- Konu Sahibi papatya3459
- #18.061
günaydın kızlar bende geldim şirkete çalışmaya başlayacağımda size merhaba diyelim dedik nasılsınız bebişler nasıl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın güzel anneler
ben dün akşsam doktoruma gittim ama üzülerek çıktım
bebeğimin duruş şekli istediğimiz gibi değil sırtı dönük eller başında sanki bişeyden kaçar gibi dedi doktor
iş yapmak eğilip kalkmak yasak bol bol dinlen dedi
sağlık ocağında tahlillerimi yaptırıcam aşımı da olup tekrar kontrole gidicem inşallah bir an önce düzelir
Allah korusun duruş bozukluğu falan varsa bu şekilde tespit edemeyiz falan dedi
Rabbim hepimizinkini korusun kollasın inşallah sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza alalım
neyse millet toplanana kadar ben de size mide yanması şikayetiniz var mı onu soruyum bari :)
günaydın canım hoşgeldinnnn bizim şuan en çok morale ihtiyacımız var canım benim bebek bu bi bakarsın öyle yatar bi bakarsın öteki türlü doktorlarda bazen sinir bozucu oluyorlar sen düşünme böyle birşey bebeğin gayet sağlıklı![]()
sıkma canını o an pozısyonu oyle denk gelmıstırgünaydın güzel anneler
bebeğimin duruş şekli istediğimiz gibi değil sırtı dönük eller başında sanki bişeyden kaçar gibi dedi doktor
sağlık ocağında tahlillerimi yaptırıcam aşımı da olup tekrar kontrole gidicem inşallah bir an önce düzelir
Rabbim hepimizinkini korusun kollasın inşallah sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza alalım
selam kızlar bişi sorcam hergün meyve yemek zorundamıyım ?
günaydın, ben ne meyve ne bişey hiçbişeyi şöyle iştahlı yiyemiyorum canım istemiyor iştahımın artması gerekmiyo mu göbiş de hala çok büyümedi ne zaman büyüyecek bu? bir de duruş pozisyonu ne anlamda önemli şuanda anlamadım. ?????? berine nerde nasıl acaba yaaa....
tiwinky kuzum ben senin göbişini yerim yerim canım benim maş. kuzucuğumuza kocaman olmuş annesi![]()
selam kızlar bişi sorcam hergün meyve yemek zorundamıyım ?
ben de seni yerimbu aralar tek desteğim yavrum. hiç huzurlu değilim. bilmiyorum hamileliğin etkisi mi ama hep eşimle sorunlar yaşıyoruz.
günaydın güzel anneler, oğluma yeni bir isim buldum arel: temiz, dürüst kişi anlamında. sizce nasıl?
aynen ya 8 de bı acıyorum gozumu bı daha uyku yokkk(
bende dunku mısafır trafıgını atlattım bugun de ıngılızce kursuna baslıyo oğluş alsancaga gıdıcem donusum akşamı bulur artık
günaydın güzel anneler
canım, ne olur böyle yapmayın, üzülüyorum ya.... benim eşimin ne olacağı belli değil yakında hapse girecek, belki bebeğimi onsuz doğuracağım, tekmelerini, büyüyüşünü gösteremeyeceğim...gidecek nasılsa alışmayayım diye yanına bile gidemiyorum akşamları kaçıyorum... ne olur yanınızdayken üzmeyin birbirinizi sıkı sıkı sarılın... sorun nedir bilmiyorum ama emin ol insanoğlu çok büyütüyor, allah ona daha büyük dertleri göstermeden... hiçbir şeyi gereksiz yere dert etme, eşinle bu güzel günlerinin tadını çıkar... ikiniz de hakediyorsunuz....
sıkma canını o an pozısyonu oyle denk gelmıstır
canım yapısal bi durum değil duruş şekli ya da hareketleri değişebilir...1-2 gün sonra başka bi doktora da git bakalım değişmiş mi..
...
evet öyle ama işte bu sefer incelemesine engel oldu
canım, ne olur böyle yapmayın, üzülüyorum ya.... benim eşimin ne olacağı belli değil yakında hapse girecek, belki bebeğimi onsuz doğuracağım, tekmelerini, büyüyüşünü gösteremeyeceğim...gidecek nasılsa alışmayayım diye yanına bile gidemiyorum akşamları kaçıyorum... ne olur yanınızdayken üzmeyin birbirinizi sıkı sıkı sarılın... sorun nedir bilmiyorum ama emin ol insanoğlu çok büyütüyor, allah ona daha büyük dertleri göstermeden... hiçbir şeyi gereksiz yere dert etme, eşinle bu güzel günlerinin tadını çıkar... ikiniz de hakediyorsunuz....
bende ayrıntılı ultrasona girdiğimde duruş pozisyonundan dolayı bakmak istediği herşeye bakamamıştı 2 gün sonra tekrar çağırdı gittiğimizde pozisyonu tamamen değişmişti ve herşeyini çok net gördü
o nedenle endişeye kapılma canım değişir o![]()