2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
MAŞALLAH ZAYIF BAŞLAMIŞSIN HAMİLELİĞE CANIM.
ben 57 ile başladım 21. haftadayım henüz ama 7 kilo falan aldım.::::(((

evet çok şükür zayıf başladım hala demiyor kimse çok kilo almışsın diye
zayıf başlayanlar daha çok kilo alabiliyormuş

ben sana göre az almısım 4 kilo almıstım 20.haftamda yani 19+4 teyken:)

canım aslında önemli olan kaç kilo aldığımız değil
kaç kilo ile başladağımız
çünkü doktorlar zayıf başlayanlara daha fazla obsiyon tanıyorlar
ben doktora gittimde en son 7.5 kilo almıştım korktuğumu söyledim
sorun yok zayıf başladın dedi
ama kilolu başlayanlar daha yavaş kilo almalı ki tansiyon gibi şeker gibi durumlar çıkmasın

canım aslında önemli olan kaç kilo aldığımız değil
kaç kilo ile başladağımız
çünkü doktorlar zayıf başlayanlara daha fazla obsiyon tanıyorlar
ben doktora gittimde en son 7.5 kilo almıştım korktuğumu söyledim
sorun yok zayıf başladın dedi
ama kilolu başlayanlar daha yavaş kilo almalı ki tansiyon gibi şeker gibi durumlar çıkmasın

tatlm bide duyduguma göre 5.ve 6.aydan sonra asıl kilo alımlar baslıyormus 5.aydan sonra 3er 3er 4 er 4er alıyolarmıss vay halimizeee

günaydıııın:3: öğlen olmuş ama neyseee :9:
daha yeni kahvaltı yapıcaz biz
sizler napıyonuuz
kuzucuklar nasıl :emir_bebek:

walla cokguzelmıs bende bu tarz bakıyorum benım esımde tekerleklere takık cok dısarda uzay mekiği gıbı dıyo:)fıyat hakkında bı bılgın varmı kapanısıfelan cok pratıkya hosuma gıttı benımde

valla fiyatı 500- 600 arası. en güzel özelliği de katlanınca bir sırt çantası var ona koyup sırtında bile taşıyabiliosun arabayı..

Bende 22. haftamdayım 7-8 arasında bişeyler aldm. canm sıkkın çok aldm diye

8 kilo aldım ben de.şimdi işte kızlar 20 kılo alırsın dedı. yok artık. ben inş max 14 ile bitiririm die düşünüyorum.

bende her bakmamda kilo almış oluyorum moralim bozuluyo.ama sağlıklı olsun bebişim de razıyım artık.
genede12-13 ü geçmese keşke ama çok zor şimdiden 7 ise ilerleyen aylarda çok hızlanıyormuş.

günaydıııın:3: öğlen olmuş ama neyseee :9:
daha yeni kahvaltı yapıcaz biz
sizler napıyonuuz
kuzucuklar nasıl :emir_bebek:

biz öğle yemeğimizi yedik.sen çalışmıyorsun berinecim heralde.ne güzel geçde kalkıyosundur.keyif kahvaltısıda yapıyosundur.hatta bi taraftanda tv izliyosundur.

tatlm bide duyduguma göre 5.ve 6.aydan sonra asıl kilo alımlar baslıyormus 5.aydan sonra 3er 3er 4 er 4er alıyolarmıss vay halimizeee

evet doğru ama son aylarda almayan bile var
sedece şişlik artan var yani
yani herkeste aynı şey işleyecek diye bir şey yok
benım ablam oğlunda 24 kilo almıştı
sezeryanla doğum yaptı doğumun akşamı tartıldım tam 16 kilo gitmişti dedi
bebk 3kilo 600 doğdu,eşi ,suyu,ödem,rahmin ağırlığı vs
doğumdan sonra kalan biraz fazla kiloyu da veririz korkmayın
ama ablam israrla dikkat et loğusalıkta süt gelsin diye tatlı şerbetli yedirirler dedi uzak dur onlarda dedi

biz öğle yemeğimizi yedik.sen çalışmıyorsun berinecim heralde.ne güzel geçde kalkıyosundur.keyif kahvaltısıda yapıyosundur.hatta bi taraftanda tv

izliyosundur.

izindeyim canım pzt başlama yapıcam :1: keyif sürüyorum şimdilik

kızlar merhabalar:3::3:

dun erkenden şeker yuklemesi için hastaneye gittim:27:yukleme den önce ultrasona soktu doktor suyun felan nasılmış bakalım dedi herşey iyiymiş:nazar:sonra labaratuvara git dediler bir gittim meğer randevu alınıyormuş:27::27:birde 75 lik glukoz alıcamışım gelirken:27:ayın 19 una verdiler randevuyu da:5:
eczaneye gittim hazır sulandırılmış glukozlar varmış 1 adet aldım:27:bilmem bileniniz varmı:26::26:eğer bardak ile glukoz isterlerse hiç uğraşmayın ped şişenin yarısı kadar hemen onu içiverecekmişim:27::27:

valla fiyatı 500- 600 arası. en güzel özelliği de katlanınca bir sırt çantası var ona koyup sırtında bile taşıyabiliosun arabayı..

illa çantaya sığacak kadar ufak olması şartmı sizin için. ne bilim. havalı ama ufak tefek bişi gibi geldi bana. oto koltuğunu çok küçük buldum. yeni doğanlar için hepsi küçük oluyo ama bu baya baya küçük geldi bana

Son düzenleme:
kızlar merhabalar:3::3:

dun erkenden şeker yuklemesi için hastaneye gittim:27:yukleme den önce ultrasona soktu doktor suyun felan nasılmış bakalım dedi herşey iyiymiş:nazar:sonra labaratuvara git dediler bir gittim meğer randevu alınıyormuş:27::27:birde 75 lik glukoz alıcamışım gelirken:27:ayın 19 una verdiler randevuyu da:5:
eczaneye gittim hazır sulandırılmış glukozlar varmış 1 adet aldım:27:bilmem bileniniz varmı:26::26:eğer bardak ile glukoz isterlerse hiç uğraşmayın ped şişenin yarısı kadar hemen onu içiverecekmişim:27::27:

haydaaaa ordan verıyorlarmı glukzu ben hastane verıyor dıye bılıyorum yaaa hazırmı alcaz allaah allaah yaa benıde dr ayın 19una çağırdıseker yuklemesı ıcın aç gel dedı ama eczaneden al felan bısıde demedı ama bakalımnolcakkk.tühhh sen ılk kurbandın sıyırdınn kım anlatcak bakalım ılk:)

Back
X