- Konu Sahibi papatya3459
-
- #19.321
oooh ne şanslısın. benim kızım da tek bi çorap bile verenim olmadı ama ev falan almamıştık aldık ettik kendimiz..ama bu sefer hem ev kredimiz var hem ablamızın masrafları var falan o kadar almayım diyorum bakalım
hehehe olmadı bu izmir desin diye kalmış benim aklımda ama branştaşmışız onu da yeni öğrendim:))
oooh ne şanslısın. benim kızım da tek bi çorap bile verenim olmadı ama ev falan almamıştık aldık ettik kendimiz..ama bu sefer hem ev kredimiz var hem ablamızın masrafları var falan o kadar almayım diyorum bakalım
bana da kuzenim göndermiş. biz kendimiz küçükken de annem ve teyzem birbirimizin kıyafetlerini giydirmiş bize 3 yaş var aramızda. şimdi de kızlarımız
hehehe olmadı bu izmir desin diye kalmış benim aklımda ama branştaşmışız onu da yeni öğrendim:))
kızlar bende çıkıyorum hayırlı geceler sizlere
yarın alışverişe çıkıcaz ilk kez bişeyler alıcaz bebişe gelince anlatırım sizlere ne yaptım ne ettim
slm kızlar çok şükür bu haftayı da bitirdik ama ben de bittim
git gide daha çok yorulduğumu hissediyorum, hele de bu hafta
matematik öğretmeni olduğum için sürekli ayaktayım, şurayı açın okuyun
diyip oturamıyorum daartık bebeğim ayakta durmaktan kasıklarımın
alt tarafına baskı yapıyor ve sancı oluyor, güya ben de doğum iznim doğumdan sonraya
kalsın die 37. haftama kadar çalışacaktım daha 24. haftamda böyleysem
37. haftamda ne halde olurum düşünemiyorumama doğum iznimi 32. haftamda kullanırsam bu kez
doğumdan 2 ay sonra bebeğimi bırakıp çalışmam gerekebilir
offfff kafam çok karışık, şu meclis koltuklarında oturan insansı yaratıklar
doğum iznini 24 haftaya çıkartsaydı da bizde rahatlasaydık....
burada olanlara bir sorum olacak doğumdan sonra korse kullanmak hakkında ne düşünüyorsunuz
kızlar bende çıkıyorum hayırlı geceler sizlere
yarın alışverişe çıkıcaz ilk kez bişeyler alıcaz bebişe gelince anlatırım sizlere ne yaptım ne ettim
soda mı önerdi ii geliyomuş mu yahu ilk defa duydum
kızlar günaydın ya herkese ayrı ayrı cevap vermek zor oluyor siz nasıl yapıyrsunuz hepsine birden cevap vermeyi bir türlü beceremedimm
günaydıın. biz dün ayrıntılı ultrason için bir de profesör perinatoloğa gözüktük doktorumun önerisiyle. ama doktorum kaadr tatmin etmedi beni açıkcası. pek bişey söylemedi. baktı baktı tamam herşey normal, gelişimi 1 hafta önde dedi o kadar. renkli ultrasonla da yüzüne bakacaktık ama elini yüzüne koymuştu yine oğluşum. çekmedi birtürlü göremedik. neyseki bir aksilik yoktu çok şükür.şimdi kafayı elektirikli süt sağma pompalarına takmış durumdayım. hangisi iyidir acaba bileniniz var mı?
arkadaşlar bugün bebeğime alışveriş yapasım var tatil günümüzdeyken ama ne almalıyım bilemiyorm hastane çıkışını aldım 2 tane kadife tulum aldım çevremdeki herkes değişik bişey söylüyor ilkdoğduğunda giyemez fln diye ee bu çocuk ne giyecek doğduğunda
günaydıınnnnn
tiwinky gözünaydın her şey yolunda demiş hazine değerinde bir söz o:)
netli illa ki bir şeyler alacağız da çok abrtmayın demek istiyorlardır
penye altlar çıtçıtlı badiler yelekler bolca olması gerekiyor kaka falan taşıyor kusuyor bol bol değiştirmek gerekiyor
ama hediye de çok geliyor bir de ilk aylar inanılmaz büyüyorlar bi dengeyi tutturmak lazım yani
biz de misler gibi kahvaltımızı yaptık öğleden sonra gezmeye gideceğiz
günaydıın. biz dün ayrıntılı ultrason için bir de profesör perinatoloğa gözüktük doktorumun önerisiyle. ama doktorum kaadr tatmin etmedi beni açıkcası. pek bişey söylemedi. baktı baktı tamam herşey normal, gelişimi 1 hafta önde dedi o kadar. renkli ultrasonla da yüzüne bakacaktık ama elini yüzüne koymuştu yine oğluşum. çekmedi birtürlü göremedik. neyseki bir aksilik yoktu çok şükür.şimdi kafayı elektirikli süt sağma pompalarına takmış durumdayım. hangisi iyidir acaba bileniniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?