• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ya hamisler bende gece 10 oldumu uykum geliyor,simdi bile gozlerim yaniyor uyku icin,sabahta erkenden cin gibi kalkiyorum.ama hic 1 belirtim yok ya ne mide bulantisi hic 1 sey,sadece asiri sinirliyim simdiye kadar dikkata almadigim ve umursamadigim herseyi kurcaliyorum.yani pireyi deve yapiyorum.kapi telefon calmasi bile beni sinirlendirilyor.ilk hamileligimdede boyle olmustum,ama 2-3 ay sonra sinirim gecmisti.:47::47::47:

Benim koltukta uyuyakalmalarım var artık :) sabah 2 gün önceye kadar çıkaracak gibi oluyordum. Şimdi o da geçti sadece acıkınca (ki sürekli acıkmaya başladım) midem yanıyor ve bulanıyor. Çok acıkırsam çıkarıyorum. Bende alınganlık var sinirden çok her şeye alınıyorum :)

sorun falan yaptığım yok sadece fikrimi söyledim size ayrıca bebeğimide düşünüyorum asıl siz sorun etmeyin ben sadece 2 sayfada bir liste ekleniyor onun için söyledim sorunlu insan değilim ve ayrıca böyle şeyleride sorun yapacak yapım yoktur.
2 sayfada bir ekleniyor cunki surekli degisiklik yapiliyor,ilk sayfayada sadece ayca koya bilir.
sen fikrini soyledin ama bu liste boyle olmuyor diye cumleye baslatin.sen sorun yapmiyorsan liste 1 sayfada 5 kere bile gelse kimse sorun yapmiyor.neyse bosver .:3:

KIZLAR BEN CIKTIM UYKUM VAR HATTA COK UYKUM VAR,BILGILERINI ARTIRAN VE LISTEYE YENI EKLENEN VARSA OZELDE YAZARLAR.SIMDILIK UYUDUM BYE...FINDIGIM BENI UYUTUYOR.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

KIZLAR BEN CIKTIM UYKUM VAR HATTA COK UYKUM VAR,BILGILERINI ARTIRAN VE LISTEYE YENI EKLENEN VARSA OZELDE YAZARLAR.SIMDILIK UYUDUM BYE...FINDIGIM BENI UYUTUYOR.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:[/QUOTE]

iyi uykular size :))

KIZLAR BEN CIKTIM UYKUM VAR HATTA COK UYKUM VAR,BILGILERINI ARTIRAN VE LISTEYE YENI EKLENEN VARSA OZELDE YAZARLAR.SIMDILIK UYUDUM BYE...FINDIGIM BENI UYUTUYOR.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:[/QUOTE]

iyi uykular size :))

Kayıpları yaşamak çok üzücü.Allah sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimize.
Kayıp yaşayan arkadaşlarımıza da güç:(

Sladi sen bilgilisin sanırım.
Acemiliğime ver lütfen.Şimdi ben bata göre 6+1 haftalığım.
Yumurtlama ilişki gününe göre 4+2 oluyor.
Bildiğim kadarıyla battan hesaplanıyor.
4+3ken vajinalde kese gördüm.Kalbinin attığını bebeğin var olduğunu görmek için ne zaman gitmem gerek

4+3ken vajinalde kese gördüm.Kalbinin attığını bebeğin var olduğunu görmek için ne zaman gitmem gerek
canim 4.haftada bebegin kalp atisi belli olur.sata gore hesaplandiginda 6.hat=ftada git,dollenme gunune gore hesaplarsan 4.haftada git mutlaka belli olacak.:16::16::16:

tatlım ben 23 yaşındayım.ankarada yaşıyorum..
ama benı hamılelık haftam yalnış sanırım dr geldıkden sonra kesın soylerım.sana kolay gelsın

simdi sen 7 haftadasin ve kalp atislari icin mutlaka gitmen gerek.:49::49::49:

kullanıcı ismi: burcuUv
Annenin yaşı: 27
yaşadığı yer : İstanbul
Kaçıncı bebek: ilk meleğim
Son adet tarihi: 9 Mayıs
Kaç haftanın içinde : 5 hafta
Beklenen doğum tarihi: 13 Şubat

benide kayıt edermisinizzzzzzzzzzzzzzzz tablomuzaaa teşekkür ederimmm

kullanıcı ismi: burcuUv
Annenin yaşı: 27
yaşadığı yer : İstanbul
Kaçıncı bebek: ilk meleğim
Son adet tarihi: 9 Mayıs
Kaç haftanın içinde : 5 hafta
Beklenen doğum tarihi: 13 Şubat

benide kayıt edermisinizzzzzzzzzzzzzzzz tablomuzaaa teşekkür ederimmm

Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım :))

ben geldmm doktrdann cok sukurkıııı guzel haberlerle geldmm mıngmn gecen hafta yavs yavs atan kalbi pıt pıt atyrduu resmn grdm cok cok mutlym rabbıme sukurler olsnn 6 hafta 6 gunluk 8.6 mm doktr 5 hafta snra gel dedı snra bı yuzume baktı sen 5 hafta beklıck gıbı drmyn 3 hfta snra gel hydıı dedıı yuzmde guller actıı ultrasn goruntusnu yuklemyı becereblrsem hemn yuklyrummm

Back
X