• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
bende carrefoursa civarında hangi hastaneye gidiyorsun bu arada bebişin hayırlı olsun allhım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin

valla daha gitmedim hastaneye...
doktor araştırıyorum..
şimdilik ziyapaşa tıpta faruk demir yada üniversalde muzaffer şengül var
ikisinede iyi diyorlar..
sen hangi hastaneye gidiyosun

valla daha gitmedim hastaneye...
doktor araştırıyorum..
şimdilik ziyapaşa tıpta faruk demir yada üniversalde muzaffer şengül var
ikisinede iyi diyorlar..
sen hangi hastaneye gidiyosun

bende ortadoğuda ayten baymas çöktü.ye gidiyorum ama muzaffer şengülü bende duydum cook ii diyorlar
birde metro hastanesinde fuat ve hakim bey varmış onlarıda cook övüyorlar
ben perşembe günü ayten hanıma gidecem sonra baska doktor ayarlayıp onunda fikrini almak istiyorum tek doktora bağlı kalmak istemiyorum
çünkü ilk bebeğimi düşük yaptımm:(

ya kızlar benim karnım 5 haftalık değil 3-5 aylı gibi,, aslında başlarda oldu ama bugünlerde kabızlığımda yok
eşim dalga geçiyo ne çabuk büyüdü senin karnın diye :17:
karnımın hem alt hem üst kısmı tamamı şiş yaa :44:

bende ortadoğuda ayten baymas çöktü.ye gidiyorum ama muzaffer şengülü bende duydum cook ii diyorlar
birde metro hastanesinde fuat ve hakim bey varmış onlarıda cook övüyorlar
ben perşembe günü ayten hanıma gidecem sonra baska doktor ayarlayıp onunda fikrini almak istiyorum tek doktora bağlı kalmak istemiyorum
çünkü ilk bebeğimi düşük yaptımm:(

bunu allah tamamına erdirir inşallah canım...
ben ikisinden birine gitmeyi düşünüyorum bakalım şimdilik..

ya kızlar benim karnım 5 haftalık değil 3-5 aylı gibi,, aslında başlarda oldu ama bugünlerde kabızlığımda yok

aynen canım bendede kabızlık var aşırı derecede...
karnım 5-6 aylık hamile gibi.
geçermi acaba...

SLADI;
kimse yazmamış ben başlayayım canım
1-29 yaşındayım
2-istanbul (şimdilik ist.da değilim ama olsun)
3-ilk gebeliğim
4-sat 3 mayıs
5-6. haft içindeyim
6-beklenen doğum tarihi 7 şubat

kızlar ben hamileliktende, çocuktanda korkuyorum, yoksa hazır değilmiydim diyorum
halbuki 29 yaşındayım we 11 yıldır ewliyim :53: :17:
mesela karnım büyürse sanki nefes alamıcakmışım gibi hissediyorum
belkide bilinmeyenden korkar ya insan onun gibidir, ilk gebeliğinde herkes korkmuştur, hazırmıyım demiştir belkide,
kızlar nolur beni yüreklendiricek bişeyler söyleyin, korkacak bişey yok deyin :18::50:

merhebe bende izmirdeyim.25 yaşındayım.2.gebeliyim.3 yaşında bi kızım var.sat 10 mayıs.allah nasip ederse 15 şubatta 2. kez anne olucam.allah herkeze nasip etsin.rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.AMİN.:emir_bebek::emir_bebek:

Slm kızlar bende diğer listeden buraya geldim
27 yaşındayım
İzmirde yasıyorum
İlk bebeğim ilk göz ağrım
Son sat 29 Nisan
Ama doktor kontrolünde 5 haftalık hamileyiz dedi
Gec döllenme olabiliyormuş hatta hatta ikiz gebelikten
Şüphelendi bakalım artık nasipse olur

bende istiyorum düzenli beslenmeyi:2::2: 3haftam kaldı.3 hafta sonra tatilim başlıyor..
girecekmisin peki denize

sorucam dr.a sakıncası varmı? olacağını sanmıyorum havuza falan girmeyin diyorlar ama bu deniz yahu :9::9:

zaten ben o kadar pimpirikli değilim, açık olursa çayda içiyorum canım isterse bi kahvede içiyorum, temizlikte yapıyorum evde, yani hamilelikten nefret etmek istemiyorum, tabiki beslenme düzenim tamamen değişti, sigarayı bıraktım, ilaçlarımı ihmal etmiyorum, hamileliğin tadını çıkarmayı planlıyorumm:36::36:

bu arada kabızlık bende var, ferro sanol kullanıyorum ben o yapıyor bende, akşamları karnım rahat 3 aylık gibi görünüyor herkese açıklama yapmaktan fenalık geldiii hep şu durum yaşanıyor ;

''hayır hayırr karnım çıkmadı daha çok yeni, akşamları böyle oluyor yiyip içmekten hem kabızda oldum ondan ''

:9::9::9::9::9::9::9::9::9:

canım bazen benim de öyle oluyor aynen :ssz: çok da rahatsız edici.bol bol su içmek ve kayısı yemek lazım sanırım

sorucam dr.a sakıncası varmı? olacağını sanmıyorum havuza falan girmeyin diyorlar ama bu deniz yahu :9::9:

zaten ben o kadar pimpirikli değilim, açık olursa çayda içiyorum canım isterse bi kahvede içiyorum, temizlikte yapıyorum evde, yani hamilelikten nefret etmek istemiyorum, tabiki beslenme düzenim tamamen değişti, sigarayı bıraktım, ilaçlarımı ihmal etmiyorum, hamileliğin tadını çıkarmayı planlıyorumm:36::36:

bu arada kabızlık bende var, ferro sanol kullanıyorum ben o yapıyor bende, akşamları karnım rahat 3 aylık gibi görünüyor herkese açıklama yapmaktan fenalık geldiii hep şu durum yaşanıyor ;

''hayır hayırr karnım çıkmadı daha çok yeni, akşamları böyle oluyor yiyip içmekten hem kabızda oldum ondan ''

:9::9::9::9::9::9::9::9::9:
alya cım çok tatlısın yavvv :9:

benim daha kimsenin pek haberi olmadığı için bi tek eşime açıklama yapıyorum.o hemen büyüyecek zannediyordu zaten :1:

kızlar ben hamileliktende, çocuktanda korkuyorum, yoksa hazır değilmiydim diyorum
halbuki 29 yaşındayım we 11 yıldır ewliyim :53: :17:
mesela karnım büyürse sanki nefes alamıcakmışım gibi hissediyorum
belkide bilinmeyenden korkar ya insan onun gibidir, ilk gebeliğinde herkes korkmuştur, hazırmıyım demiştir belkide,
kızlar nolur beni yüreklendiricek bişeyler söyleyin, korkacak bişey yok deyin :18::50:

canım bunlar çok normal.oysa hamilelik ne güzel düşünsene ; mesela herkes sana ihtimamlı davranacak.şımartılacaksın,otobüste bi yerde yer verecekler :49:
bir kaç ay sonra kıpırdamaya başlayacak.sen konuşunca sana cevap verecek.ve doğunca araları pamucuk olmuş elleriyle seni tutmaya çalışacak.babasını bile tanımayacak
bir tek senin kucağında sakinleşecek :emir_bebek:
o kadar güzel duygular yaşayacaksınki bir daha olsun isteyeceksin.hani insan evlenirken pek bişey anlmaz da bir daha düğün yapmak ister ya :9:

1-28 yaşındayım
2-istanbul
3-ilk gebeliğim
4-sat 11 mayıs
5-5. haft içindeyim
6-beklenen doğum tarihi 15 şubat

Kızlar günaydınnn, keseyi görmeye gidiyorum, şans dileyinn:14:

Hadi bakalım inşallah görürsün keseyi ;) ben gördüğümde gülümsemiştim esimin gözleri doldu :)) bu arada ben de kilolu hamile kalanlardanim 74le hamış kaldım

Bende 70 kiloyla hamile kaldım boyum 158. Ağustosda düşünüyordum nasip bugüneymiş. Ben 8haftalıkken doktora gitmeyi düşünüyorum. Hem keseyi hem kalp atışlarıni duymak istiyorum. Tekrar uğraştırmasinlar beni git gel sıcaklarda dışarı çıkamiyorum

günaydın herkese ,
ayça ben ikiz olduğu için bizde erken doğum olayı var o yüzden tam tahmini tarih vermemiz zor ocak ile şunat arası diyebilirsin ama :)))

alya cım çok tatlısın yavvv :9:

benim daha kimsenin pek haberi olmadığı için bi tek eşime açıklama yapıyorum.o hemen büyüyecek zannediyordu zaten :1:

bizde haberi olmayan yok heralde biz ailelere ve yakın arkadaşlara söyledik onlarda diğerlerine:9::9:

canım bunlar çok normal.oysa hamilelik ne güzel düşünsene ; mesela herkes sana ihtimamlı davranacak.şımartılacaksın,otobüste bi yerde yer verecekler :49:
bir kaç ay sonra kıpırdamaya başlayacak.sen konuşunca sana cevap verecek.ve doğunca araları pamucuk olmuş elleriyle seni tutmaya çalışacak.babasını bile tanımayacak
bir tek senin kucağında sakinleşecek :emir_bebek:
o kadar güzel duygular yaşayacaksınki bir daha olsun isteyeceksin.hani insan evlenirken pek bişey anlmaz da bir daha düğün yapmak ister ya :9:

çok güzel ifade etmişsin annelik çok özel gerçekten

günaydın kızlar nasılsınız

günaydın, iyidir sen nasılsın

günaydın herkese ,
ayça ben ikiz olduğu için bizde erken doğum olayı var o yüzden tam tahmini tarih vermemiz zor ocak ile şunat arası diyebilirsin ama :)))

günaydın canım, peki tekrar bebek düşünüyomusun ikizlerden sonra ?

Bende 70 kiloyla hamile kaldım boyum 158. Ağustosda düşünüyordum nasip bugüneymiş. Ben 8haftalıkken doktora gitmeyi düşünüyorum. Hem keseyi hem kalp atışlarıni duymak istiyorum. Tekrar uğraştırmasinlar beni git gel sıcaklarda dışarı çıkamiyorum

bende az kiloyla hamile kaldım, 175 boy 55 kilo, kilo almak istiyorum bende aldığım kilolar kalsın istiyorum ama yapı olarak inceyim pek sanmıyorum kalacağını

ben satA göre 5+2 de gittim, ultrasonda 5+4 çıktı alttan bakıldı hem kese hem kalbi gördük, bir ay sonra gel dedi 5,6 temmuz gibi tekrar gidicem o zaman 9 haftalık oluyoruz

Back
X