2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
günaydın güzel anneler
ben dün akşsam doktoruma gittim ama üzülerek çıktım
bebeğimin duruş şekli istediğimiz gibi değil sırtı dönük eller başında sanki bişeyden kaçar gibi dedi doktor
iş yapmak eğilip kalkmak yasak bol bol dinlen dedi
sağlık ocağında tahlillerimi yaptırıcam aşımı da olup tekrar kontrole gidicem inşallah bir an önce düzelir
Allah korusun duruş bozukluğu falan varsa bu şekilde tespit edemeyiz falan dedi
Rabbim hepimizinkini korusun kollasın inşallah sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza alalım

günaydın güzel anneler
bebeğimin duruş şekli istediğimiz gibi değil sırtı dönük eller başında sanki bişeyden kaçar gibi dedi doktor
sağlık ocağında tahlillerimi yaptırıcam aşımı da olup tekrar kontrole gidicem inşallah bir an önce düzelir
Rabbim hepimizinkini korusun kollasın inşallah sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza alalım

günaydın canım hoşgeldinnnn bizim şuan en çok morale ihtiyacımız var canım benim bebek bu bi bakarsın öyle yatar bi bakarsın öteki türlü doktorlarda bazen sinir bozucu oluyorlar sen düşünme böyle birşey bebeğin gayet sağlıklı :nazar:

neyse millet toplanana kadar ben de size mide yanması şikayetiniz var mı onu soruyum bari :)

Mide yanması benim en büyük sorunum canım.Benim zaten reflüm vardı hamilelikte iyice arttı doktor ilaç verdi ben kullanmadım bebişe bişi olur die ama taaki reflü yüzünden kusup boğazım kanayana kadar şimdi sabah aç karınla mide koruyucu içiyorum.Gavisconu hiç saymıorum bile 1 ayda ortalama 12 şişe içiorum :34: hiç bi zararı yokmuş içmemek daha büyük zarar verir didi

günaydın canım hoşgeldinnnn bizim şuan en çok morale ihtiyacımız var canım benim bebek bu bi bakarsın öyle yatar bi bakarsın öteki türlü doktorlarda bazen sinir bozucu oluyorlar sen düşünme böyle birşey bebeğin gayet sağlıklı :nazar:

sağol canım hoşbulduk ben hep burdayım aslında ama yazamıyorum işte bugün haftasonu ya durgunuz şimdilik :)
ya aslında doktorum da kötü bişey demek istemedi de verdiği örnek de pek iç açıcı değildi tabi
bende de suç var bu aralar iyiyim ya yerimde durmuyorum hareketlerime pek dikkat etmiyorum ama bundan sonra bişeye elimi sürmem

günaydın güzel anneler
sıkma canını o an pozısyonu oyle denk gelmıstır

selam kızlar bişi sorcam hergün meyve yemek zorundamıyım ?

Bebiş için yemen gerek canım..benim doktorum günde 4 porsiyon meyve veriyo bunun ikisi 11:30 gibi diğeride akşam 10:00 gibi..ben meyve yemeyi hiç sevmezdim öle bi alıştım ki yemeye açlığımı bile bastırıyo ayrıca tatlı yerine şeker ihtiyacını meyveden alıyosun..

günaydın, ben ne meyve ne bişey hiçbişeyi şöyle iştahlı yiyemiyorum canım istemiyor iştahımın artması gerekmiyo mu göbiş de hala çok büyümedi ne zaman büyüyecek bu? bir de duruş pozisyonu ne anlamda önemli şuanda anlamadım. ?????? berine nerde nasıl acaba yaaa....

günaydın, ben ne meyve ne bişey hiçbişeyi şöyle iştahlı yiyemiyorum canım istemiyor iştahımın artması gerekmiyo mu göbiş de hala çok büyümedi ne zaman büyüyecek bu? bir de duruş pozisyonu ne anlamda önemli şuanda anlamadım. ?????? berine nerde nasıl acaba yaaa....

günaydın evet ya BERİNE nerede acaba gelse ya telide yok kimsede dimi ?

ben de seni yerim :1: bu aralar tek desteğim yavrum. hiç huzurlu değilim. bilmiyorum hamileliğin etkisi mi ama hep eşimle sorunlar yaşıyoruz.

canım, ne olur böyle yapmayın, üzülüyorum ya.... benim eşimin ne olacağı belli değil yakında hapse girecek, belki bebeğimi onsuz doğuracağım, tekmelerini, büyüyüşünü gösteremeyeceğim...gidecek nasılsa alışmayayım diye yanına bile gidemiyorum akşamları kaçıyorum... ne olur yanınızdayken üzmeyin birbirinizi sıkı sıkı sarılın... sorun nedir bilmiyorum ama emin ol insanoğlu çok büyütüyor, allah ona daha büyük dertleri göstermeden... hiçbir şeyi gereksiz yere dert etme, eşinle bu güzel günlerinin tadını çıkar... ikiniz de hakediyorsunuz....

günaydın güzel anneler, oğluma yeni bir isim buldum arel: temiz, dürüst kişi anlamında. sizce nasıl?

canım bir kere herkesin beğeneceği bi isim yeryüzünde yok..ne söylesen birileri bi yorum yapar sormamak lazım. ama madem sordun ariel diye dalga geçerler gibi geldi bana..

aynen ya 8 de bı acıyorum gozumu bı daha uyku yokkk:((

bende dunku mısafır trafıgını atlattım bugun de ıngılızce kursuna baslıyo oğluş alsancaga gıdıcem donusum akşamı bulur artık

ben de atlatayım hadi bakkam:) barı 9 a kadar uyusak dimi..ama mis gibi kahvaltımızı bile ettik babamızı da 9 da kaldırıyoruz en geç naapalım:))
günaydın güzel anneler

canım yapısal bi durum değil duruş şekli ya da hareketleri değişebilir...1-2 gün sonra başka bi doktora da git bakalım değişmiş mi..

canım, ne olur böyle yapmayın, üzülüyorum ya.... benim eşimin ne olacağı belli değil yakında hapse girecek, belki bebeğimi onsuz doğuracağım, tekmelerini, büyüyüşünü gösteremeyeceğim...gidecek nasılsa alışmayayım diye yanına bile gidemiyorum akşamları kaçıyorum... ne olur yanınızdayken üzmeyin birbirinizi sıkı sıkı sarılın... sorun nedir bilmiyorum ama emin ol insanoğlu çok büyütüyor, allah ona daha büyük dertleri göstermeden... hiçbir şeyi gereksiz yere dert etme, eşinle bu güzel günlerinin tadını çıkar... ikiniz de hakediyorsunuz....

katılıyorum sana...ben de hamişlik ters etki yaptı hiç yanımdan gitmesin istiyorum eşim...ama lohusayken de böyleydim ben tuvalette çok duruyosun diye ağlamıştım bikeresinde:52::52::52:
bahane bulamamışım demek o ara:1::1: ama sen de bize derken kendin yok yere üzüyorsun..bak arkadaşın komşusu bebeği 3 aylıkken eşini kalp krizinden kaybetti...bizim komşumuz da doğumuna 3 gün kala aynı şekilde kaybetmişti buraya da yazmıştım
eşin sağlam sayılı gün geçecek yuvAsına dönecek SAĞLIK varsa gerisi çok takma canım...

sıkma canını o an pozısyonu oyle denk gelmıstır

evet öyle ama işte bu sefer incelemesine engel oldu

canım yapısal bi durum değil duruş şekli ya da hareketleri değişebilir...1-2 gün sonra başka bi doktora da git bakalım değişmiş mi..

...

sağlık ocağındaki işlerimi hallettikten sonra tekrardan gidicem inşallah o zaman düzelir

kızlar meyve yemekten kaçmayın yaa
ben aksine üzülüyorum meyve yemediğimde
belki de yediklerimizin içinde en doğalı en yararlısı
doğadan direkt mideye :8:

evet öyle ama işte bu sefer incelemesine engel oldu

bende ayrıntılı ultrasona girdiğimde duruş pozisyonundan dolayı bakmak istediği herşeye bakamamıştı 2 gün sonra tekrar çağırdı gittiğimizde pozisyonu tamamen değişmişti ve herşeyini çok net gördü
o nedenle endişeye kapılma canım değişir o :34:

:50::50: seni üzmek istemezdim canım benim. Allah yardımcınız olsun. Allah bugünlerimizi aratmasın, bugüne şükür diyorum. Ama hamileliğimden sonra eşim çok değişti sanki ya da bana öyle geliyor bilmiyorum. Sürekli görümcelerim yüzünden kavga ediyoruz. Hiç rahat bırakmıyorlar. Sürekli arıyorlar beraber olmak istiyorlar. Geçen bayram hepsi bir olup eşimi doldurmuşlar. Gelin şöyle böyle diye. kavga ettik 1 hafta konuşmadık. hergün ağladım bu halimle de dönüp yüzüme bakmadı. sonunda ben özür beklerken de cevabı umurumda olmaz gittiği yere kadar oldu. sonra barıştık. ama içimdeki kırgınlıklarım geçmedi. soğudum resmen. ama bebeğim var, onun için bişeylere katlanmalıyım.

bende ayrıntılı ultrasona girdiğimde duruş pozisyonundan dolayı bakmak istediği herşeye bakamamıştı 2 gün sonra tekrar çağırdı gittiğimizde pozisyonu tamamen değişmişti ve herşeyini çok net gördü
o nedenle endişeye kapılma canım değişir o :34:

inşallah canım değişsin yaa koca göbeğimde ne diye iki büklüm yatıyosa artık yer bulamadı sanki kendine :9:

Back
X