• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlarrr ya ben kuru soğan hastasıyım çıtırçıtır yiyorum acaba bir zararı olur mu ne dersiniz

ona göre yemeyim bu akşam :39:

kızlarrr ya ben kuru soğan hastasıyım çıtırçıtır yiyorum acaba bir zararı olur mu ne dersiniz

ona göre yemeyim bu akşam :39:
fazlası sadece senin mideni rahatsız edebilir.onun dışında bir zararı olmaz canım.özellikle doğumdan sonra bol bol ye süt yapar

2013 ŞUBAT ANNELERİ
:nazar::nazar::nazar:
1-ebrukoç..............1 şubat.........EBRU
2-lzcnr.................2 şubat
3-figencim........... 3 şubat
4-papatya-ozmen...4 şubat
5-flame................4 şubat
6-şifacı.................5 şubat
7-yağmur melike.....5 şubat.......ESRA
8-alya...................5 şubat......AYŞE--İLK BEBİŞİ--
9-bay...................5 şubat
10-acıbiber .............6 şubat......
11-belfü..................7 şubat.......
12-ayça..................7 şubat......ATİKE--4 YAŞINDA OĞLU VAR--33 yaşında--ÖĞRETMEN--KONYA
13-drKlub................7 şubat
14-tuze.................9 şubat
15-60gelsin............9 şubat......PERİHAN--ÖĞRETMEN--KONYA
16-fato..................9 şubat....FATMA--18 AYLIK BİR KIZI VAR--30 YAŞINDA--HEMŞİRE--ISPARTA
17-astur................12 şubat
18-angel................13 şubat.......CEMRE--10 YAŞINDA OĞLU VAR--31 yaşında
19-ahubenkendimi.....13 şubat
20-zübeyde............14 şubat.......ZÜBEYDE--İLK BEBİŞ--31 yaşında(tüp bebek)--FİNANS MÜDÜRÜ--İSTANBUL
21-zeytin.............14 şubat.........SİNEM--18 AYLIK OĞLU VAR
22-cellyn...............???
23-delikız.............???...........29 yaşında--ilk bebiş--(tüp bebek)--ANKARA--MEMUR
birbirmize tanıyana kadar bu liste bu şekilde kalsın arkadaşlar..sonra yanındaki bilgileri silerim.sürekli ayı şeyleri sorabiliriz çünkü birbirimize.kaç yaşındasın?kaçıncı çocuk falan diye?belki bunu engellemiş oluruz

Atikecim valla süper düşünmüşsün :)
Ama liste dediğin gibi bir süre güncel olmalı isimleri oturtana kadar.

Tahmini doğum tarihimi 9 şubat olarak güncelleyebilirmisi canım

benim adım çiğdem ilk bebeğim 28 yaşındayım istanbul anadolu yakasında oturuyorum ve muhasebeciyim :)

Sayfalarımız süper ilerliyor maşallah valla :)

Son düzenleme:
2013 ŞUBAT ANNELERİ
1-carmen..............1 şubat.
4-flame................4 şubat
5-şifacı.................5 şubat
6-yağmur melike.....5 şubat.......ESRA
7-alya...................5 şubat......AYŞE--İLK BEBİŞİ--
8-bay...................5 şubat
9-acıbiber .............6 şubat......
10-drklub................7 şubat
11-ayça..................7 şubat......ATİKE--4 YAŞINDA OĞLU VAR--33 yaşında--ÖĞRETMEN--KONYA
12-belfü..................9 şubat.......ÇİĞDEM--İLK BEBİŞ--29 YAŞINDA--MUHASEBECİ--İSTANBUL
13-tuze.................9 şubat
14-60gelsin............9 şubat......PERİHAN--ÖĞRETMEN--KONYA
15-astur................12 şubat
16-angel................13 şubat.......CEMRE--10 YAŞINDA OĞLU VAR--31 yaşında
17-ahubenkendimi.....13 şubat
17-zübeyde............14 şubat.......ZÜBEYDE--İLK BEBİŞ--31 yaşında(tüp bebek)--FİNANS MÜDÜRÜ--İSTANBUL
18-zeytin.............14 şubat.........SİNEM--18 AYLIK OĞLU VAR
19-cellyn...............???
20-delikız.............???...........29 yaşında--ilk bebiş--(tüp bebek)
birbirmize tanıyana kadar bu liste bu şekilde kalsın arkadaşlar..sonra yanındaki bilgileri silerim.sürekli ayı şeyleri sorabiliriz çünkü birbirimize.kaç yaşındasın?kaçıncı çocuk falan diye?belki bunu engellemiş oluruz[/QUOTE]

2013 ŞUBAT ANNELERİ
9-acıbiber .............6 şubat......
11-ayça..................7 şubat......ATİKE--4 YAŞINDA OĞLU VAR--33 yaşında--ÖĞRETMEN--KONYA
12-belfü..................9 şubat.......ÇİĞDEM--İLK BEBİŞ--28 YAŞINDA--MUHASEBECİ--İSTANBUL
17-zübeyde............14 şubat.......ZÜBEYDE--İLK BEBİŞ--31 yaşında(tüp bebek)--FİNANS MÜDÜRÜ--İSTANBUL
birbirmize tanıyana kadar bu liste bu şekilde kalsın arkadaşlar..sonra yanındaki bilgileri silerim.sürekli ayı şeyleri sorabiliriz çünkü birbirimize.kaç yaşındasın?kaçıncı çocuk falan diye?belki bunu engellemiş oluruz[/QUOTE][/QUOTE]

2013 ŞUBAT ANNELERİ
9-acıbiber .............6 şubat......HAFİZE--3 YAŞINDA OĞLU VAR--27 YAŞINDA
12-belfü..................9 şubat.......ÇİĞDEM--İLK BEBİŞ--28 YAŞINDA--MUHASEBECİ--İSTANBUL
birbirmize tanıyana kadar bu liste bu şekilde kalsın arkadaşlar..sonra yanındaki bilgileri silerim.sürekli ayı şeyleri sorabiliriz çünkü birbirimize.kaç yaşındasın?kaçıncı çocuk falan diye?belki bunu engellemiş oluruz

kızlar bu arada beslenem alışkanlıkları nasıl değişecek :) ben çevremden
gördüklerimi yapıcam biraz da araştırdım ama pek bişey bulamadım açıkçası.çayı kahveyi kestim, süt içmeye başladım ki pek sevmem ama her şey yavrularımız için :16::16:
ilk 3 ay ceviz ve badem yemek çok önemliymiş.ayva çok yersen gamzeli olurmuş :37:
başka neler yapmalı acaba

hayirli olsun bacilar insaAllah Rabbim kucaginiza almayi nasip eder... ayva konusunu yazmadan gecemeyecegim benim gamzelerim var.. cok severim kadinda da erkekte de gamzeyi... ille kizimin da gamzeleri olsun istedim ve hamileligimde annemin soylemesi ile ayva yedim bol bol

maalesef kizimin gamzeleri olmadi.. ama kiz kardesimin kizinin gamzesi var ...1 er sene ara ile dogum yaptik... anneme sordum yaa o kadar ayva yedim kizimin gamzesi yok.. bacim da ayva yedi mi hamileliginde ( yurt disindayim hamilelikte yaninda olamadim benim hamileligimde de onlar yanimda olamadi telefonlar internet sag olsun)

hee kiz kardesin de ayva yedi dedi...eee anam dedim neden onun cocugunda gamze var da benimkinde yok...gamzeli olan benim onun kizi bana mi cekmis benim kizim ona mi cekmis filan derken

aaaaa sen aynaya baktin mi dedi .... ne aynasi dedim ayvayi yerken aynaya bakacaktin dedi...eee sagol anne dedim...yedigim o kadar ayvadan sonra ve uzerinden 1,5 sene gectikten sonra tesekkur ederim

batil inanc olabilir ama ikinci hamileligimde aynaya bakip yiyecegim ayvayi

OĞLUMA HAMİLEYKEN yine bu forumda hamileliğim boyunca konuştuğumu daha önce söylemştim kızlar.eski mesajlarıma baktım ve ardaya tam 6+3 günlük hamileyken bulantılarım başlamış 10+0 da birden kesilmiş olduğunu okudum..aynısı olmaz belki ama en azından oğluma hamileliğimin bu dönemlerinde de bulantım olmamış onu anlamış oldum

OĞLUMA HAMİLEYKEN yine bu forumda hamileliğim boyunca konuştuğumu daha önce söylemştim kızlar.eski mesajlarıma baktım ve ardaya tam 6+3 günlük hamileyken bulantılarım başlamış 10+0 da birden kesilmiş olduğunu okudum..aynısı olmaz belki ama en azından oğluma hamileliğimin bu dönemlerinde de bulantım olmamış onu anlamış oldum

ya bende ciddi ciddi korkuyorum bulantılardan, inşallah olmaz sıkıntısız atlatırız şimdilik hiçbirşey yok ki erken muıhtemelen 6.haftadan sonra başlıyor genelde okuduklarıma göre sendede öyle olmuş :26::26:

1-carmen..............1 şubat
5-yağmur melike.....5 şubat
6-alya...................5 şubat
7-acıbiber .............6 şubat
8-belfü..................7 şubat
9-ayça..................7 şubat
10-drKlub................7 şubat

bu liste birbirimizi takip etmede çok aydası olacak hamiş bayanlar.yazmadığım varmı?[/QUOTE]

Son düzenleme:
merhaba bende dört haftalık hamileyimm ve heyecandan kalbim duracak ilk hamileliğimi düşük yaptımmm:( sizlerle beraber bu 9 aylık güzel maratonla beraberimm

2013 ŞUBAT ANNELERİ
5-flame................4 şubat
6-nehir................4 şubat
7-şifacı.................5 şubat
8-yağmur melike.....5 şubat.......ESRA
9-alya...................5 şubat......AYŞE--İLK BEBİŞİ--
10-bay...................5 şubat
11-acıbiber .............6 şubat......HAFİZE--3 YAŞINDA OĞLU VAR--27 YAŞINDA
12-drklub................7 şubat
13-ayça..................7 şubat......ATİKE--4 YAŞINDA OĞLU VAR--33 yaşında--ÖĞRETMEN--KONYA
14-belfü..................9 şubat.......ÇİĞDEM--İLK BEBİŞ--28 YAŞINDA--MUHASEBECİ--İSTANBUL
15-tuze.................9 şubat
16-60gelsin............9 şubat......PERİHAN--ÖĞRETMEN--KONYA
17-astur................12 şubat
18-angel................13 şubat.......CEMRE--10 YAŞINDA OĞLU VAR--31 yaşında
19-ahubenkendimi.....13 şubat
20-zübeyde............14 şubat.......ZÜBEYDE--İLK BEBİŞ--31 yaşında(tüp bebek)--FİNANS MÜDÜRÜ--İSTANBUL
21-zeytin.............14 şubat.........SİNEM--18 AYLIK OĞLU VAR
22-cellyn...............???
23-delikız.............???...........29 yaşında--ilk bebiş--(tüp bebek)
birbirmize tanıyana kadar bu liste bu şekilde kalsın arkadaşlar..sonra yanındaki bilgileri silerim.sürekli ayı şeyleri sorabiliriz çünkü birbirimize.kaç yaşındasın?kaçıncı çocuk falan diye?belki bunu engellemiş oluruz[/QUOTE]

Back
X