• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
günaydın, iyidir sen nasılsın

günaydın canım, peki tekrar bebek düşünüyomusun ikizlerden sonra ?

bende az kiloyla hamile kaldım, 175 boy 55 kilo, kilo almak istiyorum bende aldığım kilolar kalsın istiyorum ama yapı olarak inceyim pek sanmıyorum kalacağını

ben satA göre 5+2 de gittim, ultrasonda 5+4 çıktı alttan bakıldı hem kese hem kalbi gördük, bir ay sonra gel dedi 5,6 temmuz gibi tekrar gidicem o zaman 9 haftalık oluyoruz

maş sana canım benim şükürler olsunki duymuşsun bebişin kalbini bende pazartesi gideceğim tahlil istedimi ilk muayenemiydi senin son reglin ne zamandı ay ne çok soru sordum yaw

günaydın canım, peki tekrar bebek düşünüyomusun ikizlerden sonra ?

bende az kiloyla hamile kaldım, 175 boy 55 kilo, kilo almak istiyorum bende aldığım kilolar kalsın istiyorum ama yapı olarak inceyim pek sanmıyorum kalacağını

ben satA göre 5+2 de gittim, ultrasonda 5+4 çıktı alttan bakıldı hem kese hem kalbi gördük, bir ay sonra gel dedi 5,6 temmuz gibi tekrar gidicem o zaman 9 haftalık oluyoruz

valla ona o zaman bakacağız :1:
zaten dondurulmuş 2 tane daha embriyom var :1:
1 tanesini kullanırım olmazsa ilerde
ben de tüp bebek sürecinde normalde kilo alınır ilaç iğnelerden ,bi de ben 1 aydır aşırı yiyorum ama hala aynı kilodayım
160 boyum 55 kiloyum
aman kilo önemli değil yaa sonra verilir nasılsa
ben çok çabuk kilo veriyorum bir de o yüzden kafama takmıyorum hiç kilo işini
sağlıklı besleneyim de gerisi önemli değil
ben de cumartesi 6+1 olacağım inş.
haziran sonuna2 hafta tatile çıkmayı düşünüyorum gitmeden önce bi daha görünürüm ya da döndükten sonra görünürüm diyorum ben de inş.

:nazar::nazar::nazar:MERHABA HAMISLER GOBISLER TOMBISLER:nazar::nazar::nazar:bildiyiniz gibi iki tane subat topigi var ve herkez ikiye bolunmus durumda bazi hamislerimiz iki topiktete listeye yazilmis.oyuzden Aycayla konustuk ve karar verdik.tum subat ayi anneleri birlesicek ve birlikte cok guzel paylasimlar yapicaz.yarin saat 20:00 de aycayla beraber guzel bir tablo yapicaz ve herkez o tabloda olucak,diyer topikteki kizlarin bilgileri var.
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:SIZDEN ISTEYIM.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:TABLO BILGILERINI YARIN BURDA VEYA OZELDE BANA ULASTIRIN.
1 yas
2 yasadiginiz sehir veya ilce
3 kacinci bebeginiz
4 son adet tarihi
5 bebeyin haftasi ornegin---> 4hafta 2 gunlukse 5 haftanin icinde
6 beklenen dogum tarihi
yarin saat 8e kadar kimler bunu okursa bilgilerinizi bize ulatirin.:72::72::72:
hadi kizlar bazilari ozelde yazdi.bilgileri bekliyoruz tablo icin.yazamayanlar da yazsin.

hadi kizlar bazilari ozelde yazdi.bilgileri bekliyoruz tablo icin.yazamayanlar da yazsin.

1 yas = 23
2 yasadiginiz sehir veya ilce = İSTANBUL
3 kacinci bebeginiz = İLK
4 son adet tarihi = 1 MAYIS
5 bebeyin haftasi ornegin---> 4hafta 2 gunlukse 5 haftanin icinde = 7 HAFTANIN İÇİNDE
6 beklenen dogum tarihi = 5 ŞUBAT 2013

buyur canım

keseyi gördük kızlar :) çok değişik bir duygu gerçekten şimdi hamile hissetmeye başladım kendimi :32:

Kansızlığım var baya o yüzden bir kaç ilaç verdi ama onun dışında bir sorun yok şimdilik..

bir de doktor bana bütün bitki çaylarını yasakladı, ben yeşil çay çok severim ama içemicekmişim :43:

aksama ben tablo yapicam birlesicez.aycayla karar verdik.kendisi ugrasamiyacagini soyledi listeyi ben guncelligicem,zaman bulunca oda yapicak.

1 yas = 29
2 yasadiginiz sehir veya ilce =ANKARA
3 kacinci bebeginiz = İLK
4 son adet tarihi = 4 MAYIS
5 bebeyin haftasi ornegin---> 6.HAFTADAYIM (5+5)
6 beklenen dogum tarihi = İKİZ OLDUĞU İÇİN BELLİ DEĞİL

Son düzenleyen: Moderatör:
keseyi gördük kızlar :) çok değişik bir duygu gerçekten şimdi hamile hissetmeye başladım kendimi :32:

Kansızlığım var baya o yüzden bir kaç ilaç verdi ama onun dışında bir sorun yok şimdilik..

bir de doktor bana bütün bitki çaylarını yasakladı, ben yeşil çay çok severim ama içemicekmişim :43:

hadi bakalım gözün aydın Allah Sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin inş.kalp atışlarınıda duydunmu canım benim bide alttanmı baktı

maş sana canım benim şükürler olsunki duymuşsun bebişin kalbini bende pazartesi gideceğim tahlil istedimi ilk muayenemiydi senin son reglin ne zamandı ay ne çok soru sordum yaw

sat 1 mayıstı, ilk beta tahlilimi regliden bir gün önce 24 mayısta yaptım 154 çıktı , 4 gün sonra 873 çıktı, 5+2 de ilk usg yapıldı, kese embriyo ve kalbi göründü, ama dediğim gibi ultrason hesabı benimkine göre 4 gün büyük çıktı, o gün birde idrar tahlili verdim, rutin bir test , enfeksiyon gebelik zehirlenmesi vs. bakılacakmış, zehirlenme bu dönemde olmaz ama enfeksiyona bakmak gerekir dedi, sonuç için dr'a mail atıcaktım pazartesi unuttum, bu sabah attım mail, bakar ve cvp atar gün içinde sonuçla alakalı,
ayrıca genel sağlık durumum için tahlil yapıldı , diyetisyenlede görüştüm, beslenme programım var ,

kan değerim düşük çıktı, onun içinde ferra sanol kullanıyorum kan hapı, ayrıca folık asit ve decavit(vitamin ) kullanıyorum

valla ona o zaman bakacağız :1:
zaten dondurulmuş 2 tane daha embriyom var :1:
1 tanesini kullanırım olmazsa ilerde
ben de tüp bebek sürecinde normalde kilo alınır ilaç iğnelerden ,bi de ben 1 aydır aşırı yiyorum ama hala aynı kilodayım
160 boyum 55 kiloyum
aman kilo önemli değil yaa sonra verilir nasılsa
ben çok çabuk kilo veriyorum bir de o yüzden kafama takmıyorum hiç kilo işini
sağlıklı besleneyim de gerisi önemli değil
ben de cumartesi 6+1 olacağım inş.
haziran sonuna2 hafta tatile çıkmayı düşünüyorum gitmeden önce bi daha görünürüm ya da döndükten sonra görünürüm diyorum ben de inş.

o süreçte almadıysan dahada almazsın heralde, ayrıca dediğin gibi hiç önemli değil kilo dediğin verilir nedir yani

ablamın bi arkadası dondurulmuşlarla 14 sene sonra kardeş yapmıştı çocuğuna, ben görmedim ama çok benziyo demişlerdi abisine,yurt dışında yaşıyorlar onlar, burda ne kadar süre saklanıyo maksimum?

bu arada tatil derken denize girmeyi düşünüyomusun sende?

:nazar::nazar::nazar:MERHABA HAMISLER GOBISLER TOMBISLER:nazar::nazar::nazar:bildiyiniz gibi iki tane subat topigi var ve herkez ikiye bolunmus durumda bazi hamislerimiz iki topiktete listeye yazilmis.oyuzden Aycayla konustuk ve karar verdik.tum subat ayi anneleri birlesicek ve birlikte cok guzel paylasimlar yapicaz.yarin saat 20:00 de aycayla beraber guzel bir tablo yapicaz ve herkez o tabloda olucak,diyer topikteki kizlarin bilgileri var.
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:SIZDEN ISTEYIM.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:TABLO BILGILERINI YARIN BURDA VEYA OZELDE BANA ULASTIRIN.
1 yas
3 kacinci bebeginiz
4 son adet tarihi
6 beklenen dogum tarihi
yarin saat 8e kadar kimler bunu okursa bilgilerinizi bize ulatirin.:72::72::72:
hamislergobisler tombisler.toplaniyoruz subata dogru yolculuga

ben tam 48 kiloyla hamisliye basladim bakalim sonda kilo kac olucak.ilk bebekte mide bulantilarim coktu.tam 4 ay dogru durust yiyemedim,tamda yemeye baslamisken bebegi kayb ettim,ama simdi gunde 5 defa yemek yiyorum,folik asit istahi artiriyor,benim kide maxifol-5gmlik.mide bulantisi falan hic 1 sey yok,halsizlik disinda.kendimi hic hamile gibi hiss etmiyorum.galiba 1 hafta sonra keseyi gorunce rahatliyicam.ama bende hic 1 zaman adet sorunum olmadi,5 gun geciktiyse testlerde ciktiysa demekkki,bu hamilelik.:49::49::49:

Yas: 24
İl: afyonkarahisar
İlk bebek
Sat: 24 Nisan
Hafta: 6. Hafta
Tahmini dogum tarihi : 16 Şubat

Hadi bakalım hayırlı olsun hepimize bebisler :))

Sladi 27 yaşındayim ıstanbulda oturuyorum 2. Bebeğime hamileyim sat 4mayıs 5hafta 6günlüğüm beklenen doğum tarihi 8 şubat

o süreçte almadıysan dahada almazsın heralde, ayrıca dediğin gibi hiç önemli değil kilo dediğin verilir nedir yani

ablamın bi arkadası dondurulmuşlarla 14 sene sonra kardeş yapmıştı çocuğuna, ben görmedim ama çok benziyo demişlerdi abisine,yurt dışında yaşıyorlar onlar, burda ne kadar süre saklanıyo maksimum?

bu arada tatil derken denize girmeyi düşünüyomusun sende?
yok zaten ben sporsuz sadece az yemeyle 1,5 ayda 10 kilo vermiş birisiyim:1:
2 gün yemesem hemen eriririm:1:
ben tatile gideceğim ama dinleneceğim denize girmeyi düşünmüyorum hiç
kafa dinleme olacak bu seferki tam anlamıyla
havuza hele hiç girmeyin derim ben havuza da denize de girmem ne olur ne olmaz allerji olur enfeksiyon olur vs
valla 5 yıl en az saklanıyor diye biliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
:nazar::nazar::nazar:MERHABA HAMISLER GOBISLER TOMBISLER:nazar::nazar::nazar:bildiyiniz gibi iki tane subat topigi var ve herkez ikiye bolunmus durumda bazi hamislerimiz iki topiktete listeye yazilmis.oyuzden Aycayla konustuk ve karar verdik.tum subat ayi anneleri birlesicek ve birlikte cok guzel paylasimlar yapicaz.bugun saat 20:00 de aycayla beraber guzel bir tablo yapicaz ve herkez o tabloda olucak,diyer topikteki kizlarin bilgileri var.
1 yas
3 kacinci bebeginiz
4 son adet tarihi
6 beklenen dogum tarihi
bugun saat 8e kadar kimler bunu okursa bilgilerinizi bize ulatirin.:72::72::72:kizlar bilgilerimizi hemen yazalim tablo hazirlaniyor,kimse kenarda kalmasin.unutulmasin.doluyor,doluyor,hadi kizlar acele edin.otobus dolup subata dogru yola cikacak.

yok zaten ben sporsuz sadece az yemeyle 1,5 ayda 10 kilo vermiş birisiyim:1:
2 gün yemesem hemen eriririm:1:
ben tatile gideceğim ama dinleneceğim denize girmeyi düşünmüyorum hiç
kafa dinleme olacak bu seferki tam anlamıyla
havuza hele hiç girmeyin derim ben havuza da denize de girmem ne olur ne olmaz allerji olur enfeksiyon olur vs
valla 5 yıl en az saklanıyor diye biliyorum

havuz değil ama denize girmeyi istiyorum dr la bi konuşayımda bakıcaz artık, bugüne kadar herhangi bir enfeksiyon durumuda yaşamadım, hatta ablam hamile olduğunu tatilde yaptığı testle öğrenmişti hey gidi günler bebiş şimdi 1.5 yaşında kök söktürüyor bütün aileye :9::9:

valla 5 yılsa en az, iyiymiş istersen uzatılıyordur zaten, ikiz bebiş güzel olduğu kadarda zor biraz, taşıması bakması ama çok tatlı görünüyolar, bir kız bir erkek olursada tadından yenmez harika olur allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tabi herşeyden önce

kızlar ben kaçıyorum şimdilik hazırlanmam gerek, akşama arkadasımın düğünü var ben hala buralarda takılıyorum:9::9:
daha alışveriş yapmam lazım kuaför var öff bu sıcaktada hiç çekilmez :26::26:

görüşürüz taze hamişler bebişlere iyi bakın:54::54::54::54::54::54::54::54:

havuz değil ama denize girmeyi istiyorum dr la bi konuşayımda bakıcaz artık, bugüne kadar herhangi bir enfeksiyon durumuda yaşamadım, hatta ablam hamile olduğunu tatilde yaptığı testle öğrenmişti hey gidi günler bebiş şimdi 1.5 yaşında kök söktürüyor bütün aileye :9::9:

valla 5 yılsa en az, iyiymiş istersen uzatılıyordur zaten, ikiz bebiş güzel olduğu kadarda zor biraz, taşıması bakması ama çok tatlı görünüyolar, bir kız bir erkek olursada tadından yenmez harika olur allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tabi herşeyden önce

denize girsen de yüzebilecekmisin
ben korkarım yüzemem yaaa
doğal yolla olanlar olabilir ama ben zor elde ettim o yüzden o kadar rahat olamam
gözümden sakınıyorum
tüp bebekte ikiz olasılığı çok yüksek ama benim için zorluğu gözümde değil ,yeterki sağlıkla doğsunlar
bebeği zor elde etmiş insanlar için isterse üçüz olsun vız geliyor
hem bir daha aynı süreçleri yaşamamak için 2 tane birden olması daha ii aslında
gerçi ikizler teke de düşebiliyormuş belli de olmaz
hayrlısı ne ise o olsun inş.
ama çocuğu ben tek de olsa çift de olsa külfet olarak görmüyorum görenlere de ,çocuk bakmak şöyle zor böyle zor diyenelre de çok kızıyorum
madem zorsa zor diyenler yapmasın
çocuk dünyada ALLAHIN kadına bahşettiği en güzel duygu
hiçbir karşılık beslemeden sevebileceğin tek varlık çocuğun..
bunu zorluk külfet olarak görmek olayı tam kavramamak olarak geliyor bana
kaldıki öyle özlemle bekliyorum ki onlarla ilgilenmek bana büyük bir zevk verecek
yepyeni bir dünyam olacak inş.
eşime diyorum zaten onlar benim diye:1:
bi kız bi erkek tabi bal gibi olur ama yeterki sağlıklı olsun doğsun da cinsiyet hiç önemli değil
ALLAH isteyen herkesin kucağını doldursun inş.

Back
X