- Konu Sahibi papatya3459
-
- #19.521
evetttttttttt az oncede oğlusumun adı anasıyla uyumlu onada bzuldu hafıften ama caktırmıyooo:)
evett bendım sen kımdın de bakeem:)Meltem, facede bi bebek sayfasinda isim sormuslardi. Oraya yorum yazan meltem Sen miydin:) bebeginin ismini ruzgar koyacak olan:)
ZUZUMM
Allah iyiligini versin kizben de morcivert gibi useniyom ama kardesinebiraz harclik ver de ki ablasi sen dersaneden cikinca biraz arkadaslarinla dolas istersen ben izin veriyrm o arada halledersiniz isinizi. Ayrica anlarsa anlasin yaa amaaannn nolcek! Gorumcem bizde kalinca daha bi yapasim geliyo inadina midir nedir hemen sarkiyom kocama. Ama dun evde yalnizken bi film izledim bebek yolda diye. Dedim ben de cok paspalim ya hicbi kiyafetim olmuyo diye artik iyice pacavralarla geziniyom kocis yaramazlik yapmasin dedim. Guzel acik bi elbisem vardi mor. Memisler buyudugu icin iyice acilmis topuklularimi bile giydim zor da olsa valla ruj da surdum aylardir belki evde surmemistim. kocam soyle dedi: selamun aleykum ooooooww! Surati da aynen boyleydi hehehe. İyice salmisim ya kendimi aylardir bi de kizardim oyle kadinlara.
Sorma tatlim benim de oyle. Bugun bayaa bi arabada oturunca fena tutulmus kaportam yuruyemedimesim de taklit ediyo beni.
Kiz ne misafiri 12 kisi hem deeee!!! Gelmeyin deseydin keskecanin cikmistir
Yaa sorma bacim hep bu esinu nun yuzunden bi battaniye meraki sardi basima bi aliyom sabah elime aksama kadariki elim dolu olunca da bi su bi cis bi yemek molasinda bakiyom anca topige
Gecenlerde biri yazmisti burda ne okusam basima geliyo ardindan diye. Aynen benim de oyle. Mesela bacak kramplarim basladi sanirim.
Burnum kanamaya devam ediyo hergun haftaicinden beri. Her sabah tikali uyaniyrm ve temizlerken hep kan pihtisi afedersiniz. Crs kontrolde sorcam.
Bi de bi bas donmesi basladi ben de burnum yuzunden mi bilmiyom da ilk baslardaki gibi oluyo.
Unutkanlik hat safhada ztn!kettle a su koyup kaynamasini bekliyom ne var bunda di mi? Dugmeye basmak lazim! Msj yaziyom mesela gonder tusuna basmiyom. Nolcek boyle? Dogurmayi unutmam insallah
En kotusu de ilk baslardaki gibi gaz kaçaklari basladi bendeeeeee! Oooo yioooo!!!bu aksam cay bahcesine oturduk cok gazim vardi. Esim dedi ki bisey koktu eve gelince sesli kacti. Ay farkinda bile olmuyom hee.
İyi ki o mor elbisem varken kacirmamisimbutun cazibe yerle bir olurdu valla. Neyse ki cok fazla durmadi ustumde
evett bendım sen kımdın de bakeem:)
şimdi düşündüm de bende paspallıktan üşeniyo olabilirim yada üşeniyorum diye ayak yapıyorum sanırımeşim beni öle görmesin uzak dursun istiyorum. ben yarın bi kuaföre uğrayim iç dış şööle bi bakıma girim bacım yoksa sonum böle olcak
Eki Görüntüle 533351
gazmanların başı benim valla geldiği gibi salıyom sessiz sessizşimdi bunları anlatınca bakıyorum eşim hala beni seviyo wayys bææ aşka bak sen kocişteki heheheh
gunaydıııııııın bugun oğlusun dogum gunu hamıle oldugum ıcın heralde acayıp hısler ıcındeyım duygusala bagladım
yarım saat once dogmustu mınık kusum yumuk yumuk boncuk gozlerıyle bana bakıyordu hemsıre yanagıma dayadı sıcacık yanagını optum mısler gıbı hayatım bastan sona yenıden yazıldı ondan once yasamamısım meger ben boşmuş hersey dunyaları versen sahıp olamayacagın bır seyı yuce rabbım bana yasattı hamd olsun rabbıme ınsallah sağlıkla sıhhatle bı daha yasayacagım bu duygularıı
gunaydıııııııın bugun oğlusun dogum gunu hamıle oldugum ıcın heralde acayıp hısler ıcındeyım duygusala bagladım
yarım saat once dogmustu mınık kusum yumuk yumuk boncuk gozlerıyle bana bakıyordu hemsıre yanagıma dayadı sıcacık yanagını optum mısler gıbı hayatım bastan sona yenıden yazıldı ondan once yasamamısım meger ben boşmuş hersey dunyaları versen sahıp olamayacagın bır seyı yuce rabbım bana yasattı hamd olsun rabbıme ınsallah sağlıkla sıhhatle bı daha yasayacagım bu duygularıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?