2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Offff biz de haLa isimde anlasamadik!

Zahide nasi bi isim sizce? Anlami cok guzel annanemin de ismi ama cok eski di mi?

Kocam soyledigim hicbi ismi begenmiyoooo cildiricam. Uyanik oyle bi hale getirdi ki yani ben onun soylediklerinden birini secmek zorunda kalcam! haksizlik degil mi ama bu! O kdr sıkıldm ki artik Pes ettiriyo insani

şimdi düşündüm de bende paspallıktan üşeniyo olabilirim yada üşeniyorum diye ayak yapıyorum sanırım eşim beni öle görmesin uzak dursun istiyorum. ben yarın bi kuaföre uğrayim iç dış şööle bi bakıma girim bacım yoksa sonum böle olcak

gazmanların başı benim valla geldiği gibi salıyom sessiz sessiz şimdi bunları anlatınca bakıyorum eşim hala beni seviyo wayys bææ aşka bak sen kocişteki heheheh

Ay gece gece nasıl korktum o ne öyle allahim koru yarabbim:-D karanlık odadaydim birden karşıma çıkınca ürperdim. Onu görünce halime şükrettim. Bu günlerde kendimi kötü hissediyordum çirkinlestim diye şükürler olsun yanii))

günaydın
ben de bugün işe hiç gelmek istemedim
uzaktaki iki arkadaşım da annelerinin yanına geldiler, onlar görüşürler ama ben ben offfff

gunaydıııııııın bugun oğlusun dogum gunu hamıle oldugum ıcın heralde acayıp hısler ıcındeyım duygusala bagladım
yarım saat once dogmustu mınık kusum yumuk yumuk boncuk gozlerıyle bana bakıyordu hemsıre yanagıma dayadı sıcacık yanagını optum mısler gıbı hayatım bastan sona yenıden yazıldı ondan once yasamamısım meger ben boşmuş hersey dunyaları versen sahıp olamayacagın bır seyı yuce rabbım bana yasattı hamd olsun rabbıme ınsallah sağlıkla sıhhatle bı daha yasayacagım bu duygularıı

günaydın kızlar... bugün okula gelmek çok zor oldu ama.... meltem oğlunn doğum günü kutlu olsun nice yaşlarını görrsn inş:)

günaydın canım Salih ' in DOğum günü kutlu olsun sağlıkla annesiyle babasıyla kardeşiyle nice yaşlara inş. insan böyle günlerde duygusala bağlıyor işte şimdi hamişliğin verdiği duygu patlamasıda var ikisi birleşince yoğun oluyor duygular

cnm oğlusunun doğum gunu kutlu olsn dahaaa nıce nıce yıllara sağlıkla inş

Gunaydin fistiklar ve findiklar

Kucuk salih dogum gunun musssmutlu kupppkutlu olsun! Nice nice nice guzeeeeellll yillara insallah! Annesi kocaman op onu benim icin!

Meltem kiz ben bile agliyodum gozlerim doldu

Biz de kizimla seker testine geldik 1 saatimizi bekliyoz simdi. Limon suyu da koymuslar icine limonata gibi ictim lök lök. :))
Ama sanki az bi garibim su an. Hayirlisi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…