• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
hepinize mrb benim kanamamla birlikte beta hcg düştü ve bebegimi kaybediyorum sanırım en kötüsüde hiç bişey yapamıyorum 2.kez aynı şeyi yaşıyorum ne yapmam gerekiyo onuda bilmiyorum...hep sordugum soru niye ben!!! dualarım szinle umarım bebeişlerinizi saglıkla kucagınıza alırsınız....

Merhaba kızlar bende 5haftalık hamileyim. Kan testi ile öğrendim. Adet Günümü bir gün geçince test yaptırdım. Pozitif çıktı. Netten baktım benimde 8şubat 2013 doğum tarihim. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Benide eklerseniz sevinirim.

hepinize mrb benim kanamamla birlikte beta hcg düştü ve bebegimi kaybediyorum sanırım en kötüsüde hiç bişey yapamıyorum 2.kez aynı şeyi yaşıyorum ne yapmam gerekiyo onuda bilmiyorum...hep sordugum soru niye ben!!! dualarım szinle umarım bebeişlerinizi saglıkla kucagınıza alırsınız....

Canım çok geçmiş olsun ne kadar üzülme desem boş ama bundada vardır bir hayır.

canim insallah bisey olmaz.sen birinci bebekten sonra tedavi oldunmu?yani ilk bebegin dusme sebebini doktorun arastirip o sebepleri aradan kaldrmak icin seni tedavi ettimi?

canım genetik testlerini yaptırdınmı, pıhtılaşmaylada ilgili bi sorun olabilir arka arkaya yaşanan düşüklerde genelde pıhtılaşma çıkıyor, ama yanlış hatırlamıyorsam senin beta değerinde düşüktü sat 1 mayıs değilmi daha öncede konuşmuştuk değerlerle ilgili,
lütfen niye ben deme, herşeyde bir hayır vardır, hamile kalabiliyor olman çok güzel gerisi halledilir bir şekilde, kesinlikle gereken testlerini yaptır eminim kucağınada alacaksın bebişini o günlerde gelir merak etme

Canım senin kaç haftalık bebis kasiklarimda adet olacakmiş gibi ağrım var sizdede oluyomu henüz doktora gitmedim

tatlım oluyor merak etme bendede vardı azaldı şimdi

merhabalar şubat anneleri
1 hafta giremedim maşallah sayfalar almış başını gitmiş
şubat anneleri çoğalmış listemiz bile olmuş
biz bu gün bebeklerimizi gördük maşallah kalp atışlarını dinletmedi dr. ama kalplerinin attığını söyledi maşallah
kaç hafta kaç günlük olduğumu şu an bilmiyorum heyecandan sormadım
kızlar benim cilt yapım çatlamaya çok müsayit neler kullanıyorsunuz yada ne zaman başlamalıyız ne kullanacaksak onları yani fikirlerinize ihtiyacım var
geçmiş sayfalarda paylaşan olduysa okumadım geçmiş okuyacak kadar vaktim yok
görüşürüz:54:

Merhaba Kızlar,

Ben de aynı şeyi araştırıyorum bu aralar. Benim de vücudum çatlağa çok müsait, dün normalde kullandığımdan daha yağlı ve bitkisel bi nemlendirici aldım. Ama sanırım şişmeye başlayınca bu yetmeyecek :1: Badem yağı, kakao yağı gibi şeyler okudum ama ne zaman başlamak gerek acaba onlara? henüz erken sanırım..

Bir de şampuan, duş jeli ve güneş kremi araştırmalarım devam ediyor :32: a vitamini ve bikaç madde daha içermeyen ürünler kullanmak gerekiyormuş, şu an çok karışık gelio bu konular bana, bi bilgisi olan var mı?

benim bebis 3 ..haftalik:nazar::nazar::nazar:dun bende oyle oldu adet olcakmisim gibi agri ama gecip gitti bugunde midem agriyor.cok kotu.

Benimde öyle geceleri çok ağrıyo midem. Hazımsizlık sorunumda var belim kasiklarımda çok ağrıyo. Bu 2. Bebeğim olacak. Hayırlısiyla kucağıma alırsam tabi:-( Bu arada 3yaşında kızım var.

ben çatlaklar içim önceki hamilleliğimde mustela kullanmıştım kullandığım bölgelerde çatlak olmadı kullanmadığım yerlerde oldu.

canım güneş kremi la rocha posay yada boderma tawsiye ederim ikiside yağsız we süper koruyo, buara biodermanın güzel kampanyaları war,,
şampuan 10larca deneyip hiç bir zaman aradığımı bulamadım, hemen kepek oluyo saçımda
şuan moos ısırgan otlu kullanıyorum güzel fena değil,,
çatlak konusunda bende çook korkuyorum :18::18::18:
umarım çatlaksız bir gebelik geçiririz, şimdi erken galiba 3. aydan sonra başlamak mantılı gibi ama bende her türlü fikre we tawsiyeye açığım bu konuda
ya aslında iyi bir marka krem artı faydalı yağlardan kendim bir karışımmı yapsam diyorum ama sonra düşünüyorum
o 50ml lik kayısı yağına normalde kaç kilo kayısı kullanılmalı we kaç para olmalıyken, 3 liraya satılıyor demekki %1-5 falan kayısı yağı içeriyor
eee %95 i ne yağı acaba :41::41::41:

hayirli olsun yeni grup anneleri bir zamnlar bende 2010 aralik annelerindeydim allahim insallah banada ikinci bebegimi gosterir hayirlisiyla saglicakla ama once cok isteyip olmayanlara ilk bebegi tatdirsin allahim.. neden daginik bu topikler anlamis degilim sabitlenmis konu ya gelseler daha iyi olur..

selam kızlar hamilelikte balık yemek önemli biliyosunuz. ben cok balık yiyemiyorum. bAlık yağı içen kullanan var mı aranızda acaba? vitamin olarak sadece folik asit mi içiyosunuz? baska kullanmamız gereken vitamin var mı çinko gibi mesela?:44:

Merhaba Kızlar,

Ben de aynı şeyi araştırıyorum bu aralar. Benim de vücudum çatlağa çok müsait, dün normalde kullandığımdan daha yağlı ve bitkisel bi nemlendirici aldım. Ama sanırım şişmeye başlayınca bu yetmeyecek :1: Badem yağı, kakao yağı gibi şeyler okudum ama ne zaman başlamak gerek acaba onlara? henüz erken sanırım..

Bir de şampuan, duş jeli ve güneş kremi araştırmalarım devam ediyor :32: a vitamini ve bikaç madde daha içermeyen ürünler kullanmak gerekiyormuş, şu an çok karışık gelio bu konular bana, bi bilgisi olan var mı?

canım çatlaklara en güzeli saf zeytin yağı ile kantoron yağını karıstırp sürüldüğü zaman hiç catlamıyormus.benim arkadaslar kullandı cook memnun kaldılar bende ilerde baslayacam insallah

ahbubenkendimi
canım aslında folik asit yeter ilk 3 ay ama ben zayıf olduğum için arada bir elevit alıyorum :1:
balık yağıda son 3 ay tawsiye ediliyor
ilk3 ay zaten kullanma, balığın karaciğerinden yapılanlarda a vitamini olduğu için bebeğin gelişimini bozuyor
balık yağlarının hangisi karaciğerden hangisi göwdeden yapılmış ona bakmak lazım, ben henüz bulamadım

Son düzenleme:
Back
X