2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

kızzz bırsyyyyy nasıı o şekerrr cok kotumuu ac karnına o kadr tatlı mıdenı felan bozuyormu anlatsanaa kısss acıkkk

Ay kizlar sabaH sabah noldu
Her sabah tuvaletten snr tartiliyom ben. Esim de tartiya carpip duruyodu gecerken hep. Yerini degistirdik.
Camasir makinesinin onune koyduk. Ustunde de kalorifer var eski tip. Bu sabah kafa asagi egik tabi tartiya cikayim derken küüütt!!! cok agladim

kızzz bırsyyyyy nasıı o şekerrr cok kotumuu ac karnına o kadr tatlı mıdenı felan bozuyormu anlatsanaa kısss acıkkk

Yok kizzz buyuk bardaklar var ya hani kolalik onun kadar bi suda cozduler icine de bol limon suyu. Hem cabuk bitirebildim hem de cok sekerli gelmedi. Zaten ac karinla buraya gelene kadar kotu olmustum. İyi bile geldi.

alllaahh senııı napmasınnn yaaaaa kıyamammm opeteklerın ucu falanda cok sıvrııı onla gecmıs olsunn.sabah sabah gözunu actığın gıbı neysın varrrr tartıdaa beaaa kafayı bozdukk wallaaa kılolarlaaaaa

Yok kizzz buyuk bardaklar var ya hani kolalik onun kadar bi suda cozduler icine de bol limon suyu. Hem cabuk bitirebildim hem de cok sekerli gelmedi. Zaten ac karinla buraya gelene kadar kotu olmustum. İyi bile geldi.

ayyy ınsss bende öyle olurum bıdeee saat 11.45 de o saate kdr açç bende yanımaa lımon alıp kescemm cantamaa koycam ayyy normalde lımonu eve sokmayan benn nası ıcıcem bılmemmm aahh ahhh nelere katlanıyoruzzz

tesekkurler teyzosşlarrrrr
benımde cmrtsı seker yukleme ama tırsıyorum kendımden yuksek cıkarmı acaba dıye cogu arkadasımın 2. hamılelıgınde yukek cıktı

günaydınlarrrrrrr
nasılsınız kızlar
brsy hadi inşallah güzel sonuçlar alırsın...
hafta sonu bir arkadaşıma gittim.İKİZ bebeği oldu onun geçen kış,hiç kullanmadıkları Maxsi Cossi ana kucağını bana hediye etti ve yanında bi sürü giyilmemiş kız kıyafeti.pek bi memnun kaldım.şmdi ana kucağına uygun araba almaya geldi sıra.araştırmalara devam
hepinize sağlık sıhhat diliyorum, öpüldünüzzzzzzzzzzzz

günaydın kızlar cumartesi oğlumu görmeye gittik maşallah hiç bi sorun çıkmadı herşey normal cumartesi bebişim 22+3 günlük çıktı kilomuz da 515 gr doktorum bana sadece ikili test yapmıştı üçlü ve dörtlü ye gerek duymadı sadece ikinci düzey usg ve şeker yüklemesi istedi hastanede 175 tl yapıyorlarmış devlet hastaneleri yapıyormu usg yaptıran varmı istanbul avrupa yakasın da oturuyorum

Hadi gozunuz aydin sinemcim. Ayrintili usg cok onemli 3lu testin fln da yoksa. Fiyat iyiymis bence. Devlette ekrana bile bakmiyolar yaparken. Cogumuz ozelde yaptirdik. Perinatolog olsun yapan kisi.

Hadi gozunuz aydin sinemcim. Ayrintili usg cok onemli 3lu testin fln da yoksa. Fiyat iyiymis bence. Devlette ekrana bile bakmiyolar yaparken. Cogumuz ozelde yaptirdik. Perinatolog olsun yapan kisi.

ben kızımda da 3lü ve 4 lü test yaptırmamıştım gene doktorum istememişti gene aynı doktora gidiyorum şimdi kızı da bi tek şeker yüklemesi ve usg çektirdim 2011 de yaptırmıştım ozaman 110 tl verdim bazı arkadaşlar yazmıştı diye hatırlıyorum devlet hastanesi yapıyor diye on dan sordum canım

Devlet hastahaneleri yapiyor ama cok onceden randeevu veryorlar. Simdi bulamazsin zaten. Gidenler de pek memnun kalmiyo. Ben anadolu yakasindayim. Burada 3 ozel hastahaneye sordum fiyatlari. 100-130-350 fiyat verdiler.

Son düzenleme:
Devlet hastahaneleri yapiyor ama com onceden randeevu veryorlar. Simdi bulamazsin zaten. Gidenler de pek memnun kalmiyo. Ben anadolu yakasindayim. Burada 3 ozel hastahaneye sordum fiyatlari. 100-130-350 fiyat verdiler.

saol tatlım zaten bu hafta yaptırmam lazım 18-22 hafta da yapılıyor biz 23 olduk devlet ten sıra alana kadar doğum gelir herhalde :))

selam herkesee hayırlı haftalar

biz kuzumla şeker ölçümünden yenicek geldik. tetanoz 2. dozu da vurulduk iyiyiz şükür.
daha geçmişi okuyamadım herkes iyidir umarım

bi geçmiş yapıp gelek biz

benim şeker ölçümü ile tetanoz bu hafta cuma gunu özelliklede şeker yuklemesinden bende korkuyorum

benim şeker ölçümü ile tetanoz bu hafta cuma gunu özelliklede şeker yuklemesinden bende korkuyorum

canım sorma ben de çok korkuyordum biliyorsunuz ben hala ara ara kusuyorum bulantılarım hiç geçmedi ama maşallah benim kuzum beni bugün hiç üzmedi o kadar rahat geçti ki hatta kahvaltı etmeden 1 saatlik yola çıkıp işe bile geldim o kadar rahat geçti hiç sıkma canım kendini yanımda bi gebe daha varmış baya ayıldı bayıldı hatta benim yerime bile üzüldü bu halde nasıl işe gideceksin diye kıyamam ben çok rahat geçirdim inşallah sonuçlarım da temiz çıkar da darısı başınıza hepinizin

Son düzenleme:

amin canımseninde iyi sonuç çıkar inş.

canm ben de perşembe günü 2. dozu vurulmaya gitcem. sonraki gün tekrar ateş ve kol ağrısı olmaz yine inşallah

günaydın kızlar bugün lcw ye uğradım pantolon alıyım diye ama bişi bulamadım boş boş döndüm. gelirken biyerde bambu beşiklerden gördüm tüllü müllü süslü bişi girdim inceledim biraz altta tekerleri var taşıması cok rahat, sallanıyo da fiyatı da 360 tl dedi sizce iyi mi? piyasa nasıl acaba? burda başka biyerde de görmedim bi tek orası var alsammı acaba ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…