2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
al işte tam hamile rüyasında görmüş adamın günahını alıyo :1: ben de buraya gelmeden rüyamda aldatıldığımı görüp öğlen kocişim gelene kadar ağladıydım zor sakinleştirdi adamcağız beni 'aşkım 150 tane erkekle çalışıyorum bi de bayanlarla çalışsam nolcak acaba' dediydi :9:

yok yok kesin aldatıyooo boyu posu devrilmesin yaaa seviyom eşeği de :43: aldattıgı kızın adına kadar gördüm edaydı bu kadar açık olur mu kesin aldatıyo varyaa hınzır :47:

ne cenesı dusuk hatunlarsınız gecmısı okumaktan yorum yazamıyorum
bu arada berıneceım sana rapor yaramadı kafayı yedın kocaya sardın :) sen gıt calış bacım bence:)

iyi aç madem boşanma davasını..hakim sebebini sorarsın söylersin edayı :9:

kanıtlamam lazım önce :35: ay hamilelik hormonlarım tavan yaptı :52: edayıda yolucam böyle yapıcam onun sıfatını:37:

ne cenesı dusuk hatunlarsınız gecmısı okumaktan yorum yazamıyorum
bu arada berıneceım sana rapor yaramadı kafayı yedın kocaya sardın :) sen gıt calış bacım bence:)

bence de bence de işe geri mi dönsem daha 20 günüm var ama :9:

bence de bence de işe geri mi dönsem daha 20 günüm var ama :9:
bence acil don bacım yoksa oğlan dogmadan bakırkoye yolcu olcN
yok yok ben cozdum berıneye gece yalnz durmak yaramıo gecelerı cozurtuo gunduzlerı normal
Yok valla tugba dıkkat ettım 4 mevsımı bı arada yasıyo gece gunduz farketmiyo bı kocasına saydırıyo 10 dk sonra ben onu cok sevıyom ozledım dıyo bildiğin delü bu hatun:)

yok yok ben cozdum berıneye gece yalnz durmak yaramıo gecelerı cozurtuo gunduzlerı normal
kafa bulun benle cadılar.. ben olmasam napıcanız benim sayemde ilerliyo sayfalar hahah :9: seviyom sizi yaa valla

bence acil don bacım yoksa oğlan dogmadan bakırkoye yolcu olcN

Yok valla tugba dıkkat ettım 4 mevsımı bı arada yasıyo gece gunduz farketmiyo bı kocasına saydırıyo 10 dk sonra ben onu cok sevıyom ozledım dıyo bildiğin delü bu hatun:)

meltem Allah iyiliğini versin bacım yaa ne güldüm anaaam :9: bebek içimde zıp zıp zıpladı :1: napıyım canım sıkılıyo bende ona sarıyom

iyi de rahat bırak adamı ayol, adam senı hamıle bıraktıgına bın pişman olmustur bı daha tovbe elleşmez senle:)

kız kocam bana elleşmezse kafayı yerim ben daha beter olurum.. :1: o zaman hiç çekemezsiniz beni... :9:

Back
X