- Konu Sahibi papatya3459
- #1.101
GUNAYDIN KIZLAR.kaz gundur yogunum giremedim.simdi ise gidiyorum.hemen mesajimi yazip gideyim.
1..SLADICIM tebrikler sabit konuyu devr almissin ve ne mutluki,listeyi sen guncelleyeceksin.
2..Aramiza yeni katilan hamisler hepinizi tebrik ederim,ALLAH bebeginizi saglicakla kucaginiza almayi nasib etsin.
3..Bebegini kayb etme sebebiyle aramizdan cikan arkadaslr cok uzuldum,demekki,bu ay kismet deyilmis,ALLAH kime ne zaman yazdiysa olucak,sabrli olun.gecmis olsun.
4..Bebegimin kesesini gordum daciki karnima durttum meraktan,ama kendim goremeyince (tabiki,ayakta nasil gorebilirdimki,kendi kendimi)diyer ultrason arkadasi cagirdim bakti.
5..Aksam bikac sayfayi okudum cinsiyet soranlar varmis.ACIKLAMA:amerikada kurs gecerken ordaki doktorlardan ogrendiyim yontem annenin yasina ve satina uygun hesaplama.kromosom ve yumurtlama ile ilgili bisey.aciklamasi cok uzun surer...kisaca mucizevi 1 yontem.ben ilk bebegimdede kiz demistim,cikti,bu hamileleyimde KIZ olucak.100 de 100 eminim.
6..Lutfen kizlar benim hesaplamami ve 100 de 100 kelimemi kimse elestirmesin,nasil olsa topik actigim gunden beri dogru cikmasina ragmen elestiriler aldim.hesabimca benim bebis KIZ.ama yuzde yuz soylememin sebebi icime dogdu,cunki,benim icime dogan her sey dogru cikiyor.cok garip hayatim boyunca icime dogan hersey oldu. neyse.
7..CINSIYET TAHMINIME inanin demiyorum dogruluk payi 95%...evet beni arayip merak eden kizlar,bugun zaman buldukca giricem ve merak edenlere BEBISIN CINSIYETINI SOYLUYUCEM.
8..SIMDILIK heminizi opuyorum kostum ise takipte olucam soranlara cevaplamak icin...sadece son adet tarihini,siklusun kac gun oldugunu ve dogdugunuz yil,ay,gun.(25nisan:sk-30gun:07:06:1986) aynen boyle yazicaksiniz.ama lutfen ozelde veya bu topikte yazin.cunki topige tekrar girmeye zaman yok.ilgilenenler icin TIKLAYIN...
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...grenmek-ultrasondan-once-96.html#post24794227
1 mayıs : 24 gün : 06.11.1986 :)