalıdır aslında dua okuyup yatarım ama bu gece bilinçaltı ağır basmış.. ama uykusuzluk sersem gibi yapıyo beni bide gece sürekli tuvaletim geliyo uyumaya fırsat bulamaz oldum

Ya resmen boyun damarlarım uyuştu kendimi açamadım eşim uyandırıyo nefes nefese uyandım.Benim sadece karnımda kasılmalar oluyo bütün gece bende sızlanıyorum ve sabahlarıda çok yorgun uyanıyorum

(( Kıyamam yaa neyse geçecek hepsi ama hamilelere ve gebelere çok görünürlermiş öle duymuştum okumadan yatmamak laızm:18::18::18::18::18:

(( Kıyamam yaa neyse geçecek hepsi ama hamilelere ve gebelere çok görünürlermiş öle duymuştum okumadan yatmamak laızm:18::18::18::18::18:

Hadi yaa inşallah bi daha olmaz aslında bende bi ara sürekli olurdu böyle doktora bile gitmek zorunda kalmıştım sonra geçmişti..Allahtan eşim bu durumuma alışık olduğu için tedirgin yatıyo.Nefes alıp vermem hızlanıyomuş hemen uyandırmaya çalışıyo ama biraz sarsması gerekiyo uyanabilmem için.Rabbim kimseye göstermesin (

aynen canımmm aminnn diyeyimde kocaman sen tetanoz yaptırmadın dimi esin????
dün yaptırdım canım sağlık ocağında ama iyiyim şükür çok ağrım sızım yok

onu bilmiyorum da şöyle söyleyeyim ben 7 sene yalnız yaşadım ilk 4 senesi yurtta sonra evde tek başıma kaldım ilk evlendiğimiz sene ve geçen sene en ufak bi gürültüye uyanır , gece olmadık zamanda bağırarak ya da ağlayarak kalkardım. biri beni uyandırmak istediğinde sıçrayarak kalkardım. annem de eşim de çok üzülürdü bu duruma ama şükür bu sene hepten atlattım bu durumu. okuya okuya bi de eşim çok sakinleştirirdi beni. şimdi rahat uyuyorum şükür uyanınca eşimin yanımda olacağını biliyorum ya ondan huzurlu huzurlu uyuyorum darısı başınıza

Son düzenleme:

Bu benimde iyi halim eşim yanımda olduğu için rahat yatıyorum uyandırıcağını bildiğim için içimde rahat ama atlatıcaz umarım bu durumuda..Sen aşı vurdurdun mu canım?

merhaba kızlar bende kızımın tekmelerını hıssedıyordum bayadır dun ıkdefa mınık tekmelerını dısardan gormeye basladık.

canım ya ben geç kaldımmı yoksa tetanoz için diyorum ya kaydımı hala yaptıramadım bile

Esincim bişii sorucam doktorun aşı olup olmamanla ilgili herhangi bişey söyledimi?Benimde haftaya vurdurmam lazım ama önce doktoruma sormalımıyım acaba?
yok canım dr a soramadım direk sağlık ocağına gittim ama benim şöyle bir durumum var ben tam 4 lü zamanı dr umu değiştiriyorum yani eylül sonu yeni dr a başlamış olacağım. e tetanoz un da zamanı geçiyor. aynı dr a giden arkadaşıma da dr tetanoz u vurdurdu. 2 doz halinde. o yüzden bende sormadan gittim sağlık ocağına zamanı geçmesin diye. dün vurdular. bebeğe bi zararı yokmuş netten araştırmıştım. Allah korusun doğum anında mikrop falan kapmayalım diye vurdurdum ben de

canım ya ben geç kaldımmı yoksa tetanoz için diyorum ya kaydımı hala yaptıramadım bile

yok canım bildiğim kadarıyla 19-20. haftalar arasında vuruyorlar. hamilelik takvimin doğruysa geç kalmamışsın.pazartesi gidersin olmadı. eğer kaydın yoksa ilk kayıt biraz uzun sürüyor bi dünya soru soruyorlar bir de ben bugüne kadar olan tüm testleri , ultrasonları falan götürmüştüm ne olur ne olmaz diye ebe çok mutlu oldu zaten isteyecekmiş iki iş olmamış oldu. seninde aklında olsun ben sabah 9 da gittim. aşısı, testleri, kayıt falan derken saat 11 oldu ona göre git bi de aç git kan tahlili yapıyorlar ama yanına yiyecek bişey al 11 e kadar aç duramazsan ben öle yaptım iyi oldu

Sağlık o cağındaki hemşire hatırlattı bana ama doktoruma sormak aklıma bile gelmedi.Dediğin gibi Allah korusun mikrop falan kaparız iyi yapmışsın..

Esin bende alıcam bütün tetkiklerimi falan öğlene kdrda izin alayım ozaman.Ama dün okumuştum galiba sizlerden tsh kontrollerini fln görmek için sürekli kan alıyolarmış ya benden böyle bişey istemiyolar 2 li için kan verdim 3 lü için verdim hatta 3 lüde değildi daha önce belirttim ya sadece omurilik açıklığımı ne onun için tekli bişi yapmıştı 2 liye ek olarak.Oyüzden benim bişeyler ekskmi yapılıyor diyede düşünmüyo değilim ve telaşlanıyorum doğal olarak

20 hafta ile 32 hafta arası vuruyoruz demişti bana hemşire hala geç kalmadın.Gidip kaydını yaptırırsan muhtemelen hemen vuralım diyebilirler.

tamam canım yaptırayım çoğunluk yaptırıyo zaten demekki yaptırmamız gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…