2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
canm ben de perşembe günü 2. dozu vurulmaya gitcem. sonraki gün tekrar ateş ve kol ağrısı olmaz yine inşallah

aman inşallah olmaz benim 1. de ilk gün bişey olmadı ama 2. gün gece bile uyutmamıştı. bunda da olabilirmiş. napalım katlanıcaz bebişlerimiz için

inşallah da ben bu arada 2 kilo vermişim ebe de kızdı iyi değilmiş bu aylarda kilo vermek inşallah iyidir sıpam

cnm ben de bikac günde kilo alıp veriyorum ama umursamıyorum cünki totalde kilo aldım. gebeliğe 58-59 la başladım şuan 63 filan geliyorum. annemler geldiğinde 66 ya bile cıkmıştım bi kere şimdi gitti o fazlalıklar. bebiş iyi ise fazla kilo olmasın ne güzel işte

ben bambu beşik almıcam canım hoşuma gidiyor ama çok uzun süre kullanılmadığı için almıcaz biz onun yerine park yatak alıcaz bakalım

mide bulantıların yuzunden verdin sanırım zorla kendini bari

sanırım canım aslında her gün 1 yumurta yiyorum gece yatmadan önce de kocaman bi bardak neredeyse surahi süt içiyorum bebişin tekmeleri de kuvvetli baya ama korktum. sadece akşam yemeğinde ekmeği kestim hazımsızlık yapıyor eskisinden çabuk doyuyorum diye ondan mı oldu ki acep bilemedim

tabi ekmekten olmuşturbende tam bugday ekmeği yiyorum kilo almam durdu

morcivet sen hangi şehirdeydin:26:şu havuzlu handa çok guzel sepet tarzı parmaklıklı beşikler vardı ayakları var karyolanın küçğünü düşün hamak görünüşü gbi takılmış çok hoştu yaaabanada arkadaşlar verdi vermeselerdi ölesinden alırdım örtüleride vardı çok şıktı

öyle de vermemen lazım naptın deyince ebe panik oldum ilk gebelik ondan bu telaşımız sanırım

tabi ekmekten olmuşturbende tam bugday ekmeği yiyorum kilo almam durdu

saolun kızlar valla içimi rahatlattınız iyi ki varsınız

öyle de vermemen lazım naptın deyince ebe panik oldum ilk gebelik ondan bu telaşımız sanırım

ne demek memnun olurum moralin düzeldiyseilk olduğundan da sanırım herşeyi çok inceliyoruz

kızlar bebişlerinizin hareket durumları nasıl anammmm benimki sabahtan beri durmadı hiç maş. hareket etmez bi sorun eder 2 sorun güm güm içim dışıma çıktı valla sanırım bilgisayardan etkileniyor evde bu kadar hareketli değil çünkü

cnm ben doğunun küçük bi şehrindeyim çoğu şeyi bulamıyorum. internetten de güvenemiyorum bebiş eşyalarına bide görmek dokunmak istiyorum benim dediğim beşik şööle bişey ama senin kasttettiğin de bu mu bilemedim :26:

çok çok güzel duruyor ama yatamıyormuş uzun süre haberiniz olsun bi arkç almıştı 40 gün bile yatmadı diyor

evet evet buna benziyordu biraz daha değişiydibelki pazarlık yaparsan inerler fiyatta bence al derim

valla herkesin lafına baksak yandık, görüyosunuz burda biraz daha fazla kilo alanlara da etraftakiler bişeler sölüyo boşverin
anneme kalsa şimdi obez olmam lazımdı hiç beslenemiyomuş bebek, iş arkadaşlarım da hamile olduğun anlaşılmıyo diyolar ama tınn yine etraftakilere kalsa bebeğin hareketlerini çoktan hissetmem lazımdı ama ben sadece 1hafta 10 gündür net hissediyorum raaadolun hep diyorum rahatlığıma sağlık

evet evet buna benziyordu biraz daha değişiydibelki pazarlık yaparsan inerler fiyatta bence al derim

bencede alıyım cok süslü bişey ben beğendim tek satan yer olduğu için kasabilir belki ama yinede 300 e bağlarım bence bu işi
sence 1 yaşına kadar kullanırmıyım bunu yada daha fazla sonra genç odası alırım ben tosunuma inşallah şimdi oda yapmıcam çünki
bide bebiş hareketlenince sakata gelirmiyim acaba düşmeye filan karşı korumasız bu

aynen öyle olmak lazım aslında banada herkes diyor hiç karnın çıkmadı büyümedi diye sanki hamile değilsin diyorlar ama bende takmıyorum mesela herkes kilo alır ben veriyorum 89 kilo hamile kaldım 84 kiloya kadar düştüm herkes şok tabii neden böyle oldu bebek küçük olur beslenmiyor falan ayyyy bir dünya şey işte neyse kızlar çok fazla takmamak lazım aslında ama elimizde olmuyor işte

çok çok güzel duruyor ama yatamıyormuş uzun süre haberiniz olsun bi arkç almıştı 40 gün bile yatmadı diyor

hadi yaa niye ki ayaklanmış mı 40 günde hehehhe

aynen con waynen cnm

Yaa sorma bacim hep bu esinu nun yuzunden bi battaniye meraki sardi basima bi aliyom sabah elime aksama kadar iki elim dolu olunca da bi su bi cis bi yemek molasinda bakiyom anca topige

ehe ne güzel işte sevindim bak işe yaramış gazlarım ben 2. battaniyeyi bayramda bitiririm heralde sonra yelek, patik örücem kuzuma

iyi ki doğmuş kuzucuk daha nice yaşlar olsun inşallah. yaa sorma meltem ben de yazacaktım zaten ama geçmişi okuyodum cumartesi akşam en yakın arkadaşım doğum yaptı normal doğumdu. maşallah ikisi de çok iyi ama doğumdan bi çıktı o ağladı ben ağladım bizim kocişler yazık bişey de yapamıyorlar 2 saat sakinleştiremediler bizi kuzum nasıl korkmuş yapamayacağım diye nasıl korkmuştu anlatamam 2 saate zor geldi kendine ama şükür iyi şimdi. çok acayip bi duyguymuş ben arkadaşımda böyleyim kendim doğurunca nasıl olacam çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…