• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar bu arada şekeri banada 75 mg yaptılar haberiniz ola perşembe günü diyetisyen randevum var sabah öğlen akşam aç ve tok olmak üzere 6 kere şeker ölçüyorum parmaklarımın uçları morardı resmen :( ama olsun ne yapalım miniğim için değer çok şükür bir yükselme yok şuan için bakalım diyetisyenimiz ne diyecek

günaydın hepinize kızlar....

selamm anneler nasılsınızz sizlere bişey danışıcam bende ara ara yemekten sonra bulantı oluyo zaten ilk 4 ayımda cok bulantılıydı azaldı fakat şimdi yemekten sonra oluyo acaba gebelik reflüsü hazımsızlık falanmı yaşıyorum midemle alakalı sizlerdede oluyor mu böyle bişi
canım bnimde 2 haftadır öyle ama ölüyorum yanma ve bulantıdan bi çözüm yolu bulunmalı acısu geldi resmen gece uykuda dr.a giden varsa bişey desin lütfennn

arkdslar hedıyelescekmyz son karar ne?

canım hediyeleşelim tabi yapmak istemeyenlermi var yoksa?

günayydıınn herkesee..

canım hediyeleşelim tabi yapmak istemeyenlermi var yoksa?[/QUOTE]

evvett hediyeleşimm.. ben bebişime bişey almadım daha, ilk eşyası teyzelerinden gelsin diye bekliyorum:))

Gunaydin kizlar. Yaa anca uyanabildim. Bi bas agrisi halsizlik hic iyi hissettmiyorum kendimi.:(( bi de aksam misafir gelicek. Supurme yemek fln hadi bakalim nolcek.

kızlar bu arada şekeri banada 75 mg yaptılar haberiniz ola perşembe günü diyetisyen r
andevum var sabah öğlen akşam aç ve tok olmak üzere 6 kere şeker ölçüyorum parmaklarımın uçları morardı resmen :( ama olsun ne yapalım miniğim için değer çok şükür bir yükselme yok şuan için bakalım diyetisyenimiz ne diyecek

Cnm gecmis olsun. Ben de seni soruyodum kimde de cikmisti seker diye. Bende de cikti. Nasi bi diyet verdi dr? 100luk test de yapildi mi?

Kizlar hediye topigine bilgilerinizi girin de cekilisi yapalim artik pembe mi alcaz mavi mi alcaz bilelim :)

ben hem onu hem de sut ssagma makinesi almayi dusunuyorum. sagma makinesi avent ya da mendela olcak gibi sterilazor icin emin dglm ama tefal de var

Arkadaşım da MEDELA vardı onu verdi bende LANSİNOH aldım verdiğinin kafasının yedeğini değişim için bulamadım diye:44:
Ama ikiside iyi diyorlar.TEFAL i de kullanan çok BREMED iyi diyolar kararsız kaldım içine sadece standart biberon oluyor sadece diye.
Chicco nun kindede baktımama çok pahalı böhüüü :43:..Biberonları chicco nun aldım diye oda tabi:emir_bebek:

canım günaydın hoşgeldinnn nasılsın?

iyi olmaya çalışıyorum hafta sonu nişanımız var dı görümcem nişanlandı baya yorulduk bide pazar temizlik yaptık camlar filan daha kendime gelemedim sen neler yapıyorsun bu arada resimlere bayıldım çok güzel olmuşsun maşallah

Son düzenleme:
canım günaydın hoşgeldinnn nasılsın?[/QUOTE

iyi olmaya çalışıyorum hafta sonu nişanımız var dı görümcem nişanlandı baya yorulduk bide pazar temizlik yaptık camlar filan daha kendime gelemedim sen neler yapıyorsun bu arada resimlere bayıldım çok güzel olmuşsun maşallah :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

iyi olmaya çalışıyorum hafta sonu nişanımız var dı görümcem nişanlandı baya yorulduk bide pazar temizlik yaptık camlar filan daha kendime gelemedim sen neler yapıyorsun bu arada resimlere bayıldım çok güzel olmuşsun maşallah

canımmm çok tşk.ederim napayım bizde Ankara' ya kuzenin nişanına gittik haftasonu tabi öncesinde cumadan milli maç vardı ona gittik kocişle sonra gece Ankara yollarına düştük yorgun argın evimize geldik sonra pazartesi işbaşı öle devam ediyoruz.Ama çok kötüyüm Sinem ya midede yanma var ama sanki boğazımda birikmiş herşey yanma ve bulantı çıldırıyorum kimsedende ses çıkmadı napcam ben ya

arkadaşlar yanınıza gelemedim kaç gündür.. inanın kafamı kaldıramıyorum.. ateş,boğaz ağrısı,nezle.. ve ben kalkamıyorum.. şimdide ter basıyor.. annemi çağırdım o bakıyor ban ve bebeğime.. aman siz dikkat edin kendinize.. ben yatmaya gidiyorum...rapor aldım 5 gün dinleneyim bol bol.. öptüm sizi...

arkadaşlar yanınıza gelemedim kaç gündür.. inanın kafamı kaldıramıyorum.. ateş,boğaz ağrısı,nezle.. ve ben kalkamıyorum.. şimdide ter basıyor.. annemi çağırdım o bakıyor ban ve bebeğime.. aman siz dikkat edin kendinize.. ben yatmaya gidiyorum...rapor aldım 5 gün dinleneyim bol bol.. öptüm sizi...

canım çok geçmiş olsunnn dikkat et kendine

canımmm çok tşk.ederim napayım bizde Ankara' ya kuzenin nişanına gittik haftasonu tabi öncesinde cumadan milli maç vardı ona gittik kocişle sonra gece Ankara yollarına düştük yorgun argın evimize geldik sonra pazartesi işbaşı öle devam ediyoruz.Ama çok kötüyüm Sinem ya midede yanma var ama sanki boğazımda birikmiş herşey yanma ve bulantı çıldırıyorum kimsedende ses çıkmadı napcam ben ya

geçmiş olsun canım reflü olabilir canım çoğu arkadaşım hamilelikte yaşadı doktorunla konuş bi bizim kızlara doktor renni şurup vermişti iyi geliyo genel de halk arasında bebek saçlı filan ondan diyorlar ama ben ela da sormuştum doktor alakası yok demişti gerçi ben kızımda da yaşamadım şimdide bişey yok inşallah olmaz bide bebekler de bile oluyormuş reflü egerki bebekler çok kusuyorsa bebek reflüsü oluyormuş aklın da olsun canım tekrar dan çok geçmiş olsun

geçmiş olsun canım

geçmiş olsun çabucak atlatırsın inşallah..

Back
X