- Konu Sahibi papatya3459
- #19.021
canım ben 8 kilo aldım 58 oldum
ben sana göre az almısım 4 kilo almıstım 20.haftamda yani 19+4 teyken:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben 8 kilo aldım 58 oldum
MAŞALLAH ZAYIF BAŞLAMIŞSIN HAMİLELİĞE CANIM.
ben 57 ile başladım 21. haftadayım henüz ama 7 kilo falan aldım.:::((
ben sana göre az almısım 4 kilo almıstım 20.haftamda yani 19+4 teyken:)
dursunbey ilçesindeyim canım sen demi balıkesirlisin nerede oturuyorsun kız
canım aslında önemli olan kaç kilo aldığımız değil
kaç kilo ile başladağımız
çünkü doktorlar zayıf başlayanlara daha fazla obsiyon tanıyorlar
ben doktora gittimde en son 7.5 kilo almıştım korktuğumu söyledim
sorun yok zayıf başladın dedi
ama kilolu başlayanlar daha yavaş kilo almalı ki tansiyon gibi şeker gibi durumlar çıkmasın
ben bandırmada doğdum 6 sene kaldım canım ama tayinimiz çıktı sonra...eşim bigadiçli burhaniyede oturuyo kayınvalidemler
az almıs gibi üzülmüşsün sanki:) ben 19+4 te 4 kilo almıstım sizlere göre baya az 64tüm 2 hafta önce
çok havalı:) ne kadarmış bu
ben de bunu almayı düşünüyorum
Wollex New York Manhattan Travel Sistem Bebek Arabası / Kırmızı - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
walla cokguzelmıs bende bu tarz bakıyorum benım esımde tekerleklere takık cok dısarda uzay mekiği gıbı dıyo:)fıyat hakkında bı bılgın varmı kapanısıfelan cok pratıkya hosuma gıttı benımde
Bende 22. haftamdayım 7-8 arasında bişeyler aldm. canm sıkkın çok aldm diye
8 kilo aldım ben de.şimdi işte kızlar 20 kılo alırsın dedı. yok artık. ben inş max 14 ile bitiririm die düşünüyorum.
günaydıııınöğlen olmuş ama neyseee
![]()
daha yeni kahvaltı yapıcaz biz
sizler napıyonuuz
kuzucuklar nasıl![]()
tatlm bide duyduguma göre 5.ve 6.aydan sonra asıl kilo alımlar baslıyormus 5.aydan sonra 3er 3er 4 er 4er alıyolarmıss vay halimizeee
biz öğle yemeğimizi yedik.sen çalışmıyorsun berinecim heralde.ne güzel geçde kalkıyosundur.keyif kahvaltısıda yapıyosundur.hatta bi taraftanda tv
izliyosundur.
valla fiyatı 500- 600 arası. en güzel özelliği de katlanınca bir sırt çantası var ona koyup sırtında bile taşıyabiliosun arabayı..
kızlar merhabalar
dun erkenden şeker yuklemesi için hastaneye gittimyukleme den önce ultrasona soktu doktor suyun felan nasılmış bakalım dedi herşey iyiymiş
sonra labaratuvara git dediler bir gittim meğer randevu alınıyormuş
birde 75 lik glukoz alıcamışım gelirken
ayın 19 una verdiler randevuyu da
eczaneye gittim hazır sulandırılmış glukozlar varmış 1 adet aldımbilmem bileniniz varmı:26::26:eğer bardak ile glukoz isterlerse hiç uğraşmayın ped şişenin yarısı kadar hemen onu içiverecekmişim
![]()
izindeyim canım pzt başlama yapıcamkeyif sürüyorum şimdilik