- Konu Sahibi papatya3459
- #1.241
9 hafta nasıl geçecek ki :))) bebiş rahat olsun da ben mide bulantısına da kilo almaya da razıyım :)
sekerim zaman neki bunlarin hepsi gecip gidecek.artik karninin buyumeye basladigi donemle beraber hamileliyin rahat sureci baslayacak.Benim doktorum önce keseyi göremeyince "beyinle temas kurma" dedi :))))) aynen böyle dedi :) anlamadım :)) ilişkiye girme demenin afyoncası bu demek ki :))) merdiven çıkma dedi. 3. katta oturuyorum deyince çok dışarı çıkma dedi :)) falan filan :)) keseyi görünce de yasakları kaldırdı :) 1. ve 9. ay tehlikeli dedi teyzem ki onun düşük tehlikesi olduğu için doktoru böyle demiş. ilk ay daha bebek yerleşmediğinden, 9. ay da rahim açıldığından kese yırtılabilir erken doğum olur diye demiş. Ama onun plasentası aşağıda olduğundan :) yani ilişkide sıkıntı yok. Ben adetim geciktiği hafta çok istekliydim :) ama bi haftadır olmasa da olur modundayım :)
dusuk tehlikesi olanlar icin ilk aylar iliski tehlikleli,ama yinede tedbir olsun diye doktorlar herkese ilk aylarda iliski yasak diyorlar.mesala halamin kizinin cok azicik tehliseki vardi ve doktoru dinlemeden ustelik sert sekilde iliskileri oldu ve sonuc.bebegi kayb etti.benimde doktorum gecen hamileliyimde keseyi gorene kadar 1 hafta 10 gun ilsiki yasak dedi.tabi doktor iliskinin seklini aciklayamayacagi icin direk yasak der,ama ben doktoru dinlemedim.nasil soylesem boyle vahsi ilsiki diyilde korka korka yavas yavas sakince 1 hafta iliski yasadik yani set diyil yavas halde rahm agzina zarar vermeden.hic 1 seyde olmadi.sunan yine ara vermeden iliskilerim oluyor ama sukr allahima hic 1 sorunumda yok.doktorun soylemesi sadece 1 tedvir.insallah 9 ay biyuncada canim istediyi zaman iliskide olucam.ya internette hamileler icin doktorlarin yazdigi ozel pozisyonlar bile var.