- Konu Sahibi papatya3459
60gelsin sen akropole mi gideceksin doktora
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
perihan her mesajımın altında görünmüyor .yanliş yere mi kopyaladım acaba
60gelsin sen akropole mi gideceksin doktora
Kızlarbenim sarımsı akıntım var koyu renkte. Bu beni korkutuyor. sizlerde de varmı bu normal mi
9 şubat 2013 tahmini doğum tarihim. ısparta da yaşıyorum 30 yaşındayım. kamu hastanesinde hemşireyim, sağlık yönetiminde yüksek lisans öğrencisiyim. şuan 1. doğumuma ait ücretsiz iznime devam ediyorum.
9 şubat 2013 tahmini doğum tarihim. ısparta da yaşıyorum 30 yaşındayım. kamu hastanesinde hemşireyim, sağlık yönetiminde yüksek lisans öğrencisiyim. şuan 1. doğumuma ait ücretsiz iznime devam ediyorum.
maşallah ne kadar erken ikinciyi yapmışsın.isteyerek mi oldu kazayla mı yoksa?aralarında yaş farkı fazla olmıcak ne güzel
![]()
evetkuzum randevumu da aldım hergün doluymuş haftaya cumaya aldım inş. canım
yaş fazla ilerlemeden 2. yide istiyorduk ama daha karar vermemiştik biz o kendisi karar verip geldi:)))
ayyy ne kadar güzel olmuş Allahımmm.. benim de ilk bebiş daha, 8 ayın sonunda oldu inşallah kısmet olursa isterim 2yi de seninki gibi![]()
inşallah gönlünce olur herşey ilk bebeğim 4. yılın sonunda oldu benim. ilk 5 yıl yapmıcam demiştim 4 yıl dayanabildim
ayy iyi yapmışsın. bende 1.5 senelik evliyim eşim 1-2 sene hiç istemiyodu ama ben hep istiyodum 8 aydır deniyoduk olmuyodu inşallah bu sefer olmuştur.daha ilk kontrolüme gitmedim perşembe gunu gidicem 5+2 olcak keseyi görürmüyüz acaba sen deneyimlisin![]()
ben 7 hafta dolunca doktora gidicem çünkü kese görünse bile kalp sesini duyamayabilirler. kalp sesini duyamadık diye korku yaşamak istemiyorum. hem vajinal ultrasonada gerek kalmaz 7 haftalık iken diye düşünüyorum ben[/QUOTE
perşembe günü senin 6+2 olacak belki kalp seside duyulur
facete teşhir oluruz ozaman kız![]()
kapalı grup yapacağız. grupta konuşulanları sadece üyeler görecek benim ilk bebeğimden aynı dönem annelerimizin bir grubu var mesala.
evet bence olabilir.Ama kimseden ses çıkmadı baksana![]()
güzel olurdu lakin benim adresim yokpek giremeyisevmiyorum ama hamişler olunca iş değişebilir
![]()
tamam tatlım aç sen geliyorum
açınca haber verebilirmisin hemen üye olayım
2013 şubat anne leri diye açtım canım