- 7 Nisan 2012
- 1.006
- 122
- 323
- Konu Sahibi papatya3459
- #18.441
Bu arada meltem benimde göbek deliği ve çevresi aciyor sanki göbeğim fırlayacak dışarı içi aciyor:-(
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben hıcbısey kullanmıyorum ılk hamılelıgımden zaten gobegımde catlamayan yerım kalmadı bunda gergınlık hıssettıgımde evdekı herhangı bır nemlendırıcı suruyorumslm kızlar nbrsiniz,,
okuyabildiğim kadar geçmişi okudum, kilolar almış başını gitmiş, yalnız olmadığımı anladım we mutlu oldum
kilo konusunda acayip depresyondaydım
her konuda olduğu gibi burdaki paylaşımlar bana yalnız değilsin dedirtiyo(demekki bi süre girmeyince tekim sandım)
ben 6 kilo aldım ama inanın okadaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr dikkat ediyorumki anlatamam.
yemekanede yemek yitoruz masadaki herkes pilav makarna ne warsa silip süpürüyo, hamile olan benim ekmek almıyorum, pilaw çıkarsa yemiyorum, tatlı warsa ucundan
yemeğide çeşidine göre bitirmiyorum bile
ewde zaten yağsız ekmeksiz hayat
ama yinede kilo almayı durduramıyorum
ben sanırım faydalı bulduğum şeyleri abartı yiyorum
mesela bol meyve, 1 değild 5 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir............(sırf faydalı diye)
am düşününce sonuçta bunlardada kalori war artık bunlarda dikkat edicem
ha buarda kızlar göbeği çatlayan warmı napıyosunuz ne kullanıyosunuz:18::18::18::18::18::18:
ben lierac kullanıyordum şimdide mustela kullanıyorum![]()
kızlarrr bu akşam cok paspalımmm ama yıne de hzır oglusu yakalamısken resım cektırıp burayay atayım dedım alınan 10 kılo ruzgar ve bennnnn!!!!
heralde gerıldıgı ıcın dır ben ılk hamılelıh-gımde hatırlamıyorum boyle bısey yaaaBu arada meltem benimde göbek deliği ve çevresi aciyor sanki göbeğim fırlayacak dışarı içi aciyor:-(
arkadaşlar herkese merhaba. göbüşlerinize bayıldım ben de koyucam ama fotoğraf makinemin pili bitmişsize birşey sorucam. benim bacaklarımda 2 gündür kırmızı kabartılar oluştu. hatta şu an fosur fosur kabarık diyebilirim. başına böyle birşey gelen var mı? yarın doktora gidicem ama telaşlandım hamilelikten kaynaklı bişey olabilir mi?:44:
Banada öyle dedi doktorum. Benimde 2. Ya. Ama bi akrabamız hamile 33haftalık görseniz ikiz taşıyor sanki belkide üçüz:-D karnı çok çatlamiş kaşıdikca kanamiş zor yürüyo ben onu 2. Bebekte karnı nasıl olur düşünemiyorum bile:-D2. bebelerde daha buyk olur dedı dr amcaaa
ben hıcbısey kullanmıyorum ılk hamılelıgımden zaten gobegımde catlamayan yerım kalmadı bunda gergınlık hıssettıgımde evdekı herhangı bır nemlendırıcı suruyorum
slm kızlar nbrsiniz,,
okuyabildiğim kadar geçmişi okudum, kilolar almış başını gitmiş, yalnız olmadığımı anladım we mutlu oldum
her konuda olduğu gibi burdaki paylaşımlar bana yalnız değilsin dedirtiyo(demekki bi süre girmeyince tekim sandım)
ben 6 kilo aldım ama inanın okadaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr dikkat ediyorumki anlatamam.
yemekanede yemek yitoruz masadaki herkes pilav makarna ne warsa silip süpürüyo, hamile olan benim ekmek almıyorum, pilaw çıkarsa yemiyorum, tatlı warsa ucundan
mesela bol meyve, 1 değild 5 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir............(sırf faydalı diye)
ha buarda kızlar göbeği çatlayan warmı napıyosunuz ne kullanıyosunuz:18::18::18::18::18::18:
ılk hamılelıgımde beb yagı kullanıyordum alerjı yaptı dr yasakladı hıcbışey suremedım zaten catlak olayı genetık annende varsa senden de oluyor ne yaparsan yapcanım ilkindedemi kullanmamıştın?
ya yinede kullan bence ya dahada artarsa çatlağın korkmuyomusun:18:
yanlış sayfaya atmısım gobus fotolarına olacaktııııı:)ben hamıle kaldıgımda bu gordugunuzden 2 kılo daha zayıftım burda 62 kıloyummm![]()
ben hamıle kaldıgımda bu gordugunuzden 2 kılo daha zayıftım 9 haftalık hamıle 62 kıloyummm![]()
nıyekı kızzzz??? neden oyle dedın ki:)maşallah kız senin hep oğlun olması kızın olmaması normal zira tam kaynana tipin varhele oğluşunun bakışı kopardı beni tam kaynanasın dostummm
![]()
aaaaaaa oğluşum hastadır annesıne kımseye laf soyletmez derler ya erkekler anneye kızlar babaya asıktır bızımkı ynen oyle esımde dıyo zaten 2 oğlanla kendıne ytırırm yaptın dıyee:)maşallah kız senin hep oğlun olması kızın olmaması normal zira tam kaynana tipin varhele oğluşunun bakışı kopardı beni tam kaynanasın dostummm
![]()
nıyekı kızzzz??? neden oyle dedın ki:)
aaaaaaa oğluşum hastadır annesıne kımseye laf soyletmez derler ya erkekler anneye kızlar babaya asıktır bızımkı ynen oyle esımde dıyo zaten 2 oğlanla kendıne ytırırm yaptın dıyee:)
slm kızlar nbrsiniz,,
akıntınız warmı sizinde
bende var akıntı bazen korkuyorum lönk diye çıkıveriyor regl oluyor gibi.
dıkkat et senle dunur olmayalım o zamannnnnn:)))o ağırlık mevcut yani sende...hani böyle ters bi durum olsa gelini yolacak kapasite görüyorum![]()