2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
merhabalarrr

cumartesi gunu bebiş için alışverişe gidiorummhavuzlu hana hemdeeşim tamam gidelim dedi hiç bir şeyi yok henuz bebişin

bende henüz cok yemek yiyemiyorum cok bulantım vardı önceden hala tam açılmadı iştahım bende 4 kilo almısım.bide hala ağzımda acı tat var benim hamile oldugum andan itibaren devam eden

az değil merak etme 2 hafta sonra yine gitsen sen bile şaşırırısın ne kadar hızlı büyüdüğüne:) maşallah
canm gayet güzel kilo almıssın bende 20.haftada 4e yakın kilo aldm ama genelde 6,7,8 kilo almıslar 20.haftaya kadar acaba benmi az aldım diyordum gerçi cok almakta iyi degl

kız ben daha 3 kilo aldım, az kilo iyidir bebek iyi gelişiyosa sen kandine alıyosun gerisini...

bende gecen hafta CUMA GITTIM hersey iyidi bende sorrdum bana dedi bende bebegin esi (placenta) ön tarafda oldugu icin gec hissederim. bana 300-400 gramm arasi dedi 19+6 ydi ozaman

kızlar hangi kalsiyum tabletini kullanıyorsunuz.bana doktor calsimax d3 verdi ama içemiyorum suda çözünüyo

ben içmiyorum canım ya.Ama onlar genelde suda çzünen cinsten hapı var mı bilmiyorum... yani gece bazen kramp girecek gibi oluo bacağımı gerince geçiyo:) ama süt içemiyorum acaba kalsiyum içmeli miyim salı dr. gitcem bi soriim

merhabalarrr

cumartesi gunu bebiş için alışverişe gidiorummhavuzlu hana hemdeeşim tamam gidelim dedi hiç bir şeyi yok henuz bebişin

baaak şu aldıklarınızı koyun ama ya:) alıyonuz ben merak ediyom sonra. benim bebişe annem alıyo da sağolsun, burası küçük bi yer ben pek bişey alamıyorum. onun aldıklarını da görmemedim çatlıcamm alışverişsizlikten:))

çok yazan olmamış ya... ebn sabah uğradım en son. ama bu aralar yavaşladı muhabbet...
evet fazla bu aralar muhabbet olmuyor

daha bişey almadım geçen gun sepeti getirdik eve onun koymuştum resimlerinicumartesi bakalım napcaz ne etcez eşimle gitcem kaç şiddetinde geçecek gezimiz bilmiorumalırsam bişeyler koyarım resimlerini

slm hanımlar kilo muhabbeti yapmışsınız ilgimi çekti bende çok almaya başladım ya 6 kilo aldım ve son dönem birden almaya başladım mesela 58dim birden 60 oluverdim ee 59a ne oldu peki :) valla böyle giderse sonum kötü

bi arkadaş kalsiyum eksikliğinden diş ağrısı yaşadığımı yazmış.ama ben süt,yoğurt,peynir tüketmeye çok dikkat ediyorum.
kalsiyum eksikliğinden bacaklara falan kramp mı giriyor? ben daha öle bişey yaşamadım aman uzak dursun neyse cumartesi doktorumdan detaylı bilgi alırım artık

nabersınızzz kızlarrr bızımkı basket macına daldııı bende bu fırsatı kacırmıyım dedımmm daldımm burayaa

Naber kizlar? Cok sıkıldım yaa kocisim daha gelmedi.
Arabamizi sattik kizlar yarin teslim almaya gelcekler. kocam cok seviyodu arabasini, hep bu arabayi hayal etmis zamaninda. Dua edin insallah gonlumuze gore bi araba bulalim uygun.
Yaa benim üc gundur burnum kaniyo sizde de var mi boyle bisey? Sizinti seklinde geliyo ara ara.

hayırlı olsun canım daha güzelini alırsınız merak etme:)
kan akımı hızlanıyo ya ondan mı kanıyo ki...??:26:

arkadaşlar okuyorum okuyorum kopuk kopuk cevap yazamıyorum
hoş beni de gören olmuyiiiiii herkeste aynı durum mevcut sanırsam...

birsy burun kanaması oluyordu sanırsam
arabanız da hayırlısı olsun daha iyilerini versin Allah hiç takılma öyle şeylere. ne için sattınız bilmiyorum gerçi ama...biz geçen sene sattık daha büyük bişi alalım 2 çocuk olacas diye..ona rağmen eski arabaya üzülmüştüm ben de hani alışkanlıklar anılar falan...

benim sıpa bugün biraz durgun yine dayak istiyo sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…