- Konu Sahibi papatya3459
-
- #19.101
ben evdeki tartımda 2 günde bir tartılıyorum onu baz alaraktan bulantılarda 54 tüm şimdi 58 küsür geliyorum ama sağlık ocağında yada doktorda tartıldığımda 1 kilo falan fazla çıkıyo ama ben kendi tartıma inanıyorum inanmak istiyorumyani 4 -4-5 kilo aldım galiba çok yemek yiyemiyorum ben ama genede her tartıya çıktığımda bi artış oluyo nası şey anlamadım
az değil merak etme 2 hafta sonra yine gitsen sen bile şaşırırısın ne kadar hızlı büyüdüğüne:) maşallahBelirgin olarak hissetmiyorum daha. Sadece iki gundur pit pitlar var. Dun ultrasona girdim. Doktora Ben hala hissetmiyorum bebegi, normal mi dedim. Harek et ediyor bebegin merak etme iyi dedi. 283 grammis Su an. Bana azgeldi ama olmasi gereken araliktaymis.
canm gayet güzel kilo almıssın bende 20.haftada 4e yakın kilo aldm ama genelde 6,7,8 kilo almıslar 20.haftaya kadar acaba benmi az aldım diyordum gerçi cok almakta iyi degl
Belirgin olarak hissetmiyorum daha. Sadece iki gundur pit pitlar var. Dun ultrasona girdim. Doktora Ben hala hissetmiyorum bebegi, normal mi dedim. Harek et ediyor bebegin merak etme iyi dedi. 283 grammis Su an. Bana azgeldi ama olmasi gereken araliktaymis.
herkes geçmişi okuyo sanırım???
kızlar hangi kalsiyum tabletini kullanıyorsunuz.bana doktor calsimax d3 verdi ama içemiyorum suda çözünüyo
bencedebitirmelerini bekliorum dermişimm
merhabalarrr
cumartesi gunu bebiş için alışverişe gidiorummhavuzlu hana hemde eşim tamam gidelim dedi hiç bir şeyi yok henuz bebişin
evet fazla bu aralar muhabbet olmuyorçok yazan olmamış ya... ebn sabah uğradım en son. ama bu aralar yavaşladı muhabbet...
baaak şu aldıklarınızı koyun ama ya:) alıyonuz ben merak ediyom sonra. benim bebişe annem alıyo da sağolsun, burası küçük bi yer ben pek bişey alamıyorum. onun aldıklarını da görmemedim çatlıcamm alışverişsizlikten:))
nabersınızzz kızlarrr bızımkı basket macına daldııı bende bu fırsatı kacırmıyım dedımmm daldımm burayaa
nabersınızzz kızlarrr bızımkı basket macına daldııı bende bu fırsatı kacırmıyım dedımmm daldımm burayaa
Naber kizlar? Cok sıkıldım yaa kocisim daha gelmedi.
Arabamizi sattik kizlar yarin teslim almaya gelcekler.kocam cok seviyodu arabasini, hep bu arabayi hayal etmis zamaninda. Dua edin insallah gonlumuze gore bi araba bulalim uygun.
Yaa benim üc gundur burnum kaniyo sizde de var mi boyle bisey? Sizinti seklinde geliyo ara ara.
iyi yapmışsın canım ama ortalık sakincanım sıkılıyoooo...
ben çıkıyordum herkes sessiz çıt yokiyi geceler hoşçakal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?