2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlar, nasılsınız

kahvaltı yapıcam bende,
papapa bende hiç bulantı vs. yok sende ne zaman başladı? acaba diyorum bundan sonra başlarmı

Günaydın kızlar,
Herkese güzel haftasonları:)
Eski topik arkadaşım hayatım:49: da hamiş ve şubat annesi olacak hayırlısıyla :) yakında aramızda olurr.
Bugün doktor günümüz bakalım kalp atışlarını görebilecekmiyiz.

Su içmekte çok zorlanıyorum, kusmamak için zor tutuyorum kendimi:17:

ben geldimmm :) dün internette problem vardı giremedim. Sağolsun evlat da lavabodan çıkarmadı beni mide bulantıları, kusmalar falan :))
gunaydin kiz ozledik seni.dun bir kac kere topigine girdim.gobis topigine baktinmi sana yazi yazdim.benimde dun gece mide bulaniyordu,yavas-yavas basliyor galiba.gecen hamilelikte adetten 10-12 sonra baslamisti.
:2::2:

Günaydın kızlar,
Eski topik arkadaşım hayatım:49: da hamiş ve şubat annesi olacak hayırlısıyla :) yakında aramızda olurr.

gunaydin gercekten guzel tesadufmus ne guzel 1 arkadasla ikinci kez doguma dogru paylasim yapicaksin.artik bbizede sizlere sormak duser.:13:

kahvaltı yapıcam bende,
papapa bende hiç bulantı vs. yok sende ne zaman başladı? acaba diyorum bundan sonra başlarmı

canım benim adetim 1 hafta gecikti, tam 7. gün iştahsızlık başladı, hiçbişey yiyemedim, müthiş yorgunluk vardı. belki de psikolojik :)) sonra da 10. gün hafif bulantılar başladı. bu hafta artık mide bulantısıyla yaşamayı öğrendim. özellikle sabah kahvaltıdan akşam yemeğine kadar. geceden sabaha olmuyo bulantım. İnsallah başlamaz canım çok zor bi durum. 7-8 aylık hamile gibi elim karnımda geziyorum midem yüzünden. başlayabilir de ocak anneleri bulantıyla çalkalanıyor :)

gunaydin kiz ozledik seni.dun bir kac kere topigine girdim.gobis topigine baktinmi sana yazi yazdim.benimde dun gece mide bulaniyordu,yavas-yavas basliyor galiba.gecen hamilelikte adetten 10-12 sonra baslamisti.
:2::2:

dün nasıl boş hissettim kendimi giremeyince :)) Ben de özledim valla :)) baktım canım topiğe :)) benim de 10. gün başladı ve hala şiddetlenerek devam ediyor :))

Günaydın kızlar,

kana kana su içmek istiyorum ama içince midem bulanıyor :) aynı dertten ben de muzdaripim :)) yaz aylarına denk geldi ilk 3 ayımız kızlar, kolay gelsin :))

canım benim adetim 1 hafta gecikti, tam 7. gün iştahsızlık başladı, hiçbişey yiyemedim, müthiş yorgunluk vardı. belki de psikolojik :)) sonra da 10. gün hafif bulantılar başladı. bu hafta artık mide bulantısıyla yaşamayı öğrendim. özellikle sabah kahvaltıdan akşam yemeğine kadar. geceden sabaha olmuyo bulantım. İnsallah başlamaz canım çok zor bi durum. 7-8 aylık hamile gibi elim karnımda geziyorum midem yüzünden. başlayabilir de ocak anneleri bulantıyla çalkalanıyor :)

geçmiş olsun sanada, miden boş kalmasın çokta tıka basa yeme az ve sık ye, sabahları kraker ve gün içinde leblebi ye, belki faydalı olur
benimde umarım başlamaz , hiç yok şu anda 7. haftanın içindeyim az kaldı biraz daha geçerse yırttım:9::9:

27-06-1988. kızıma kardeş:) siklus 28 gün SAT 18-05-2012 KOCAELİ....
BEKLİYORUM...........

dün nasıl boş hissettim kendimi giremeyince :)) Ben de özledim valla :)) baktım canım topiğe :)) benim de 10. gün başladı ve hala şiddetlenerek devam ediyor :))

sekerim merak etme 15 haftalarda mide bulantilari yerini cok yemeye verir ve simdiki,sikayetlerden bisey qalmaz.:8:tabi kisiye gore degisyor.ama ortalama 15.haftaya kadar.

kızlar hiç doktorunuzla cinsel yaşam hakkında konuşanınız oldumu

ben konuşmayı düşünüyorum , netteki araştırmalarıma göre düşük tehlikesi dışında bir sakıncası yok ama ben açıkcası riske giremiyorum zaten hormonlarmıdır nedir ama düşünmek bile uzak geliyor bu aralar sizde durumlar nasıl

Ben her ihtimale karşı 3 ay sonuna kadar ilişki düşünmüyorum.Bugün doktora sormakta aklımda.
Canım da dediğin gibi hiç istemiyor.Sanırım 4-5 de tavan yapıyormuş :)

gunaydin gercekten guzel tesadufmus ne guzel 1 arkadasla ikinci kez doguma dogru paylasim yapicaksin.artik bbizede sizlere sormak duser.:13:

Evet çok güzel olacak gerçektenn :) Teşekkürler

kahvaltı yapıcam bende,

Günaydınn canımm,
afiyet olsun, bebişe yarasın :)

geçmiş olsun sanada, miden boş kalmasın çokta tıka basa yeme az ve sık ye, sabahları kraker ve gün içinde leblebi ye, belki faydalı olur
benimde umarım başlamaz , hiç yok şu anda 7. haftanın içindeyim az kaldı biraz daha geçerse yırttım:9::9:

sabah bulantıdan kahvaltı yapamıyorum. sütle mısır gevreği yiyorum. öğlen de atıştırıyorum badem ceviz yoğurt vs. canım yemek istemiyor. normalde yavaş yemek yerim 4 gündür sofradan eşimden önce kalkıyorum bişey yiyemediğim için. belki de ondan bulantım oluyor. ama bu kadar az yemeye 2 kilo aldım bile :(

BELFUCUM.hamilelikte cinsel iliski normaldir.eger dusuk ve baska sorunun yoksa hamilelik suresinde 1.aydan 9 aya kadar cinsel iliski normaldir.bu konuda googlda arastira bilirsiniz.ben suan bile ara vermiyorum cinsel iliskiye.hamilelik hastalik diyilki,sorunun olmadigi surece hersey yapa bilirsin.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

sekerim merak etme 15 haftalarda mide bulantilari yerini cok yemeye verir ve simdiki,sikayetlerden bisey qalmaz.:8:tabi kisiye gore degisyor.ama ortalama 15.haftaya kadar.

9 hafta nasıl geçecek ki :))) bebiş rahat olsun da ben mide bulantısına da kilo almaya da razıyım :)

sabah bulantıdan kahvaltı yapamıyorum. sütle mısır gevreği yiyorum. öğlen de atıştırıyorum badem ceviz yoğurt vs. canım yemek istemiyor. normalde yavaş yemek yerim 4 gündür sofradan eşimden önce kalkıyorum bişey yiyemediğim için. belki de ondan bulantım oluyor. ama bu kadar az yemeye 2 kilo aldım bile :(
papapa sana ozelde mesaj yazdim okuyup ozelde cevap yazarsin ve bide unutmamisken arada topiginin linki burda gecki,belki keseyi gorenler resim ekleye bilir.veya gobini gostere bilirler.:nazar:

Ben her ihtimale karşı 3 ay sonuna kadar ilişki düşünmüyorum.Bugün doktora sormakta aklımda.
Canım da dediğin gibi hiç istemiyor.Sanırım 4-5 de tavan yapıyormuş

Günaydınn canımm,
afiyet olsun, bebişe yarasın :)

bende düşünmüyorum, 3 ay bitsin bakalım bakarız dedim ama sonrasındada ne olacak bilemiyorum, bugün dr.a gidiyosun, hadi hayırlısı bakalım kalp atışınımı duyacaksınız, haberlerini bekliyoruz o zaman,

sağolasın canım , inanılmaz bir iştah içerisindeyim, en azından eskisine göre ,normalde iştahsızdım çünkü, sigarayıda bırakmanın etkisi var diye düşünüyorum sürekli bişeyler yiyesim var,

BELFUCUM.hamilelikte cinsel iliski normaldir.eger dusuk ve baska sorunun yoksa hamilelik suresinde 1.aydan 9 aya kadar cinsel iliski normaldir.bu konuda googlda arastira bilirsiniz.ben suan bile ara vermiyorum cinsel iliskiye.hamilelik hastalik diyilki,sorunun olmadigi surece hersey yapa bilirsin.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Benim doktorum önce keseyi göremeyince "beyinle temas kurma" dedi :))))) aynen böyle dedi :) anlamadım :)) ilişkiye girme demenin afyoncası bu demek ki :))) merdiven çıkma dedi. 3. katta oturuyorum deyince çok dışarı çıkma dedi :)) falan filan :)) keseyi görünce de yasakları kaldırdı :) 1. ve 9. ay tehlikeli dedi teyzem ki onun düşük tehlikesi olduğu için doktoru böyle demiş. ilk ay daha bebek yerleşmediğinden, 9. ay da rahim açıldığından kese yırtılabilir erken doğum olur diye demiş. Ama onun plasentası aşağıda olduğundan :) yani ilişkide sıkıntı yok. Ben adetim geciktiği hafta çok istekliydim :) ama bi haftadır olmasa da olur modundayım :)

süt daha çok bulanırmazmı mideni? bende sabahları 56 akşamları 57.50 kiloyum :9::9:

papapa sana ozelde mesaj yazdim okuyup ozelde cevap yazarsin ve bide unutmamisken arada topiginin linki burda gecki,belki keseyi gorenler resim ekleye bilir.veya gobini gostere bilirler.:nazar:

canım 9 mesaj daha yazarsam özelden yazabilecekmişim :))) bununla kaldı 8 :))

Back
X