• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
merhaba kızlar

sanırım bende şubat annesi olucam 1 yaşında kızım var hiç beklemiyordum adetim geçince test yaptım ve çift çizgi daha doktora gitmedim hala şoktayım

merhaba kızlar

sanırım bende şubat annesi olucam 1 yaşında kızım var hiç beklemiyordum adetim geçince test yaptım ve çift çizgi daha doktora gitmedim hala şoktayım

:)) hayırlı olsun canım. ben de kısa aralarla 2 çocuk düşünüyorum. biraz zor olacak ama sonrası daha rahat :)

Günaydın güzel hamişlerrr:)

günaydın hamişler nasılsınız.bugün hiç yataktan kalkmak istemedim.sanırım benim ki başladı miğdem bulanmaya başladı.yataktan kalkmak gelmedi.ama çok sık acıkıyorum ..şimdi güzel bir kahvaltı hazırlamış eşim ona hucüm edeceğim:56:

Ohh afiyet bal şeker olsun :) Bebişine yarasınn.
Şu sıralar kahvaltı dışında bişey yiyemiyorum koku hassasiyetim var.

Göğüs ucu cok dışarıda olmayan var mı? Bebisi emzirememekten korkuyorum yani ucu dışarıda olmadıgı icin ya emmekte zorlanırsa? Gerçi bu hafta hep dışarı çıkıyor uçlar, esim bile "sen sürekli hamile mı kalsan acaba" diyor ;))

Şimdiden bunları düşünme tatlım.Uzun bir süreç var önümüzde , iyi düşün gerisini bırak :)

sevgili hamis sana ve tum kizlara yaziyim,zaten tablodaki 11-12 subata kadar olan kizlarin hepsi ocakta dogum yapicaklar.(tabi tenbel ve gecgelen bebekleri saymiyorum).zaten yazdigimiz tarihler 40 hafta.40 tan 2 hafta oncesinden dogumlar baslayacak.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Sladi verdiğin bilgiler süper, çok yardımcı oluyorsun :) emeğine sağlık canım :)

merhaba kızlar

Ohh tebrikler:) Sağlıkla kucağına alırsın inşallah:38:

günaydıınnn
kan verdim öğleden sonra sonucu alacağım dua edin benim için, bizim için....

göğüs ucuna gelince benim de düzdür ilk kızımda önce slikon uçla emzirdim sonra çıktı zaten normal emzirdim hem de 25 ay emdi maşallah..
göğüs ucuyla alakası yok da sütün bol olup olmaması yapısal bir şey sanırım..
ama bunlara gerçekten çooook var daha..
ben bugün kan sonucumu bi alayım da şöyle hamileyim diyebileyim istiyorum çevreme

kese ve kalp atışı görmeden dediniz mi siz kızlar?

günaydıınnn
kan verdim öğleden sonra sonucu alacağım dua edin benim için, bizim için....

göğüs ucuna gelince benim de düzdür ilk kızımda önce slikon uçla emzirdim sonra çıktı zaten normal emzirdim hem de 25 ay emdi maşallah..
göğüs ucuyla alakası yok da sütün bol olup olmaması yapısal bir şey sanırım..
ama bunlara gerçekten çooook var daha..
ben bugün kan sonucumu bi alayım da şöyle hamileyim diyebileyim istiyorum çevreme

kese ve kalp atışı görmeden dediniz mi siz kızlar?

Güzel sonuçlar alırsın inşallah canım.Allah gönlüne göre versin.
Biz kimseye söylemedik henüz.İş arkadaşlarım sadece, aileler bilmiyor.Aşırı ilgiden hoşlanmıyoruz eşimle , karnım çıktıktan sonra artık:)

arkadaşlar ben daha yeni kayıt oldum buraya pek anlayamdım karışık geldı:) ama bu duygumu paylaşmak istedim çokkk mutluyum 5 buçuk haftalık hamileymişim çok güzel bir duygu yaaa allah nasip ederse 12 şubat 2013 e bebeğim kucağımda :))

Arkadaşlar merhaba, ben de subat annelerinden olucam inş. suan çok erken hamileyim, betam 145 adetim 6 gün geçtikten sonra sonuç buydu, şimdi 10 gün sonra tekrar kontrol betam düşük mü sizce?

mrb kızlar bende hamileyim 2cocuga.1tane dunyalar tatlısı oglum var 2 yaşında..
bizimki bıraz surpırız oldu ..
hayırlısı bakalım artık yalnız anlamadıgım ben en son 23 nısan da adet gordum dr gıttım 4.5 gunluk ultrasonda cıktı dr ılk başta 6 haftalıksın demişdi ama..
ayın 6 sı gıtmışdım keseyıde gorduk.ben şimdi şubat annesıyım ne zaman dogar acaba kac gıbı yanı?
hepımızın bebeklerı hayırlı olsun..
benı de aranıza alırsanız sevınırım

şimdi napıcam nasıl davranıcam çok panik oldumm arkadaşlar yapmam gereken birşey var mı? bilgili arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim benide alın aranıza :)

Doktordan geldim simdi. Bebegim biraz geç döllenmiş. 5+5 misim. 9 subat doğum tarihimiz. Kesemizi gorduk hatta hafifcecik atan kalbini duyduk. 15 gun sonra tekrar çağırdı ve tahlillerim yapilacak. Esimle baya heyecanlandik...artik soylemeye başladık çevremize.

Doktordan geldim simdi. Bebegim biraz geç döllenmiş. 5+5 misim. 9 subat doğum tarihimiz. Kesemizi gorduk hatta hafifcecik atan kalbini duyduk. 15 gun sonra tekrar çağırdı ve tahlillerim yapilacak. Esimle baya heyecanlandik...artik soylemeye başladık çevremize.

hayırlı ugurlu olsun canım.allah tamamına erdırsın

Merhabalarrr.... Bende bir şubat annesi oluucam hayırlısıyla. 30 yaşındayım. bu ikinci bebeğim. Ağustosta iki yaşını dolduracak bir oğlum var. 30 nisan son adet tarihim. 7. haftanın içindeyim.(6+3) 4 şubat beklenen doğum tarihim. Belkide ocakta doğar :) ama ilk bebeğim tam 280 gün beklemişti. 40 haftanın sonunda doğdu. Hamileliliğim ilkiyle aynı geçiyor. çok güzel hiç bi belirti yok:) ne kusma ne tiksinme. tam tersine iştahım açılıyo. ilkinde 22 kilo almıştım. 6 kilosu hala duruyo bunda en fazla 15 almak istiyorum. hepimize güzel bir hamilellik ve doğum diliyorum. allah tamamına erdirsin. geçen hafta kalp atışlarını net görememiştik. yarın tahlil sonuçlarımla beraber tekrar bakıcaz umarım görürüz. Bu arada bende sigarayı bırakamayanlardanım. sigaraya aşeriyom sanki:(

selam kızlar nasılsınız neler var neler yok bakalım bende dün akşam randevu aldım doktora pazartesi gelsinde gideyim bakalım ay çok heyecanlıyım acaba keseyi ve kalp atışlarını duyabilirmiyiz ?

Back
X