- Konu Sahibi papatya3459
-
- #19.341
arkadaşlar bugün bebeğime alışveriş yapasım var tatil günümüzdeyken ama ne almalıyım bilemiyorm hastane çıkışını aldım 2 tane kadife tulum aldım çevremdeki herkes değişik bişey söylüyor ilkdoğduğunda giyemez fln diye ee bu çocuk ne giyecek doğduğunda
ben daha hiçbirşey almadım. 6. aydan sonra başlıcam kısmet olursa. nerden başlayacağımı nerden alacağımı da bilmiyorum.
günaydın kızlar yine erkencilerdenim:) hepinize iyi haftasonları....
aynen katılıyorum ama tasarı hala komisyonda.... görüşürlermi acep??? hergün kontrol ediorummmm
ben daha hiçbirşey almadım. 6. aydan sonra başlıcam kısmet olursa. nerden başlayacağımı nerden alacağımı da bilmiyorum.
bende daha almadım hiçbirşey. Ama hastane çıkışlar ve zıbınlardan başlamayı düşünüyorum, bir de tabi park yatak ve bebek arabalarına bakıyorum şimdilik.
Bu arada doğum yapacağımız günler aynı gözüküyo:))
bana da arkadaşım verecek oldu ben de yırttım kızımda almamıştım ben pompa nasılsa evdeyim diye
bir süt basması oldu o sütü ememiyor da güçlü olmadığı için
çok canım acıdı ne ağlamıştım, bunda vermeseler de alacaktım kesin
aventin manuelini elektriklilerden çok daha güzel diye duydum ben de
kendim alacak olsam onu alırdım
arkadaşlar bugün bebeğime alışveriş yapasım var tatil günümüzdeyken ama ne almalıyım bilemiyorm hastane çıkışını aldım 2 tane kadife tulum aldım çevremdeki herkes değişik bişey söylüyor ilkdoğduğunda giyemez fln diye ee bu çocuk ne giyecek doğduğunda
mehaba kızlar adım ozsa 3. tüp bebekte dondurulmuş embriyoyla hamile kaldım inşallah şubatta doğum bebğimiz erkek ismini alperen düşünüyoruz bebeğimi görmek için şimdiden sabırsızlanıyorum kilo alırken tüm bedenim alıyo ve ağırlaşıyorum bundan şikayetçi değilim ama insanlar çok kilo almışsın diyip rahatsız ediyolar ama idare ediyoruz işte onlarda benim kadar iğne ilaç yeselerdi onlarıda görürdüm :)))
bide 5. ayda iğne falan diyolardı ama sağlık ocağı aramadı zamanı gelmedi mi ilk hamileleik iğnesi ne zaman?
walla annem biraz abarttı 5 takım hastane çıkışından bahsediyo. gerçi iki takımını kuzenim vermiş, kendi bebişinden kalan ama çıtçıtlı zıbınlar, patikli tulumlar baya işimize yarıcak. bakma insanların sözüne heveslendiğin sana mantıklı gelenleri hazırla. hastane çıkışları yenidoğan olsun diğerlerini ben 3- 6aylık aldım 6 ay sonrasını az aldım.büyüdükçe alırız zaten...arkadaşlar bugün bebeğime alışveriş yapasım var tatil günümüzdeyken ama ne almalıyım bilemiyorm hastane çıkışını aldım 2 tane kadife tulum aldım çevremdeki herkes değişik bişey söylüyor ilkdoğduğunda giyemez fln diye ee bu çocuk ne giyecek doğduğunda
bozma moralini herkesin bünyesi farklı ama yine de dikkat etmeye çalış. fazla kilo tombul bebek anlamına gelmiyo. doktorun seni daha sıkı takip ediyodur zaten. siz özel annelersinizmehaba kızlar adım ozsa 3. tüp bebekte dondurulmuş embriyoyla hamile kaldım inşallah şubatta doğum bebğimiz erkek ismini alperen düşünüyoruz bebeğimi görmek için şimdiden sabırsızlanıyorum kilo alırken tüm bedenim alıyo ve ağırlaşıyorum bundan şikayetçi değilim ama insanlar çok kilo almışsın diyip rahatsız ediyolar ama idare ediyoruz işte onlarda benim kadar iğne ilaç yeselerdi onlarıda görürdüm :)))
temizlik beni bekler kızlar öptüm hepinizi
görüşürüz
MerhabalarrrSonunda akşam bebişimizi hissetti babası,,,tam kulağını koymuştu ses varmı diye kızım 3 kere babasının yüzüne tekme attı birde akşam soluma yatarken karnımda resmen takla attığını hissettim resmen lüp diye bir ses geldi içimden..korktum ama tekmelemeye devam edince anladım ki içerde tek kişilik parti var :)))
walla annem biraz abarttı 5 takım hastane çıkışından bahsediyo. gerçi iki takımını kuzenim vermiş, kendi bebişinden kalan ama çıtçıtlı zıbınlar, patikli tulumlar baya işimize yarıcak. bakma insanların sözüne heveslendiğin sana mantıklı gelenleri hazırla. hastane çıkışları yenidoğan olsun diğerlerini ben 3- 6aylık aldım 6 ay sonrasını az aldım.büyüdükçe alırız zaten...
canım çok bilgim yok ama kol ve bacaktaki gerilik +-10 gün sapma ile belirleniyor yani s.a.t'a göre 1 hafta küçük gözüküyorsa sorun olmaz... tabi en doğru bilgiyi doktorun verecek.yorucu bir haftanın ardından dün akşam ayrıntılı usg. girdim ufak tefek aksilikler var onları araştırıyorum netten
1- suyumuz fazla afı =22 çıkmış normal değeri ne olmalı diye bakıyorum
2- kuzumun kol ve bacak kemikleri 1 hafta geriden geliyor ( acaba bu fark giderek artar mı yoksa azalır mı )
3-plasentamız rahim ağzına yakın
sonuçları doktorumuza pazartesi göstereceğiz bakalım o ne diyecek ????
bu sorunlar hakkında bilgisi olan var mı ????
sanırım seda-ecrininde benzer sorunları vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?