- Konu Sahibi papatya3459
-
- #19.381
canım bence de hiç nette araştırıp kafanı bulandırma....pazartesi güzel haberlerini bekliyoruz...inşşaallah dediğin gibi olur hayatım rabbim bebeklerimizi korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşşalah
walla al benden de o kadar..ben de haftaiçi giremedim..geçmiş de göz atılacak gibi değil..ara ara girdiğim kadarıyla..büyük bi sorun yok..yeni katılanlar olmuş galiba...bebek alışverişi..kilo muhabettleri vardı..başka başka ...hımmm.aklıma gelmiyo...bi de grip olmak üzere olan bi arkadaş vardı...ha dur dur bi de bazı arkadaşlar sitem ediyordu..topiğe giriyorlarmış ama sohbete gelen olmuyomuş..soru sorup çıkılıyomuş...anlamadım..ama kötü bi niyet olmadığından eminim..selamün aleyküm millet :) bir de baktım ki kim kimse yok burada :) bu hafta hiç gelemedim buralara valla bi aksam az geçmiş okuyabildim o kadar ne var ne yok herkesin sağlığı sıhhati yerinde mi bebekleriniz iyi mi bakıyiimm???
seda yazmış bugun nasılsın sedam? var mı bir gelişme?
berine nasılsın kız neymiş o agrıların sertliğin sebebi?
kilolarınız ne alemde aydınlatın lütfen beni :)
başka ne vardı mühim meselemiz hatırlamıyorum ama varsa anlatın lütfensizden mahrum kalmayım ben deee
slm hanimlar kulotlu corabi bebege dogar dogmaz giydirsek zarariri olurmu cok narin bir vucudu olur dogdugunda cantaya koysammi koymasimmi diye dusunuyorum
canım bence de hiç nette araştırıp kafanı bulandırma....pazartesi güzel haberlerini bekliyoruz...
walla al benden de o kadar..ben de haftaiçi giremedim..geçmiş de göz atılacak gibi değil..ara ara girdiğim kadarıyla..büyük bi sorun yok..yeni katılanlar olmuş galiba...bebek alışverişi..kilo muhabettleri vardı..başka başka ...hımmm.aklıma gelmiyo...bi de grip olmak üzere olan bi arkadaş vardı...ha dur dur bi de bazı arkadaşlar sitem ediyordu..topiğe giriyorlarmış ama sohbete gelen olmuyomuş..soru sorup çıkılıyomuş...anlamadım..ama kötü bi niyet olmadığından eminim..
hııımmmmmm allah razı olsun cansastr valla :) evet bazıları hç yazmıo ama kim üzerinden şikayet edildi bilmiyorum hiç meseleyi ama slm bile vermeden kızlar su su sizde de var mı dıolar cevp verınce hemen gıdıolar demekki hoşlanmıolar böyle konusmaktan ne edelim yawww tercih meselesi ona da takılmayalım boşverin :) en azından ziyaret ediyorlar iki çitlem bişi dıolar :)
kim kaç kilo almıs peki :) on kiloyu buldu mu herkeshadi hadi evet deyin
hııımmmmmm allah razı olsun cansastr valla :) evet bazıları hç yazmıo ama kim üzerinden şikayet edildi bilmiyorum hiç meseleyi ama slm bile vermeden kızlar su su sizde de var mı dıolar cevp verınce hemen gıdıolar demekki hoşlanmıolar böyle konusmaktan ne edelim yawww tercih meselesi ona da takılmayalım boşverin :) en azından ziyaret ediyorlar iki çitlem bişi dıolar :)
sanırım rekor bende..13 kilo aldım..yanlış hatırlamıyorsam meltem de fena değil...aha bu da göbişim.Eki Görüntüle 532377
sanırım rekor bende..13 kilo aldım..yanlış hatırlamıyorsam meltem de fena değil...aha bu da göbişim.Eki Görüntüle 532377
canm valla bende gun ıcınde bakıyorum yazılanlara selam verıp bı tur yazıyrum ama sureklı basnda beklemeymyrum ne ıs btyo ne guc arkadaslrda buyuk ıhtımalle oledır
mısafırlerı yol ettım pastaları yaptım ama hıcbırını agzıma surmedım seker cıktıya tırstım ama valla aklımda kaldı napsamkı yesemmıkı
mısafırlerı yol ettım pastaları yaptım ama hıcbırını agzıma surmedım seker cıktıya tırstım ama valla aklımda kaldı napsamkı yesemmıkı
haaaahhh ben de aaaayyynen böyleyiimm iştee tıpkımın aynısı :) okulda hocanın biri doğuracak gibi duruon diye beni strese sokuyo valla kocaman karnın var dıyorlar ben de bu hafta 2 kilo kadar aldım 12 kilo aldım toplamda :/
yok tugba seni falan tanıyoruz canım sen falan yazıyorsun normalde hiiiç girmyenlerden bahsedıyordur onlar dikkat et arada hiiç görmediğimiz nickler gelio slmsız sabahsız kızlar su söyle mi dıolar kacıolar ondan sikayetcıdırler onlar :) ama dediğim gibi öyle yapanlar da bence sırf soru sorabilmek için giriyordur normalde böyle sanal yazısmayı sevmedikleri için falan yazmıyorlardır biz sürekli sohbet edıyoruz çünkü vakit buldukca :)
bizim de tek amacımız var zateenn :) bebeklerimize sanal ortamı modern çağı anne karnında hissettrmek göstermek :) anaları böyleyse onlar nasıl pc düşkünü olur bilemiyorum tabi ama
aman diyim..doktor ne dediyse o....
kızlar sizce bebeğin eksiklerini netten almak iyimi yoksa bakıp almak daha mı iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?