- Konu Sahibi papatya3459
-
- #19.541
Gunaydin fistiklar ve findiklar
Kucuk salih dogum gunun musssmutlu kupppkutlu olsun! Nice nice nice guzeeeeellll yillara insallah! Annesi kocaman op onu benim icin!
Meltem kiz ben bile agliyodum gozlerim doldu
Biz de kizimla seker testine geldik 1 saatimizi bekliyoz simdi. Limon suyu da koymuslar icine limonata gibi ictim lök lök. :))
Ama sanki az bi garibim su an. Hayirlisi..
kızzz bırsyyyyy nasıı o şekerrr cok kotumuu ac karnına o kadr tatlı mıdenı felan bozuyormu anlatsanaa kısss acıkkk
Ay kizlar sabaH sabah noldu
Her sabah tuvaletten snr tartiliyom ben. Esim de tartiya carpip duruyodu gecerken hep. Yerini degistirdik.
Camasir makinesinin onune koyduk. Ustunde de kalorifer var eski tip. Bu sabah kafa asagi egik tabi tartiya cikayim derken küüütt!!!cok agladim
Yok kizzz buyuk bardaklar var ya hani kolalik onun kadar bi suda cozduler icine de bol limon suyu. Hem cabuk bitirebildim hem de cok sekerli gelmedi. Zaten ac karinla buraya gelene kadar kotu olmustum. İyi bile geldi.
günaydın kızlar cumartesi oğlumu görmeye gittik maşallah hiç bi sorun çıkmadı herşey normal cumartesi bebişim 22+3 günlük çıktı kilomuz da 515 gr doktorum bana sadece ikili test yapmıştı üçlü ve dörtlü ye gerek duymadı sadece ikinci düzey usg ve şeker yüklemesi istedi hastanede 175 tl yapıyorlarmış devlet hastaneleri yapıyormu usg yaptıran varmı istanbul avrupa yakasın da oturuyorum
Hadi gozunuz aydin sinemcim. Ayrintili usg cok onemli 3lu testin fln da yoksa. Fiyat iyiymis bence. Devlette ekrana bile bakmiyolar yaparken. Cogumuz ozelde yaptirdik. Perinatolog olsun yapan kisi.
Devlet hastahaneleri yapiyor ama cok onceden randeevu veryorlar. Simdi bulamazsin zaten. Gidenler de pek memnun kalmiyo. Ben anadolu yakasindayim. Burada 3 ozel hastahaneye sordum fiyatlari. 100-130-350 fiyat verdiler.günaydın kızlar cumartesi oğlumu görmeye gittik maşallah hiç bi sorun çıkmadı herşey normal cumartesi bebişim 22+3 günlük çıktı kilomuz da 515 gr doktorum bana sadece ikili test yapmıştı üçlü ve dörtlü ye gerek duymadı sadece ikinci düzey usg ve şeker yüklemesi istedi hastanede 175 tl yapıyorlarmış devlet hastaneleri yapıyormu usg yaptıran varmı istanbul avrupa yakasın da oturuyorum
Devlet hastahaneleri yapiyor ama com onceden randeevu veryorlar. Simdi bulamazsin zaten. Gidenler de pek memnun kalmiyo. Ben anadolu yakasindayim. Burada 3 ozel hastahaneye sordum fiyatlari. 100-130-350 fiyat verdiler.
selam herkesee hayırlı haftalar
biz kuzumla şeker ölçümünden yenicek geldik. tetanoz 2. dozu da vurulduk iyiyiz şükür.
daha geçmişi okuyamadımherkes iyidir umarım
bi geçmiş yapıp gelek biz
benim şeker ölçümü ile tetanoz bu hafta cuma gunuözelliklede şeker yuklemesinden bende korkuyorum
canım sorma ben de çok korkuyordum biliyorsunuz ben hala ara ara kusuyorum bulantılarım hiç geçmedi ama maşallah benim kuzum beni bugün hiç üzmedio kadar rahat geçti ki hatta kahvaltı etmeden 1 saatlik yola çıkıp işe bile geldim o kadar rahat geçti hiç sıkma canım kendini yanımda bi gebe daha varmış baya ayıldı bayıldı hatta benim yerime bile üzüldü bu halde nasıl işe gideceksin diye kıyamam ben çok rahat geçirdim inşallah sonuçlarım da temiz çıkar da darısı başınıza hepinizin
selam herkesee hayırlı haftalar
biz kuzumla şeker ölçümünden yenicek geldik. tetanoz 2. dozu da vurulduk iyiyiz şükür.
daha geçmişi okuyamadımherkes iyidir umarım
bi geçmiş yapıp gelek biz
amin canımseninde iyi sonuç çıkar inş.
inşallah da ben bu arada 2 kilo vermişim ebe de kızdıiyi değilmiş bu aylarda kilo vermek inşallah iyidir sıpam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?