• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
GUNAYDIN KIZLAR.kaz gundur yogunum giremedim.simdi ise gidiyorum.hemen mesajimi yazip gideyim.
1..SLADICIM tebrikler sabit konuyu devr almissin ve ne mutluki,listeyi sen guncelleyeceksin.
2..Aramiza yeni katilan hamisler hepinizi tebrik ederim,ALLAH bebeginizi saglicakla kucaginiza almayi nasib etsin.
3..Bebegini kayb etme sebebiyle aramizdan cikan arkadaslr cok uzuldum,demekki,bu ay kismet deyilmis,ALLAH kime ne zaman yazdiysa olucak,sabrli olun.gecmis olsun.
4..Bebegimin kesesini gordum daciki karnima durttum meraktan,ama kendim goremeyince (tabiki,ayakta nasil gorebilirdimki,kendi kendimi)diyer ultrason arkadasi cagirdim bakti.
5..Aksam bikac sayfayi okudum cinsiyet soranlar varmis.ACIKLAMA:amerikada kurs gecerken ordaki doktorlardan ogrendiyim yontem annenin yasina ve satina uygun hesaplama.kromosom ve yumurtlama ile ilgili bisey.aciklamasi cok uzun surer...kisaca mucizevi 1 yontem.ben ilk bebegimdede kiz demistim,cikti,bu hamileleyimde KIZ olucak.100 de 100 eminim.
6..Lutfen kizlar benim hesaplamami ve 100 de 100 kelimemi kimse elestirmesin,nasil olsa topik actigim gunden beri dogru cikmasina ragmen elestiriler aldim.hesabimca benim bebis KIZ.ama yuzde yuz soylememin sebebi icime dogdu,cunki,benim icime dogan her sey dogru cikiyor.cok garip hayatim boyunca icime dogan hersey oldu. neyse.
7..CINSIYET TAHMINIME inanin demiyorum dogruluk payi 95%...evet beni arayip merak eden kizlar,bugun zaman buldukca giricem ve merak edenlere BEBISIN CINSIYETINI SOYLUYUCEM.
8..SIMDILIK heminizi opuyorum kostum ise takipte olucam soranlara cevaplamak icin...sadece son adet tarihini,siklusun kac gun oldugunu ve dogdugunuz yil,ay,gun.(25nisan:sk-30gun:07:06:1986) aynen boyle yazicaksiniz.ama lutfen ozelde veya bu topikte yazin.cunki topige tekrar girmeye zaman yok.ilgilenenler icin TIKLAYIN...
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...grenmek-ultrasondan-once-96.html#post24794227

1 mayıs : 24 gün : 06.11.1986 :)

benim sizinle ne sorunum olabilirki konu kapanmıştır diyorsunuz sonra hala yorum yapıyorsunuz sert çıkışlar yapıp kalp kırmaya deymez delikızda size yazmamıştı minureye yazmıştı hatırlatayım

canim simdi sana 1 sey soyliyim sende bana hak vericeksin.delikiz minureye yazdi sohbete ben karistim delikizla sert yazistik,sonra ben delikiza yazdim sohbete sen karistin simdide senlemi benim aramda sorun olsun.ben buldum galiba GELIN KIZLAR KIMSE KIMSENIN YAZISINA KARISMASIN.benim annem ultrason doktoru minurede ultrason doktoru belkide o yuzden onu savundum.,ama bana kalirsa kimse kimsein sohbetine karismasin o zaman gerkinlik 1 dk da hall olucak.

valla yazmım yazmım dedım ama dayanamadım delikiz valla niyetın bellimıs topıgı ayırmak bu topıge sladıyle geldık sureklı kız tablo guncellemesyle ugrasıoo bırak da bıraz lıderlık vasfyla konussn ha senn kaldrmadgn noktada bu anladgm kadaryla burda bebeklerımız ıcın burdayz bız ama senn nıyetn apacık cok farklıı ortalıgı en basta karstrdn mılletı kıskırttn sımdıde gelım topıgımeee valla helall olsnn sana ne dyeyymkıı

onceden topik acmak gibi 1 derdin oldugunu soyleseydin,burda sorun cikarmadanda topigini acip gide bilirdin.unutma burasi benim topigim diyil kazen acti ve sonuna kadar gidecek SABIT 1 topiktir.isteyen girer isteyen cikar.

burasi tum subat annelerinin topigi o kouda haklisin kimsenin babasinin mali diyil.tabiki herkes dilediyi gibi konusa bilir.ama sen minure olmasin baskasi olsun her hangi bir arkadasi ben inanmiyorum aciklama istiyorum diye sert bir sekilde yargilarsan bak ortalik boyle karisir.tamam ben yazmasaydim minure yazicakti o benim gibi yazicakmiydi hayir,cunki,onun yontemini yargiladin tabiki,o daha sert yazicakti ve hepiniz 1-1nize giricektiniz,o zaman nolucakti simdi oldugundan bile kotu halde topik karisicakti.burda yalniz minure diyil benim bir kac arkadasim var ve bu 9 ay boyunca hepimiz 1-1mizle tansip arkadas olup paylasimlar yapmak icin geldik.topige gelince benim zaten baska subat anneleri topigim vardi ve baktim burda cetvel yok,guncelleme yok bende aycaya yazdim,topigi bana devr ettiler ve tum subat anneleri burda birlesti,isteyen topige gelir,isteyen baska topik acar,seninde soyledigin gibi burasi benim babamin mali diyil.ben olmuyum baska arkadas olsun oda burda rahatsizlik istemedigini yazardi.:1:
ben kaç tane mesaj yazmışım sen kaç tane ,uzattıkça uzatıyorsun ,konuyu geren de sensin uzatn da sorun çıkaran da ..
sayfalarca sana ters çıkanları susturmaya uğraşıyorsun
kendin bu uğraşı verirken topikteki diğerlerinin huzurunun kaçtığını farketmiyorsun ya da farkediyorsun işine gelmiyor
kimse huzur kaçırmasın konu kapansın dedin bi saattir cevap yazıyorsun ona buna
kendi egonu tatmin etmeye uğraş bakalım
benim derdim topik açmak değildi
ama senin gibi sürekli arıza çıkartacak bir insanın konu sahibi olduğu bir topikte yer almak istemiyorum
ben özgür bir insanım ve kimsenin ağzımı bağlamasına ,onun istediği gibi konuşmamı sağlamaya çalışmasına izin vermem
topik açma sebebim de bu
benimle paylaşmak istyen oraya gelir
senin gibi sabit fikirli ve sadece kendi doğrularını doğru görüp diğerlerini tü kaka yapan insanlarla da işim olmaz
sen yoluna devam et
lütfen burdakilerin huzurunu bozmaya devam edip de cevap verme yazdıklarıma
hakeza ben iki mesaja birden karşılık verdimki sayfalar tutmasın diye.
konunun sabit olması önemli değil içeriği önemli
insanların saygısı tavrı önemli benim için ..
eğer hala devam edip bana yazmaya devam edersen herkes burada sayfalarca yazdıklarını görecek ve ona göre kimin egosunu tatmin etmeye çalıştığını bulacaktır
ben burdaki insanalrın huzurunu kaçırmamak adına sana bir daha cevap yazmayacağım
umarım sen de benim kadar burdakilri düşünüyorsundur da bu inceliği gösterirsin

valla yazmım yazmım dedım ama dayanamadım delikiz valla niyetın bellimıs topıgı ayırmak bu topıge sladıyle geldık sureklı kız tablo guncellemesyle ugrasıoo bırak da bıraz lıderlık vasfyla konussn ha senn kaldrmadgn noktada bu anladgm kadaryla burda bebeklerımız ıcın burdayz bız ama senn nıyetn apacık cok farklıı ortalıgı en basta karstrdn mılletı kıskırttn sımdıde gelım topıgımeee valla helall olsnn sana ne dyeyymkıı

canim gercekten ben cok SAF biriymisim,.hayatim boyuncada hep boyle oldum,kimsenin niyeti kimsenin icindekini hic 1 zaman anlayamadim.neyse seker gobiisler kapatalim konuyu,:49:

canim oncelikle senin benimle 1 sorununmu var bunu bana anlat ben diger topigin sahibiyken oraya ugradin ve yazmaya basladin bende iki topik birlesicek seni listeye alalim dedim hayir herkez kendi topiginde takilsin yazdin ve bilgilerini vermedin.topik birlesince kazen topigi bana devr edince sen simdi geldin sonradan tabloya yazildin.
1.burda sunu istiyorum demek sadece benim luksum diyil,rahatsiz olan herbir kisi topikte sorun istemiyorum yaza bilir ve sikayetini bildire bilir.
2.ben ayca ve kazenle ozelde konustum benim ne gibi haklarim oldugunu sen bilemezsin,aycada girmeyenleri cikaricam yazmisti ona neden bisey yazmadi.ne ben seni taniyorum nede sen beni.ama benim eski subat topigimden beri ugrasiyorsun.simdi ayca topigi bana devr ettigi icin ben bunu yaziyorum,bilmiyorsan oyren bizden onceki,tum aylarin topiklerinde bu yapilir.SADECE adini yazdirip ve buraya bidaha paylasim icin girmeyenler listeden cikarilir.listeyi ben guncelliyorum ve hergun burda paylasim yapan arkadaslari cikarmaya hakkim yok,bu hepimizin topigi,ama bir daha girmeyecek olan arkadaslar cikarilmali.guncelleme boyle olur.
ve ayrica burda kimse kimseye sen git sen kal diye bisey soylemedi,buna tum arkadaslarda sahit...insan konusurken birazcik ALLAH icin ne geldi diyilde dogrulari konusur.benim kimseye sen git demeye hakkim yok.ben sadece cetvele bakip bidaha girmeyenleri cikarma hakkim var,cunki,orda bos-bosuna bilgisiz falan duruyorlar.:1:

birincisi benim seninle ne derdim olabilir, birisiyle derdim olabilmesi için o insanın benim için birşey ifade etmesi gerekir
ikincisi ben zaten şubat topiği var gelin orda yazın paylaşımda bulunun dedim, senin ısrarla konu sahibi olmak gibi bir derdin olduğunu bilemezdim ki, o zamanda yazdım ayçaya ayıp olur sen illa konu sahibi olmak istiyorsan kendi topiğinde kal diye,ayçada gönül rızası ile devretmedi sana topiği, nedir bu konu sahibi olmak için yırtınıyor olman anlam veremedik ,
üçüncüsü, ayçanın yazısını görmedim, eğer görseydim onada yazardım kimse listeden silinmesin diye, ayrıca ayçanın üslubu ile seninki arasında çok büyük fark var
ayrıca topikte daha çok yenisin , benim bilmediğim senin bildiğin birşey olamaz
üslubuna dikkat et, bilmiyorsan öğren gibi cümleler sarfedemezsin bana, insanlar arasında birşeyi konuşurken yada tartışıyor bile olsalar ki ,birkaç gün önce bende delikızla bir konu hakkında konuşurken senin deyiminle tartışırken ki üslubun seviyeli olduktan sonra insanlar herkonu hakkında tartışadabilir, araya girip bize akıl veremezsin, sen kendine böyle bir misyon edinmişsin, topikten sen sorumlu değilsin rahat ol

canim simdi sana 1 sey soyliyim sende bana hak vericeksin.delikiz minureye yazdi sohbete ben karistim delikizla sert yazistik,sonra ben delikiza yazdim sohbete sen karistin simdide senlemi benim aramda sorun olsun.ben buldum galiba GELIN KIZLAR KIMSE KIMSENIN YAZISINA KARISMASIN.benim annem ultrason doktoru minurede ultrason doktoru belkide o yuzden onu savundum.,ama bana kalirsa kimse kimsein sohbetine karismasin o zaman gerkinlik 1 dk da hall olucak.

o zaman bende sana birşey söyleyeyim dün liste ile ilgili birşey yazdım ters cevap verdin neyse dedim şimdi bugün delikız yazdı onada aynı şekilde yazdım pireyi deve yapan sensin agrasif davranıyorsun kimsenin kalpini kırmaya değmez ben dünde çok üzüldüm açıkcası bugünde neyse zaten dün yazmışsın çok sinirliyim sinirli geçiyor hamileliğim diye bu davranışlarını senin hamileliğine veriyorum ben üzmeyelim birbirimizi

ben kaç tane mesaj yazmışım sen kaç tane ,uzattıkça uzatıyorsun ,konuyu geren de sensin uzatn da sorun çıkaran da ..
sayfalarca sana ters çıkanları susturmaya uğraşıyorsun
kendin bu uğraşı verirken topikteki diğerlerinin huzurunun kaçtığını farketmiyorsun ya da farkediyorsun işine gelmiyor
kimse huzur kaçırmasın konu kapansın dedin bi saattir cevap yazıyorsun ona buna
kendi egonu tatmin etmeye uğraş bakalım
benim derdim topik açmak değildi
ama senin gibi sürekli arıza çıkartacak bir insanın konu sahibi olduğu bir topikte yer almak istemiyorum
ben özgür bir insanım ve kimsenin ağzımı bağlamasına ,onun istediği gibi konuşmamı sağlamaya çalışmasına izin vermem
topik açma sebebim de bu
benimle paylaşmak istyen oraya gelir
senin gibi sabit fikirli ve sadece kendi doğrularını doğru görüp diğerlerini tü kaka yapan insanlarla da işim olmaz
sen yoluna devam et
lütfen burdakilerin huzurunu bozmaya devam edip de cevap verme yazdıklarıma
hakeza ben iki mesaja birden karşılık verdimki sayfalar tutmasın diye.
konunun sabit olması önemli değil içeriği önemli
insanların saygısı tavrı önemli benim için ..
eğer hala devam edip bana yazmaya devam edersen herkes burada sayfalarca yazdıklarını görecek ve ona göre kimin egosunu tatmin etmeye çalıştığını bulacaktır
ben burdaki insanalrın huzurunu kaçırmamak adına sana bir daha cevap yazmayacağım
umarım sen de benim kadar burdakilri düşünüyorsundur da bu inceliği gösterirsin
canim sozlerin bittiyse gule gule.kimseyi buraya zorla getirmedim,zorlada tutmam burasi sabit topik dileyen girer dileyen cikar.burasi subat anneleri topigi.huzur bozanda belli.hoscakal.

hepimiz aynı haftaların anne adaylarıyız ve alınganlıkla sinirlilikte üstümüze yok. :) birbirinizi yanlış anlıyor ve çıkışlar yapıyor olabilirsiniz. normalmiş bu haftalarda. ben ortada bi sorun göremedim. sıkmayın canınızı..

bu arada listeye ben de eklenmek istiyoruuuummm...
(yaş 26, istanbul, ilk sürpriz, sat 1 mayıs, tahmini 4 şubat) ilgililere duyurulur ve rica edilir. ;)

bu arada bi de fikrim var hamişler! her hafta yaşadığımız hamilelik belirtileri/şikayetlerimizi yazalım mı? belki başımızdan geçenlerin normal olup olmadığını bi nebze anlar, içimizi rahatlatmış oluruz birbirimizin. ?

örneğin:
3. hafta : vücutta ani şişkinlik ve form bozuklukları
4. hafta : göğüslerde aşırı hassasiyet, şiddetli baş ağrısı ve adet sancıları, az miktarda kahverengi kanama(tutunma kanaması)
5. hafta : baş ağrıları devam, yorgunluk hissi, adet sancıları, sıcak basması
6. hafta : birkaç kere kanama :( , aşırı yorgunluk hissi ve uyku isteği, adet sancıları, asabiyet hali, duygu durum bozuklukları, sıcak basması
7. hafta : mide bulantıları başladııı :) , uyku hali (özellikle saat 15:00ten itibaren), sıcak basması, karın ağrıları ve şişkinlik hissi

ne dersiniz? :)

hepimiz aynı haftaların anne adaylarıyız ve alınganlıkla sinirlilikte üstümüze yok. :) birbirinizi yanlış anlıyor ve çıkışlar yapıyor olabilirsiniz. normalmiş bu haftalarda. ben ortada bi sorun göremedim. sıkmayın canınızı..

(yaş 26, istanbul, ilk sürpriz, sat 1 mayıs, tahmini 4 şubat) ilgililere duyurulur ve rica edilir. ;)

bu arada bi de fikrim var hamişler! her hafta yaşadığımız hamilelik belirtileri/şikayetlerimizi yazalım mı? belki başımızdan geçenlerin normal olup olmadığını bi nebze anlar, içimizi rahatlatmış oluruz birbirimizin. ?

örneğin:
4. hafta : göğüslerde aşırı hassasiyet, şiddetli baş ağrısı ve adet sancıları, az miktarda kahverengi kanama(tutunma kanaması)
6. hafta : birkaç kere kanama :( , aşırı yorgunluk hissi ve uyku isteği, adet sancıları, asabiyet hali, duygu durum bozuklukları, sıcak basması
7. hafta : mide bulantıları başladııı :) , uyku hali (özellikle saat 15:00ten itibaren), sıcak basması, karın ağrıları ve şişkinlik hissi

tamam canim bilgilerini yazdim aksam guncelleme yapinca lkisteye alicaz seni.hosgeldin.:7:

örneğin:

yaaa bende sabaha karşı yatarken bırden karnıma ve belıme cok kotu bı agrı gırdı hatta cokk korktumm kesn bısı oldu dıeee snra sabah kalktgmda agrım falan yoktu kan falanda yokk nıe oldu anlamadmm

HAMISLER,GOBISLER ,TOMBISLER.oncelikle rahatsizlik icin ozur dilerim.hepimiz 1-1mize karistik,bildiyiniz gibi her topikte 1 tane ara-karistiran mutlaka olur.suan sakinlesmek istiyorum ve tekj bildigim sey sizinde yapmanizi istiyorum.eliniz karniniza koyun.bebisinizle sohbet edin,belkide findiklarimiz bize kizmistir.inaninki,ben suan sakinlestim biran icin 4 aydir bekledigim bebisimin karnimda oldugunu hiss edince cok sevindim,huzur buldum ve sakinlestim,benim icin ondan onemli hic 1 sey olmaz.hepimiz icin oncelik bebislerimiz.olur boyle karisikliklar tabiki,her sey hamilelikten bu ahftalar en sinirli haftalarimiz.
neyse gobisler 1 seye ACIKLAMA vermem gerek,bazilarinizin bildigi gibi benim baska 1 subat topigim vardi,ve arkadas bitane daha var diyince bende bu topigin sahibi aycaya birleselim ve istersen topige kendi topigimdeki,gibi 1 cetvel yapalim dedim,oda bana ben ugrasamam sen yap dedi,bende cetveli yaptim oda cok beyendi,sonra ilk sayfalarda duzenleme yapamayinca KAZEN den yardim istedim oda bana topigi devr etti,ayca gelince kendisi dogrulari soyler,zaten oda bana cetvel icin bilgilerini yazdi ve onuda ekledim.ustelik ise gittigini ve cok ugrasamayacagini soyledi.bana devr etti.KENDISI ISTEYEREK.bu konusmalar ozelde oldu ve ayca her kese dogru oldugunu isbat ede bilir.
burda ayca bile kendi halinden memnunken baskalari rahatsiz oldular.INANKI,benim derdim topik sahibi olmak diyildi,benim derdim yalniz bebegim.sanirim hepiniz sonunda kimin derdinin topik sahib olmak oldugunu anladiniz.zaten derdim topik sahibi olsaydi kendi topigimde kalirdim,kizlarida toplayip buraya misafir gibi gelmezdim.
SANIRIM yeterince aciklama yapmisimdir.akilli bayanlar benim yazdiklarimdan dogrulari cikaracaklar.\
KONU KAPANMISTIR,GERILIM BITMISTIR.HADI hepimiz elimizi karnimiza koyalim ve findiklarla konusalim.nede olsa onlarin sayesinde bu topikteyiz.

hamisler gecen defada yazdim sizlerden haber cikmadi cevtvelimizde ilkgoz agrim bolmune kim hangi sozu isterse yazsin ekleyelim.simdi bilgileri topluyorum aksam guncelleme yapicam.
mesela ilk melegim ilk mucizem ve.baska ozel sozler.herkesin sozu farkli olsun daha renkli olur.

HAMISLER,GOBISLER ,TOMBISLER.oncelikle rahatsizlik icin ozur dilerim.hepimiz 1-1mize karistik,bildiyiniz gibi her topikte 1 tane ara-karistiran mutlaka olur.suan sakinlesmek istiyorum ve tekj bildigim sey sizinde yapmanizi istiyorum.eliniz karniniza koyun.bebisinizle sohbet edin,belkide findiklarimiz bize kizmistir.inaninki,ben suan sakinlestim biran icin 4 aydir bekledigim bebisimin karnimda oldugunu hiss edince cok sevindim,huzur buldum ve sakinlestim,benim icin ondan onemli hic 1 sey olmaz.hepimiz icin oncelik bebislerimiz.olur boyle karisikliklar tabiki,her sey hamilelikten bu ahftalar en sinirli haftalarimiz.
neyse gobisler 1 seye ACIKLAMA vermem gerek,bazilarinizin bildigi gibi benim baska 1 subat topigim vardi,ve arkadas bitane daha var diyince bende bu topigin sahibi aycaya birleselim ve istersen topige kendi topigimdeki,gibi 1 cetvel yapalim dedim,oda bana ben ugrasamam sen yap dedi,bende cetveli yaptim oda cok beyendi,sonra ilk sayfalarda duzenleme yapamayinca KAZEN den yardim istedim oda bana topigi devr etti,ayca gelince kendisi dogrulari soyler,zaten oda bana cetvel icin bilgilerini yazdi ve onuda ekledim.ustelik ise gittigini ve cok ugrasamayacagini soyledi.bana devr etti.KENDISI ISTEYEREK.bu konusmalar ozelde oldu ve ayca her kese dogru oldugunu isbat ede bilir.
burda ayca bile kendi halinden memnunken baskalari rahatsiz oldular.INANKI,benim derdim topik sahibi olmak diyildi,benim derdim yalniz bebegim.sanirim hepiniz sonunda kimin derdinin topik sahib olmak oldugunu anladiniz.zaten derdim topik sahibi olsaydi kendi topigimde kalirdim,kizlarida toplayip buraya misafir gibi gelmezdim.
SANIRIM yeterince aciklama yapmisimdir.akilli bayanlar benim yazdiklarimdan dogrulari cikaracaklar.\
KONU KAPANMISTIR,GERILIM BITMISTIR.HADI hepimiz elimizi karnimiza koyalim ve findiklarla konusalim.nede olsa onlarin sayesinde bu topikteyiz.

eğer cvp yazarsan banada cvp hakkı doğar,

ayça geldiğinde kendisi rızasıyla çok isteyerekmi vermiş topiği kendisi söylesin, senin tavrından hiç hoşlanmadı ama kendisi aklı başında makul bir insan olduğu için ben uğraşamam buyur sen uğraş dedi, bilgi vermeye gelince burası sabit başlık ,verir tabi bende verdim, sen yada başkası biri yapacak cetveli yada çizelgeyi ne olduğu önemli değil önemli olan paylaşım, ayrıca ayça ile bende özelde uzun yazışmalarım oldu hiçte senin anlattığın gibi masum olmadı olay, kendisi gelince söylesin bakalım doğrumu söylüyorsun, senin topiğin yeterince kalabalık olmayacağı için buraya geldin , ama tek şartın konu sahibi olmaktı, hayır konu sahibi olunca ne oluyor anlamadım,ayrıcalıklımı olduğunu düşünüyorsun, delikız senden önce burdaydı zaten istesseydi alıtrdı zaten konuyu ama bizim hiç öyle dertlerimiz yok kazen zaten deveredecek birini arıyordu yazmıştı, kimsede çıkıp ben istiyorum demedi, ayçayıda kazen seçti zaten liste yapmaya başladığı için,
gerginliği çıkaran sensin, şimdi başkaları çıkarmış gibi bir tavır içine sakın girme

Son düzenleme:
eğer cvp yazarsan banada cvp hakkı doğar,

ayça geldiğinde kendisi rızasıyla çok isteyerekmi vermiş topiği kendisi söylesin, senin tavrından hiç hoşlanmadı ama kendisi aklı başında makul bir insan olduğu için ben uğraşamam buyur sen uğraş dedi, bilgi vermeye gelince burası sabit başlık ,verir tabi bende verdim, sen yada başkası biri yapacak cetveli yada çizelgeyi ne olduğu önemli değil önemli olan paylaşım, ayrıca ayça ile bende özelde uzun yazışmalarım oldu hiçte senin anlattığın gibi masum olmadı olay, kendisi gelince söylesin bakalım doğrumu söylüyorsun, senin topiğin yeterince kalabalık olmayacağı için buraya geldin , ama tek şartın konu sahibi olmaktı, hayır konu sahibi olunca ne oluyor anlamadım,ayrıcalıklımı olduğunu düşünüyorsun, delikız senden önce burdaydı zaten istesseydi alıtrdı zaten konuyu ama bizim hiç öyle dertlerimiz yok kazen zaten deveredecek birini arıyordu yazmıştı, kimsede çıkıp ben istiyorum demedi, ayçayıda kazen seçti zaten liste yapmaya başladığı için,
gerginliği çıkaran sensin, şimdi başkaları çıkarmış gibi bir tavır içine sakın girme
canim mevzu kapandi sen hala ordamisin.ayca gelince anlatir.:33::33::33:

BEN KAZENDEN YARDIM CETVEL ICIN YARDIM ISTEDIM ODA BANA KENDISI TOPIGI DEVR ETTI ... BU KADAR.VE AYRICA ARKADASLAR KIM ISTERSE TOPIGI ONA DEVR EDE BILIRIM,KAZENEDE YAZALIM,BENIM DERDIM SADECE BEBEGIM VE YAPICAK PAYLASIMLARIM.topik kimin olmus kime verilmis bana ne cetveli yaip ve hergun guncelleyecek biri varsa buyursun topigi...

canim mevzu kapandi sen hala ordamisin.ayca gelince anlatir.:33::33::33:

hayrola konunun kapanıp kapanmayacağınada sen karar veriyorsun

bana ithafen msj atıp sonrada konu kapandı diyemezsin, elbetteki yazdığın şeylere cvp yazıcam , sen yazdığın sürecede yazıcam

Back
X