• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
öffff stresten ölücem. bugün görümcem geliyor. ve 3 gün sonra da kayınvalidelere gidicez. 1 hafta ordayız. inşallah oralarda stresten başıma bi haller gelmez.sevemiyorum bi türlü yaaa:50:

canım ya sabırlarr diliyorum ne diyim. eşimiz için katlanıyoruz her tür sıkıntıya napalım. bayramda gitcez bizde, ayıp olmasın diye küf kokan evde yatıyoz yeri geliyo. ama eşim de kızdı bu defa görümcemde kalcazz...

Canım geçmiş olsun. Geçen hafta ben de hastaydim. Ağzım açık dolaştım ortalarda. Bi çay tarifi vereyim ondan yap kendine.ben öyle iyilestim. Bi tane kabuk tarçın bi kaç tane -tane karabiber-, biraz yeşil elma kabuğu, ayva yaprağı ve de dilimlenmiş yarım limon. Bunları demle ama ateşte çok bekletme acilasmasin. 5-6 dakika yeter. Inş en kısa zamanda iyi olursun.

Pazartesi gününden beri perişan durumdayım tarifin için teşekkür ederim canım bugün hemen denicem umarım iyi gelir:2:

Gecmis olsun cnm. Lipton ve dogadan in zencefil limon cayi var. Oksurugu ve bogaz batmasini aliyor. Tavsiye ederim cok ferahlatiyo genzini fln.:38:

Ya bu bitki çaylarının bi zararı yoktur değil mi? İçiyorum mecburen ama korka korka..ben zencefil ve limon çayına bayılırım hamilelikte bırakmıştım ama bi denede ondan içicem :34:

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :):):)

kız bende meyveye başladım buara benimkide tosuncuk olsun :))

canımm çok geçmiş olsunnnn

Teşekkür ederiim canıımm

gözünaydın fıstıkk görüyomusun bıdığı kafayı aşağı dayamış ha dünyaya tersten bakcak kız bu gelince :)))maşallahh demeyide unutmayalım sana

ben,mkide zaman zaman öle vajinada ağrı baskı hissediyorum ben kötüye yoruyodum hep demekki bizimkide oralarda biyerde :)

günaydın hamişlerrrr :16:
napıyosunuz bakalım ? herkes iyi mi ?
dün öğlen biz oğlumla işten kaçıp bostanlı pazarına gittik :1: bi sürü cici aldık ben de rahatladım sonunda :17: dün akşam yorgunluktan fotolarını çekip koyamadım en kısa zamanda inşallah :17:

meltemmmm nerdesin anacım adresini gönder de rüzgarın hediyesini göndereyim gerçi sen bi hafta yoksun acep istanbuldan geldikten sonra mı istersin bilemedim :17: haber et bana kuzum :3:
canım acele etme kargoya versende elıme gecmez subeye gıtmem gerekır sen en ıyısı bayramdan sonra verırsın kargoya

bu arada ben cansastr a hem burdan hemde face den mesaj attım ama donmedı bana ben yokken ugrarsa buralara dersınız artık aradı bulamadı senı dıyeee:)
ona d a bayramdan sonraya kalır hedıye

Pazartesi gününden beri perişan durumdayım tarifin için teşekkür ederim canım bugün hemen denicem umarım iyi gelir:2:

Ya bu bitki çaylarının bi zararı yoktur değil mi? İçiyorum mecburen ama korka korka..ben zencefil ve limon çayına bayılırım hamilelikte bırakmıştım ama bi denede ondan içicem :34:

tatlım sana msj yazamadımm :(( ama çalışıyorummm

selamlarr ...yine bir sinirle karşınızda yım :))) benim bebiş bayaa gergin olacak sanırım :1: dün benim bebiş fazla hareket etmedi alışmışım laplup vurmasına :))) neyse akşam kafama taktım tabi... rüyamda görüyorüm kanamam oluyo bacaklarımdan süzülüyo iyice derken ağlıyorum allahım bunu bana yapma falan diye eşim de bakıyo bana ağlıyo ...offf çok fena dı yaa kızlar...allah öyle şey yaşatmasın kimseye rüyamda bukadar etkilendim anca kendime geldim diyebilirim..sabah bebişim bol bol teppikledi de içim rahatladı :))) sizinde oluyormu bazı günler az vurduğu:) ?

selamlarr ...yine bir sinirle karşınızda yım :))) benim bebiş bayaa gergin olacak sanırım :1: dün benim bebiş fazla hareket etmedi alışmışım laplup vurmasına :))) neyse akşam kafama taktım tabi... rüyamda görüyorüm kanamam oluyo bacaklarımdan süzülüyo iyice derken ağlıyorum allahım bunu bana yapma falan diye eşim de bakıyo bana ağlıyo ...offf çok fena dı yaa kızlar...allah öyle şey yaşatmasın kimseye rüyamda bukadar etkilendim anca kendime geldim diyebilirim..sabah bebişim bol bol teppikledi de içim rahatladı :))) sizinde oluyormu bazı günler az vurduğu:) ?
bizde de oluyo bacım kızçem bazen bi vuruyo bi oynuyo maşşallah dur diyorum artık bazende küsüyo hiç tık yok yanlız beni duyduğuna ve bana tepki verdiğine artık kesinlikle eminim o oynadıkça ben elimle biraz bastırıyorum o da vuruyo öle oynuyoruz kızçemle :23::49:

canım acele etme kargoya versende elıme gecmez subeye gıtmem gerekır sen en ıyısı bayramdan sonra verırsın kargoya

bu arada ben cansastr a hem burdan hemde face den mesaj attım ama donmedı bana ben yokken ugrarsa buralara dersınız artık aradı bulamadı senı dıyeee:)
ona d a bayramdan sonraya kalır hedıye

tamam canım
bu arada sen ben canstr aramızda döngü kurmuşuz ben sana sen canstr ye canstr bana :1: :1:

kan rüyayı batal eder canım sıkma canını ben de bi kaç gündür acayip abuk sabuk rüyalar görüyorum hamilelikte normalmiş bakalım daha neler görücez :52:

bende de oluyo nazen az vurduğu. mesela dün moralim bozuktu anladı heralde kuzum da pek sesiçıkmadı, bugün kendime geldim bebişimde kendine geldi maşallahı var.. Allahım hepimizin bebişlerini korusun inşalahh

Bende dün aksam rüyamda kan geldigini gördüm cok korkmuştum sabaha kadarda migde yanması vardı sabahda migdem bulandı hep dışarı çıkardım bide burun kanaması hepsi birada ins kötü bise yokdur korkdum ya

selam herkeseee

biz de okuldan geldik yemeğimizi yedik dinleniyoruz

ablamızı kreşten alacağız byramlık bakmaya gideceğiz.e gitmişken ufak cücüme de temsili bayramlık alırım dayanamayıp:)))

Canım mesajın dolunca adresi gönder bana ve annenden dönünce haber veririsen bende miniğinin hediyesini kargolarım:34::34:

herkeslere merhabaaaaaa :16:

QUOTE=ahbubenkendimi;26947499]Bi sıkıntı yok yani dımı canım. Kafası baskı yapio vajinaya ozaman. Ama benimki baya ayağıyla vuruyo gibi ya. Bi garip hissediyom. Alttan sanki cikivercek gibi sanki korktum.[/QUOTE]

valla hiç bişey olmaz dedi dün doktor canım içini ferah tut baş aşağı döndükçe yaşıycaz demekki bunları benimki bugün yeni pozisyona geçti sanırım hiç bi hareket yok oralarda :1: ben de doktora gitmeden önce diyodum eşime ay galiba düşük yapcam ben çok aşağıda hissediyorum diye meğerse adamcağızı da boşuna panik yapmışım :9:

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :):):)

kız bende meyveye başladım buara benimkide tosuncuk olsun :))

canımm çok geçmiş olsunnnn

gözünaydın fıstıkk görüyomusun bıdığı kafayı aşağı dayamış ha dünyaya tersten bakcak kız bu gelince :)))maşallahh demeyide unutmayalım sana

ben,mkide zaman zaman öle vajinada ağrı baskı hissediyorum ben kötüye yoruyodum hep demekki bizimkide oralarda biyerde :)

topluca karar verip hadi bakalım bugünden itibaren başaşağı duruyoruz diye anlaştılar mı naptılar ne çokmuşuz meğer :9:

Gunaydin herkeseeeeeeeee...
Oh yarabbi sukur dun gece kesintisiz uyumusum. Mis gibi kalktim bugun enerjik.
Yalniz gece yatinca afedersiniz makatima bir bicak saplandi sanki bir dk kadar:26: niye oldukine aczba? Kabiz fln da diilim. Hemoroit diildir di mi?!:30:

1 ay sonraya birakma tatlim. 24. Haftayi bitirince hemen yaptir. Benim o haftaya kdr sikayetim yoktu, basladi ve seker cikti. 24. Haftada hpl diye bisey salgilanmaya basliyomus duzensizlik o zmn cikiyomus. Geciktirme nolur. İnsallah bisey cikmaz.
Ananin yanindan yeni geldin tabi bayramda evdesiniz o zmn?:6:
Bu arada kış demek istedim evet.:) berrak in kafa randevu almaya odaklaninca karismis ortalik:9: telefondan turkce karakteri yazmak uzun oluyo. Bakiniz bakınız.:) üşengeclik iste!

Sen arada bi bak ayak fln gorursen cikmis..:37::1: bazen oluyo bana da kurcaliyo sanki orayi. Babasi da kiziyo anneni rahatsiz etme diye. Bizim kiz hemen laf dinliyo cekiyo elini ayagini ordan.:9:
doktor da öle söyledi 24. hafta bitmeden gel diye..aslında 3.5 hafta oluyo da ben yuvarlak 1 ay dedim yani :1: valla geldim anamın yanından bayramda yalnızız şimdi bayramlaşma falan yazarlar bize kesin ayaküstü kokteyllerde sürünürüm :18: gerçi eşim ben tek giderim seni götürmem dedi ama ayıp olur gibi geliyo çoğu kişi tatilde olacak çünkü..bilmiyom yani yazarlarsa gitcem heralde....

selam kızlar nasılsınız ya kızlar dün nerdeyse bütün gün ağladım durduk yere ya namaz kılarken kuran okurken tv izlerken kendimi tutamadım resmen ortada bişey yokken ağladım ya üstüne bide eşim bayramda memlekete gidelim daha sonra bana izin vermezler dedi zaten gidecektik doğum için ama 1 ay öne geldiği için bende sen beni göndermek istiyon falan dedim bebeğimizin benim en güzel zamanımızda yanımızda olamıycan dedi bide ona ağladım ama adam haklıydı ben biraz geç anladım ama bide ben babamı kaybedeli 7 ay oldu ramazan bayramında düşük tehlikem olduğu için gidemedik yanlarında olamadım adamda bari bu bayramda yanlarında olalım demiş ama ben işte ne zor kadınım ya neyse biletleri aldım pazar akşamı adddaaa gidiyoruz kızlar:27::27::27::27:

Back
X