2026 nisan anneleri

Merhaba öncelikle bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah beta değeriniz yüksek çıkmış MaaşaAllah. bende 21 temmuzda transfer oldum transfer günü dahil çarşamba 10. gün beta 251.68 , bugün 12.gün 464.19 çıktı hemşirem iyi diyor ..Hamileliğimiz Sağlıkla ilerlesin Allahım kucağımıza almayı nasip etsin 🤲
Ben de 12 temmuzda transfer oldum. 10. Gün 1018 çıktı. 12. Gün 2250 çıktı. Daha hiç kontrole gitmedim 7 haftalık olunca gidicem inşallah 🧿🧿

Merhabalar, Allah nasip ederse ben de nisan ayında anne olacağım gibi görünüyor. Sizlere bir şey danışmak istiyorum dün tahmini regl günümdü ve çok fazla kasık ağrım oldu. Regl geçme döneminde normal mi acaba bu?

Merhabalar, Allah nasip ederse ben de nisan ayında anne olacağım gibi görünüyor. Sizlere bir şey danışmak istiyorum dün tahmini regl günümdü ve çok fazla kasık ağrım oldu. Regl geçme döneminde normal mi acaba bu?
Evet normal benim kızımdayken ödüm kopmustu adet olacağım dye aglayacaktım o sırada kan artışı için dra gitmiştim sonrasında her döngüde oldu.

Kızlar benim bacaklarım ağrırdı adet gelmeye 1 gün kala fln. Bugun herşey iyi güzel ama 1saat once bacaklarım aniden ağrımaya başladı öyle bole değil. 1 gun gecikme oldu olacak bugunu de atlayınca. Regl olmadım şükür degerım de 142 idi ya dün... Sizde de var mı bacak agrısı. Kızımda yasadığım çoğu seyı unutmusm onundısında kasık cekılmesı agrısı ve uyku deli gibi arttı bugun☺️

Evet normal benim kızımdayken ödüm kopmustu adet olacağım dye aglayacaktım o sırada kan artışı için dra gitmiştim sonrasında her döngüde oldu.
Dün gece ağrıdan uyuyamadım ve korktum fazlasıyla. Acile kan vermeye gittim sağlıklı bir yükseliş de var ama insan yine de tedirgin oluyor.

Merhaba bende de regl agrisi gibi agri var, ben de cok yeniyim ama oluyormus merak etmeyin :)

Back
X