2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

ay güldümmmm çok tosun geliyoooo
şekerin iyi çıkmasına seviindim canım
inşallah benım de iyi çıkar

tamam canım bende şimdi bir özel hastaneyi arıcam bakalım ne kadar dioalrdevlet hastanesinde kapıda beklemek sinirimi bozuyor benimkendi doktorumu aramıştım hemen başka gune ertelediler die demekki boşluk yok dedikadıncağız ameliyathanede nöbetciydi aradım

kızlar hamilelikte şimdiye kadar kaç kilo aldınız yada 20.haftaya kadar kaç kilo almıstınız?iştahınız ne durumda

ben evdeki tartımda 2 günde bir tartılıyorum onu baz alaraktan bulantılarda 54 tüm şimdi 58 küsür geliyorum ama sağlık ocağında yada doktorda tartıldığımda 1 kilo falan fazla çıkıyo ama ben kendi tartıma inanıyorum inanmak istiyorum yani 4 -4-5 kilo aldım galiba çok yemek yiyemiyorum ben ama genede her tartıya çıktığımda bi artış oluyo nası şey anlamadım

dogru söyliorsun burdada ayni sekil yyapiliyor banada bisey demediler ama yeni dogum yapan bi arkadasim anlati gidip eczaneden alyiorsun iciyorsun kan aliyorlar bilmem bir saat beklyiorsun yine kan alyiorlar baya bi kalyiorsun o gün doktorda bildigim kadariyla. burdada haftayi bilmyuorum ama 6 ayliken yapyiorlar yani ayda bir gidiliyor bu ay detayli ultrason yapyildi (5aylik) bidaki ay seker yüklemesi (6 aylik). 7 aylikende yine detayli ultrason yapyilior yani bende cinsiyeti ögrenemedim bu ay detaylida bakiyorlar 7. ayimda yine bakacaklar ozaman gösterdi gösterdi göstermedi süpriz olacak bize ;-))

selammmmmmmm

özlediniz mi biziiiii

yaa çok yoruluyorum bazen sızıp kalıyorum kızlar
dün arkadaşımla gezmeye gittik
kendime az topuklu ayakkabı aldım çoğu ayakkabım topuklu okulda giydiklerim yani

kuzuma da kanz dan 2 aylık çok güsel bi tulum aldım:)))
ablası onu kardeşi doğana kadar bebeğine giydirse noolurmuş, doğunca verirmiş falan filan ama kandırdım kurtardım elinden

geçmiş çoook birikmiştir bakamadım önemli bişi varsa söyleyin bana lütfeeennnnnnnnn

ne linki beaaaaa ??????

Ne linki kııııııııııı
bebeklerin ölçülerinin yazıldığı topici diorummmm

hımmm 7 aylıkkken detaylıya gircez haaaseninkide ne inatcıymış göstermemesi çok ilginçsüprizciii senin bebişinnn

bebeklerin ölçülerinin yazıldığı topici diorummmm

hımmm 7 aylıkkken detaylıya gircez haaaseninkide ne inatcıymış göstermemesi çok ilginçsüprizciii senin bebişinnn

aslinda bebisimde suc yok o gösterdi ama göbek bagi bacaklarin arasindaydi orayi tam kapatmisdi doktor göremedi ;-)
neyse saglik olsun hic süpriz yapsin raziyim onada yeterki saglikli bi sekilde gelsin bana

dünki ultrason kağıdında sadece yazılar var resim olarak vermedi doktorboyunu bulamıyorum hangisi belli bir terim mi kullanılıyor ki:26:
birde ters ama düzelir döner dedi doktor anlamadım bişeyy:18::18:

merhaba kızlar nasılsnız masallahnız var yanı yıne bu ne kadar ılerleme valla cok yorgunum ama ara ara bakıp o sayfları bıtırıcem:)
yarın seker yuklemesıne gdyrum okuldan da ızınlym ohh 3 gun keyf catıcam valla burda okuyunca bu seker yuklemesnden bıraz trstım ama yarn bakalım neler olcak hepinizi optumm

Benim eşimde aynen katlanınca küçük olsun, manevra yeteneği iyi olsun ağırlığı iyi olsun diyor tam onun isteğine göre bir arababulduk ama almadık daha chicco'nun bir arabası var, katladık hatta böyle baston araba gibi oluyor. Ama tek kötü özelliği var çift yönlü kullanılmaması onun dışında arabada içime sinmeyen hiç bişey yok. Lingini aradım ama bulamadımm :)

dünki ultrason kağıdında sadece yazılar var resim olarak vermedi doktorboyunu bulamıyorum hangisi belli bir terim mi kullanılıyor ki:26:
birde ters ama düzelir döner dedi doktor anlamadım bişeyy:18::18:

fl değerini 7 ile çarpacaksın boyu çıkıyor o zaman

bu arada duruşunu takma günde kaç kez dönüyorlar aşağı denk gelmiştir.

Son düzenleme:

senden deneyimlerini alırız yarın

fl değerini 7 ile çarpacaksın boyu çıkıyor o zaman

bu arada duruşunu takma günde kaç kez dönüyorlar aşağı denk gelmiştir.

hım bir bakayım ozamangeçende elelriyle bölleeee başı aşağı dediii sanki secde yapar gibi çıktıda veremedi guzel pozu yok dedi doktordunde dieğr doktor öyle deyince garip oldumdinine düşkün olacak sanırım

offf Allah ım ben nereye düştüm diyordur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…