• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Kızlar ya ben kafamı yastıktan kaldıramıyorum 2 gündür canım hicbirsey yapmak istemiyor yerimden kalkasın gelmiyor acaip tembellik var nasıl olacak boyle sizdede bu durumu yaşayan var mı
Kafayı yicem kalkmak istiyorum is yapmak istiyorum yok .. Kuaföre gitmem lazım ki çok yakın evime kapıdan çıkıp gidemiyorum.. Offf ne bu Halim boyle benim

canım pazar gunu ben de oyleydım
bı yatıyorum bı kalkıyorum
bıseyler yesem ıyı gelcek gıbı ama ne bılmıyorum
cok zor yaa kotu oldukca daha da dınlıyo ınsan kendını bu kısır dongu bıtmıyo :31:
sıcaklar da fena etkılıyo bı ılık dus mu alsan acaba belkı rahatlarsın

hamisler gobisler doktordan geldim,bebisimi gorduk,tam benim hesabim gibi cikti 5hafta 2 gunluk.
1 hafta sonra kalbine gidicez.cok sevincliyim.aylar sonra yeni bebis geldi bana .doktor annem oldugu icin,aman canim resmi ne yapican dedi,bende telefonla ekrandan cektim sizlere atmak icin.buda benim findik.
Eki Görüntüle 447366 Eki Görüntüle 447366

Canım çok sevindim senin adına bizde yarın kalp atışlarını duymaya gidicez teyzesi inşallah yine güzel haberlerimizi veririz size

Kızlar ya ben kafamı yastıktan kaldıramıyorum 2 gündür canım hicbirsey yapmak istemiyor yerimden kalkasın gelmiyor acaip tembellik var nasıl olacak boyle sizdede bu durumu yaşayan var mı
Kafayı yicem kalkmak istiyorum is yapmak istiyorum yok .. Kuaföre gitmem lazım ki çok yakın evime kapıdan çıkıp gidemiyorum.. Offf ne bu Halim boyle benim

canm mide bulantın falan damı var aynı halsizlik bendede oluyor ara ara bende anlamadım nedenini bide folik asit içiyoruz ya oda bulantı yapıyo bende cins bir bünyem var galiba:1::1::1::1:

canım pazar gunu ben de oyleydım
bı yatıyorum bı kalkıyorum
bıseyler yesem ıyı gelcek gıbı ama ne bılmıyorum
cok zor yaa kotu oldukca daha da dınlıyo ınsan kendını bu kısır dongu bıtmıyo :31:
sıcaklar da fena etkılıyo bı ılık dus mu alsan acaba belkı rahatlarsın

Ne bileyim canım ya banyoya gitmeye bile useniyorum::((( ama zorlada olda kalkmam lazım yattikca kendimi hamile gibi değil hasta gibi hissediyorum Buda moralimi çok bozuyor

Aman tiwinkyimizde gelmiş,hoş gelmiş.Sladı ben listede kendimi göremedim,bilgilerimi yazayım müsait olduğunda ekleyiver canım.
Ankara
Oğluşa kardeş
sat:4 mayıs
Bdt:8 şubat
doktora gitmedim :9:
merhaba canim tebrikler.bilgilerini aldim seni listeye ekliyicem.aramiza hosgeldin umarim 9 ay saglikli hamilelik gecirirsin ve iyi paylasimlarda bulunursun.

Canım bugün mobilyalar gelecek ya onlarla uğraşıyorum :( bugün ve yarın pek giremem gibi geliyor :(( canım ilkinde de ikincisinde de aynı belirtiler olacak sen icini ferah tut. Hem bu sefer iyi hazirlanmissin hamileliğe, saglikla alacağız kucağımıza yavrusları ;))
sekerim ya ben findigin resmini koydum,sen mobilya isine giitin.okadar heveslenme findigimi size getiririm,senin findikla birlesip mobilyalari yitar,kirar,yazar.hi hoh hoh

Herkese merhaba. Kulübe yeni üye oldum. Bu benim ilk mesajım arkadaşlar. İnşaallah ben de Şubat annesi olucam. Heyecanımı sizlerle paylaşmak istedim. 7 yıllık evliyim. Tam 3 kez düşük yaptım. Hiç doğum olmadı. Durum böyle olunca ben de tabi doktor doktor gezdim. Genetik testler , pıhtılaşma testleri , hormon -kan testleri , troit , şeker , hsg , histeroskopi ne kadar test varsa hepsini yaptırdık. Sonuç sorun yok. En son gittiğim prof ise bana dedi ki : Sen bırak artık düşük yapmayı , artık normal yoldan hamile bile kalamazsın. FSH ın çok yüksek. Erken yaşta menapoza girmişsin. Yumurta rezervlerin tükenmiş.
Hamile kalman bir mucize dedi. 8 ay geçti ve ben hamileyim , şimdi o mucizeyi yaşıyorum :-) Allahımdan dileğim hamileleğimin sağlıklı sıhhatli devam etmesi ve yavrumu kucağıma almak. Allah bütün hamişlerin yardımcısı olsun.
canim cok sevindim,kim bilir nasil umudunu kayb etmistin,iste ALLAHIN mucizesi ,bilen goren ve yapan ALLAHTIR.o ol dediyse olucak.benim esimin akrabasinda tam 5 yil olmamis,doktorlar,artik asla kendiliyinden olamaz demisler.sonunda para toplayip tup bebege giderlerken,bi bakmis aaaa hamile.oyuzden tek veren ALLAHTIR.umarim saglicakla bu 9 ayi gecirip evladina kavusursun.hosgeldin.,

canımmm allah saglıklı bir sekilde kucagına almayı nasip etsiinnnnnn:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
amin canim hepimize bebisimizi kucagimiza alicagimiz gunleri gostersin ALLAHIM.

Canım çok sevindim senin adına bizde yarın kalp atışlarını duymaya gidicez teyzesi inşallah yine güzel haberlerimizi veririz size
tesekkur bitanem ay insallah yarin iyi sonucla gelirsin.hepimizin yuzu gulsun,hepimiz sevinelim.:49:

canım ben de sormak istedim sana...
5.haftamın içinde kese göründü 3,5mm çookk küçük gelişmez düşer denildi...

sence normalinde mi altında bu rakam...

perşembe günü başka bir doktora gideceğim, üzerinden 1 hafta geçti bakalım neler oldu :5:

cnm 3,5 "mm" olduğuna emin misin? "cm" olmasın? mmyi ultrasonda görmek imkansız. :/

hayırlısı olsun hayatım. Allah bilir en iyisini nolacağını

canım ben de sormak istedim sana...
5.haftamın içinde kese göründü 3,5mm çookk küçük gelişmez düşer denildi...

sence normalinde mi altında bu rakam...

perşembe günü başka bir doktora gideceğim, üzerinden 1 hafta geçti bakalım neler oldu :5:

cnm "mm" olduğuna emin misin? "cm" olmasın? mmyi ultrasonda görmek imkansızdır. :/

herşeyin hayırlısı tatlım. Allah bilir en iyisini neolacağını

hamisler gobisler doktordan geldim,bebisimi gorduk,tam benim hesabim gibi cikti 5hafta 2 gunluk.
1 hafta sonra kalbine gidicez.cok sevincliyim.aylar sonra yeni bebis geldi bana .doktor annem oldugu icin,aman canim resmi ne yapican dedi,bende telefonla ekrandan cektim sizlere atmak icin.buda benim findik.

sladıcım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,kazasız belasız.ben daha doktora gidemedim.doktorum yurt dışındaymış gelsin gidicem yanına ,sonra sizinle bilgilerimi paylaşırım...öpüldünüz...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::54::54::54::54:

Hoşbulduk SLADI. İyi dileklerin için teşekkürler canım. O kadar güzel bir tablo yapmışsın ki bayıldım. Diğer topikleri kıskandırıcaksın :-)
Ben de vereyim sana bilgilerimi : Yaş 37. SAT : 1-Mayıs İL: iSTANBUL Beklenen doğum tarihi : 5 Şubat Bebişimin kesesini gördük.

SLADI Allah tamamına erdirsin. İnşallah sağlıklı sıhhatli bebişini alırsın kucağına :-)
amin canim ALLAH hepimizin bebeisini kucagimiza almayi nasib etsin.

sladıcım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,kazasız belasız.ben daha doktora gidemedim.doktorum yurt dışındaymış gelsin gidicem yanına ,sonra sizinle bilgilerimi paylaşırım...öpüldünüz...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::54::54::54::54:
amin canim amin.insallah doktorun gelince git,guzel haberlerini bizle paylasirsin.

canım maşallah allah nazarlardan saklasın bende bu gün gittim doktora resmen piskolojimle oynadı baktı göremedi keseyi şu an bişi yok dedi adet gecikmiştir ümitlenme dedi kanda pozitif çıktı test yaptım onda da pozitif çıktı onlara pek bakma dedi nasıl doktorsa eşimde başka doktora göstermiş kan tahlili sonucunu ilk testte 1124,00 çıkmıştı bu günde 10000,00 o da ikiz olabilir değerler çok yüksek demiş şaştım kaldım

Ben hiç gitmedim birsy,bu hafta gitmeyi planlıyorum.ben de sağlıkçıyım,şimdi masa başında çalışıyorum ,çocuğum olduktan sonra hastanede çalışsaydım zaten deliler gibi çalışan ben herhalde hiç oturmazdım.Kadın kadın doğum uzmanı arkadaşım kendi doğum yapmadan çok kaba davranıyordu hastalara,ne zamanki kendisi sancılı ve uzun süren bir doğum yaptı,oldu bir melek.Lohusa depresyonunu ağır geçirdi.ben hastalarıma neler yapmışım diye ağlamaktan sütü bile azalmıştı ama desteğimizle baya toplamıştı kendisini.
Kardeşinin meselesini şuan çok iyi anlıyorum çünkü hamile kaldığımı duyan eltim deliler gibi çalışmalara başladı.Arkadaşlardan sıkma canını diyorlar ama bunu ilk hamileliğimde iş yerindeki müdürümle yaşadığım için sıkıntısını çok iyi biliyorum.Bebeklerin kiloları,boyları,ulrason görüntülerine kadar isterdi,hamileliğim burnumdan geldi,çok sıkıntılı günler yaşattı ve yavrum kolik sancılarına maruz kaldı.Hadi o müdürdü,artık görüşmüyoruz,eltimle başım belada.Zırt pırt arayacak abla,naptın,dr ne dedi,of offfff

hay bi de hamile olduğumu öğrendiğinde "daha çok erken, aldır bence, azıcık bi kuşkun bile varsa doğurmamalısın" diyip beni illa ikna etmeye çalışan kişi ablam oluyo! >:( şimdi kendi napıcak bakalım, istemiyorum 2.yi diyodu? aynen benim görümcem de zaten temmuzda bebek yapmak istiyodu, kaynanam da ona bakacak şimdi. ben kalıcam mı dımdızlak ortada?! :( kürtaj olmayı düşünürken annelerime güvendim de vazgeçtim, bakıcaz biz dediler diye. hey Allah'ım!!.. nolcak bakalım şimdi..

Back
X