• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
morarma ne demek ben bittim çok kötüyüm yuruyemiyorum yatamıyorum 2 gecedir sabahladık acıdan daa ne kadar dayanabileceğim bilmiyorum c.tesi doktor randevum var bakalım ne diyecek[/
evet bazen ben de bitsin artık bu işkence diyorum ama bebeğimiz için katlanacağız malesef:(( bir de iğne yapana göre değişiyor ben henüz kendime yapamıyorum ama sağolsunlar iki arkadaş yapıyor birinin yaptığı daha az morarıyor, şimdiden delik deşik oldum iğne olacak yer kalmadı, allah sabrımızı versin.

selam kızlar nasılsınız neler var neler yok bakalım bende dün akşam randevu aldım doktora pazartesi gelsinde gideyim bakalım ay çok heyecanlıyım acaba keseyi ve kalp atışlarını duyabilirmiyiz ?

keseyi de görürsün, kalp atışını da duyarsın baya büyüdü bizim pıt pıtlar, ben 5. haftada gördüm keseyi mercimek kadardı:))

Merhabalarrr.... Bende bir şubat annesi oluucam hayırlısıyla. 30 yaşındayım. bu ikinci bebeğim. Ağustosta iki yaşını dolduracak bir oğlum var. 30 nisan son adet tarihim. 7. haftanın içindeyim.(6+3) 4 şubat beklenen doğum tarihim. Belkide ocakta doğar :) ama ilk bebeğim tam 280 gün beklemişti. 40 haftanın sonunda doğdu. Hamileliliğim ilkiyle aynı geçiyor. çok güzel hiç bi belirti yok:) ne kusma ne tiksinme. tam tersine iştahım açılıyo. ilkinde 22 kilo almıştım. 6 kilosu hala duruyo bunda en fazla 15 almak istiyorum. hepimize güzel bir hamilellik ve doğum diliyorum. allah tamamına erdirsin. geçen hafta kalp atışlarını net görememiştik. yarın tahlil sonuçlarımla beraber tekrar bakıcaz umarım görürüz. Bu arada bende sigarayı bırakamayanlardanım. sigaraya aşeriyom sanki:(

hayırlı olsun dogum aynı gözüyo benimde son adetim 30 nisandı :) sen tecrübelisin bizden yardımlarını bekliyoruz cnm ben dün doktora gittim ama kalp atıslarını duyamadık gec döllenme olabilir yada canlanmaya bilir dedi haftaya gen gidicem duyulmaması normalmi bi bilgin varsa paylasırmısın tedirgin oldum

Okudukça keyifleniyorum :) hamiş haberleri, yaşananlar ve kesecikler görünüyor artık.
Allah hepimizi sağlıkla kavuştursun yavrucuklarına :)

Kalp pıtpıtları için ne zaman gitmek gerek biliyor musunuz kızlar:51:

Okudukça keyifleniyorum :) hamiş haberleri, yaşananlar ve kesecikler görünüyor artık.
Allah hepimizi sağlıkla kavuştursun yavrucuklarına :)

Kalp pıtpıtları için ne zaman gitmek gerek biliyor musunuz kızlar:51:

canım 5. haftada kalbi atmaya başlıyor ama biz duyamıyoruz, 6.haftada sadece görebiliyoruz, 10 ile 12. haftalarda artık duymaya başlıyoruz..:))

bugün test yaptım ama çizgi çok silikti emin olamıyorum kan verdim öğlen akşama çıkacak sabah ki umutsuzluğuma rağmen şuan umutla bekliyorum :((.........

guzel hamisler seker hamisler,canim hamisler.demin listeyi yapiyordum,ben listeyi yazarken kod cikmis tekrara kodu girerken sorun oldu ve iki saattir giremiyorum.canlarim benim ARAMIZA YENI GOBISLER KATILMIS,TEBRIKLER ALLAH BEBISLERINI KORUSUN.NE GUZEL HER KESIN KARNINDA 1 TANE PIRINC TANESI VAR.:nazar::nazar::nazar:
SIMDI TABLOMUZU DUZENLIYORUM VE YENI gelenleri ekliyorum.

Güzel sonuçlar alırsın inşallah canım.Allah gönlüne göre versin.
Biz kimseye söylemedik henüz.İş arkadaşlarım sadece, aileler bilmiyor.Aşırı ilgiden hoşlanmıyoruz eşimle , karnım çıktıktan sonra artık:)

çok teşekkürler..1,5 saat kaldı kalbim atıyor artık ne stres bir şeymiş şu bekleme işi
kızımda ne güzel değer yüksekti keseyi görmüştüm
sonra kalp atışlarını da duymuştuk birdahakine hiç stres yapmamıştım
şimdi bilince bir de böyle düşük çıkınca çok fena oldum yaaa

söylemeden nasıl duruyorsunuz ben o kadar bekleyebilir miyim bilmem:))

hayırlı olsun dogum aynı gözüyo benimde son adetim 30 nisandı :) sen tecrübelisin bizden yardımlarını bekliyoruz cnm ben dün doktora gittim ama kalp atıslarını duyamadık gec döllenme olabilir yada canlanmaya bilir dedi haftaya gen gidicem duyulmaması normalmi bi bilgin varsa paylasırmısın tedirgin oldum

Evet doğumumuz aynı:) Karından bakıldığında kalp atışı blraz geç görünebiliyor. İlkinde 5+4 de alttan bakınca kalp atışlarını görmüştük. Bunda başka bi doktora gittik 1 hafta önce karından baktı göremedi. Sadece keseyi gördük. Ama içinde bişeyler oluşmaya başlamış gibi dedi. 2 hafta sonra tekrar bakalım dedi. Ama ben yarın tahlil sonuçlarımı gösterirken bidaha bakmasını istlyeceğim:) belki görürüz. Telaşlanma sabırla bekle inşallah sağ salim kucağımıza alırız.

çok teşekkürler..1,5 saat kaldı kalbim atıyor artık ne stres bir şeymiş şu bekleme işi
kızımda ne güzel değer yüksekti keseyi görmüştüm
sonra kalp atışlarını da duymuştuk birdahakine hiç stres yapmamıştım
şimdi bilince bir de böyle düşük çıkınca çok fena oldum yaaa

söylemeden nasıl duruyorsunuz ben o kadar bekleyebilir miyim bilmem:))

Tatlım kötü hiç düşünme geç döllenme olabilir, güzel haberler alıcan inşallah :)

Eşimle kendi düzenimize çok alıştık.Aileler normalde de ilgili ama bu sefer her kafadan bir ses çıkacak bu sebeple sakin geçirmek istiyorum ilk zamanlarımı en azından:)
Sadece yakıın arkadaşlarım biliyorum:)

iyiyim tatlım sen nasılsın bende randevumu yarın sabah a aldım cumartesi lys sınavı var kardeşim sınava girecek onu yanlız bırakmak istemediğim için bi gun öne çektim randevuyu bakalım ne olacak hayırlı haberlerle dönerim inş.

hadi bakalım inş. güzel haberlerini bekliyorum kuzum

keseyi de görürsün, kalp atışını da duyarsın baya büyüdü bizim pıt pıtlar, ben 5. haftada gördüm keseyi mercimek kadardı:))

şimdi ama ben alttan muayene olmak istemiyorum yukarıdanda duyulurmu kalbi kuzumun

Kiyamam ben sana yaaaa su hamilelik ne acaip şey:56:

hiç sorma valla normalde hiç sevmem ama canım istiyor :) anlamadım valla

Evet doğumumuz aynı:) Karından bakıldığında kalp atışı blraz geç görünebiliyor. İlkinde 5+4 de alttan bakınca kalp atışlarını görmüştük. Bunda başka bi doktora gittik 1 hafta önce karından baktı göremedi. Sadece keseyi gördük. Ama içinde bişeyler oluşmaya başlamış gibi dedi. 2 hafta sonra tekrar bakalım dedi. Ama ben yarın tahlil sonuçlarımı gösterirken bidaha bakmasını istlyeceğim:) belki görürüz. Telaşlanma sabırla bekle inşallah sağ salim kucağımıza alırız.

ben pazartesi günü 6+6 olacağım karından bakılınca gözükür ve duyulurmu acaba kızlar

hamisler suan tablomuzu duzenliyorum.81. sayfada 2tablo var,ikinci ye bakin ve kimin hangi bilgisi eksikse yazin duzenleme icin.bekliyoprum.

Back
X