- Konu Sahibi papatya3459
- #19.081
fl değerini 7 ile çarpacaksın boyu çıkıyor o zaman
bu arada duruşunu takma günde kaç kez dönüyorlar aşağı denk gelmiştir.
42.80 mm 40.76 yazıyor fl de

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fl değerini 7 ile çarpacaksın boyu çıkıyor o zaman
bu arada duruşunu takma günde kaç kez dönüyorlar aşağı denk gelmiştir.
Selam kızlar nasılsınızzzz ??? ben yanıyorummmdaha doğrusu midem yanıyor 3 gündür....bebeğin saçları çıkmaya başlıyınca mide yanması oluyo diye biliyorum ama bu ayda başlıyormu acaba ? dün de aşı mı vurundum çok ağırmadı allahtan.. ama bu mide yi napcam bilmiyorum
![]()
chicconun hangi modeli canım. ben de bi inceleyeyim bakalım..Benim eşimde aynen katlanınca küçük olsun, manevra yeteneği iyi olsun ağırlığı iyi olsun diyor tam onun isteğine göre bir arababulduk ama almadık daha chicco'nun bir arabası var, katladık hatta böyle baston araba gibi oluyor. Ama tek kötü özelliği var çift yönlü kullanılmaması onun dışında arabada içime sinmeyen hiç bişey yok. Lingini aradım ama bulamadımm :)
kızlar benim dişim ağrıyooobenim hatam hamilelikten önce tedavi olmalıydım. Ama sürpriz bi şekilde hamile kalınca böyle oluyor. Hadi ağrıyı geçtim cumartesi doktora gideceğiz bi hal çaresine bakacam artık. Ama dün önce dişim ağrıyo diye ağladım.Sonra benim ihmalim yüzünden bebişime zarar veriyorum diye bi de üstüne ağlıyarak bebeğimi üzüyorum diye ağladım. Ağlaya ağlaya uyuya kalmışım. BU hamilelikten mi yaa hala dokunsanız ağlayacak moddayım.
Oğlusum kendini hissettirmeye başladı:) arada pit pit biseyler oluyo.:))
bu arada Soğuk algınlığı beni de yakaladı. 3 gündür çok fenayım. Doktor da sana ilaç vermiycem kendi kendini iyi ediceksin dedi. Ben de bitki mitki icemem. Şimdi size bi çay tarifi vericem. Ondan yapıyorum çok da lezzetli oluyo. Limonu dilimliyorum biraz yeşil elma kabuğu bi kaç tane tanekarabiber bi tane de çubuk tarcin koyup demliyorum. Tavsiye ederim. Malzemelerin oranını içebileceğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz.
Oğlusum kendini hissettirmeye başladı:) arada pit pit biseyler oluyo.:))
bu arada Soğuk algınlığı beni de yakaladı. 3 gündür çok fenayım. Doktor da sana ilaç vermiycem kendi kendini iyi ediceksin dedi. Ben de bitki mitki icemem. Şimdi size bi çay tarifi vericem. Ondan yapıyorum çok da lezzetli oluyo. Limonu dilimliyorum biraz yeşil elma kabuğu bi kaç tane tanekarabiber bi tane de çubuk tarcin koyup demliyorum. Tavsiye ederim. Malzemelerin oranını içebileceğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz.
canim sende benim gibi halen hiss etmiyormusun bebegini?? doktora sordunmu hic niye hissetmedigini? sadece ben degilmisim hissetmeyen ;-)
canım şuan 24 haftanın içindeyim 6 kilo aldım, 20. haftaya kadar sanırım dörtkilo falan almıştım, iştahıma gelince öyle çok abartılacak derecede değilim, ekmek falan yememeye özen gösteriyorum. Zaten o kadar şey yeniliyorki arada cevizi, bademi vss
Belirgin olarak hissetmiyorum daha. Sadece iki gundur pit pitlar var. Dun ultrasona girdim. Doktora Ben hala hissetmiyorum bebegi, normal mi dedim. Harek et ediyor bebegin merak etme iyi dedi. 283 grammis Su an. Bana azgeldi ama olmasi gereken araliktaymis.
Belirgin olarak hissetmiyorum daha. Sadece iki gundur pit pitlar var. Dun ultrasona girdim. Doktora Ben hala hissetmiyorum bebegi, normal mi dedim. Harek et ediyor bebegin merak etme iyi dedi. 283 grammis Su an. Bana azgeldi ama olmasi gereken araliktaymis.