- Konu Sahibi papatya3459
simdi sen 7 haftadasin ve kalp atislari icin mutlaka gitmen gerek.![]()
Valla süpersinnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
simdi sen 7 haftadasin ve kalp atislari icin mutlaka gitmen gerek.![]()
ben geldmm doktrdann cok sukurkıııı guzel haberlerle geldmm mıngmn gecen hafta yavs yavs atan kalbi pıt pıt atyrduu resmn grdm cok cok mutlym rabbıme sukurler olsnn 6 hafta 6 gunluk 8.6 mm doktr 5 hafta snra gel dedı snra bı yuzume baktı sen 5 hafta beklıck gıbı drmyn 3 hfta snra gel hydıı dedıı yuzmde guller actıı ultrasn goruntusnu yuklemyı becereblrsem hemn yuklyrummm
merhaba arkadaşlar..
bende bir hafta önce hamile olduğumu öğrendim..ilk doktora gittiğimizde bebek görünmedi kanda ve idrarda çıktı dün tekrar çağırmıştı doktorum bu defa bebeğimin kesesini gördük kalp atışlarını duyamadık doktor daha canlanmamış dedi haftaya gel canlamış mı bakalım dedi biraz tedirginim ama hepimiz için hayırlısı olsun..
ben geldmm doktrdann cok sukurkıııı guzel haberlerle geldmm mıngmn gecen hafta yavs yavs atan kalbi pıt pıt atyrduu resmn grdm cok cok mutlym rabbıme sukurler olsnn 6 hafta 6 gunluk 8.6 mm doktr 5 hafta snra gel dedı snra bı yuzume baktı sen 5 hafta beklıck gıbı drmyn 3 hfta snra gel hydıı dedıı yuzmde guller actıı ultrasn goruntusnu yuklemyı becereblrsem hemn yuklyrummm
canim silik citiysa hamilesin.hamile olmayinca diyil silki ikinci cizginin tozu bile cikmaz.tebrikler.
bendeeee duymak istiyorummmmmmmmmmmmmm artık bebeğimin kalp sesiniiiii rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinn sağlıklaaaa hepimizinnn
Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım :))
maalesef değilim 1000 olması gereken bi değer varmış bende 81 doktor içime bir kurt düşürüp pazartesi tekrar gel bakalım dedi ama umudum kalmadı artık((
maalesef değilim 1000 olması gereken bi değer varmış bende 81 doktor içime bir kurt düşürüp pazartesi tekrar gel bakalım dedi ama umudum kalmadı artık((
slm kızlarr BURCU cum Rabbım saglıkla kucaklamayıda nasıp etsın sana...
bende nasipse 2013 şubat anne adayıyım kızlar...hamıleyım daha cok yenı..dr a bıle gıtmedım daha..
ıkıncı bebeğim olacak kısmetse...bi sorum olacak size`;
kasık agrınız oluomu...benım sağ yumurtalıım sancıo ara ara hatta bel agrısı yapıo kımızaman.bole bişi oturuo sankı sağ yumurtalıımda sızdede varmı ole bı hıs..
benıde eklermısınız aranıza...
Eki Görüntüle 444515 Eki Görüntüle 444516 Eki Görüntüle 444517 Eki Görüntüle 444518
daha şimdiden bebısımın 4 tane resmı oldu allahım kucagma almayıda nasp etsn inşallahhh
merhaba canim.tebrikler aramiza hosgeldin listeye aliyorum senikullanıcı ismi: burcuUv
Annenin yaşı: 27
yaşadığı yer : İstanbul
Kaçıncı bebek: ilk meleğim
Son adet tarihi: 9 Mayıs
Kaç haftanın içinde : 5 hafta
Beklenen doğum tarihi: 13 Şubat
benide kayıt edermisinizzzzzzzzzzzzzzzz tablomuzaaa teşekkür ederimmm
merhaba canim.tebrikler aramiza hosgeldin listeye aliyorum seni![]()
slmm kızlarr kanda test yaptım pozitif :) nihayet bende anne olucam inş şubat 22 annesiyim benide alın listeye :))