- Konu Sahibi papatya3459
- #1.581
ben sana herkes 40. haftada doğum yapar demedim. adet tarihine göre hesaplanırsa 40. hafta normal süre döllenme ye göre hesaplanırsa 38. hafta normal süredir dedim.ve senin gibi kulaktan dolma bilgilerle konuşmuyorum canım yıllardır işin içindeyim. ve nedir sendeki bu ukala konuşma. geleceğin bir anne adayına bu saygısızca konuşmayı hiç yakıştıramadım. lütfen liderlik egonu burada tatmin etmeye kimsenin üstünde hakimiyet kurmaya çalışma. ben sessizce konuşmaları okuyorum fırsat buldukça, zorla topiği devralıp liderlik taslamaya başladın.
Canım bu topikte kimse liderlik peşinde değil, her başlığın bir sahibi olması gerekiyor mecburen. Ayça listeyle ilgilenemem seminerlerim var demiş öyle yazıyor ve topiği SLADI ya devretmişler. Ayça da sorun etmiyor SLADI da. Hamilelik biraz başımıza vuruyor sanırım. Boşverelim bunları, mutlaka herkesin farklı görüşleri olacaktır. Demokrasi de budur zaten. Ama kimse kimseye fikirleri düşünceleri yüzünden burada ahkam kesemez. kimse kimseden daha çok bilmiyor. herkes bebeği için yazıyor burada merak ettiklerini. Sen hemşire olabilirsin. Biliyor olabilirsin, bildiğini düşünebilirsin. Ama sabit fikirli olma bence farklı görüş geldiğinde (ki SLADI da farklı görüş belirtmemiş, aynı görüşü farklı şekilde anlatmış) çok sert cevaplar verme, bel altı vurmaya çalışma. tavsiye tabii. Sen hemşiresin bu konuda görüş bildirebilirsin ama ben de öğretmenim bu tarz konuşmaları hayatımın hiçbir anında duymak istemem.