• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
AY findiklarin gobis annaleri yogurt yiyormusunuz?ben suan yaza yaza mideye yogurt indiriyorum.yogurtu cok sevmem ama mecburen yemek zorundayim.
BIDE EN ONEMLISI SABAHLARI 6DA KALKIN 1 BARDAK SUT VEYA BIR BARDAK KENDI HAZIRLADIGINIZ MEYVE SUYU ICIN(elma suyu).
ben 1 gun sut 1 gun elma suyu arada havuc suyu saat 6da icip tekrar uyuyordum.cikolata, doner-kafe yemekleri, cay ,kofe asla..yemedim.neticesini gordum doktor bana dediki,sen neyle beslenmissin boyle hem suyun bol ve seffaf hemde bebisin cok saglam kilosu mukemmel.sok saglam bebis olacak.tabi 3-4 haftalarimda spina bifida hastaligi yaranmasaydi.
:19::19::19:

canım bilgiler için teşekkürler de eskiyi düşünüp bebişi de üzme :)) o şimdi anne ne hissetse anlıyordur bence :))

minure beni unuttun:(

özel mesajda atamıyorum sana sesimi burdan duyurmaya çalşıyim bari:)

sat 13.05.2012 - siklus 29 - doğum tar. 28.10.1986

neymiş bakalım bebişimin cinsiyeti??

normal doğumun zorlukları zaten biliniyordur herhalde herkes tarafından. teyzem sezeryanla doğum yaptı, kız lohusalığından bişey anlamadı. sürekli yatmak zorundaydı 1 hafta, sütü geç geldi 4-5 gün sonra bebek mecbur mamaya başladı, mamaya alışınca anne sütünü istemedi :( Bebişe 1 hafta ben baktım :)) hastanede yan odasında normal doğum yapmış anne vardı, gayet yürüyodu falan, emziriyodu. öyle olunca ben normal düşşündüm hep.
o konuda haklisin sezeryanlar yatarken doguranlar geziyorlar.bende 4 aylik bebegi kurtajla aldilar ama hastahanede bitane 5 aylik vardi,onun bebegi olunca sezeryan oldu.ben kurtajim cok iyi gecmisti sonrasinda kanama agri hic 1 sey olmadi.ben kalkip gezerken.o kiz hala yataktaydi agrilari vardi,cok kotuydu.ama ben korkumu asla asamam.baldizim bebegini sezeryanla dogurdu,ve bana herzaman sezeryan kotu normal dogum yap derdi,sonra oda kendi baldizinin dogumuna girmis kiz o kadar korkmuski,iyikide sezeryan oldum demis.bide ben normal istesem bile benim olculerimden dolayi sezeryan yapacaklar.

o konuda haklisin sezeryanlar yatarken doguranlar geziyorlar.bende 4 aylik bebegi kurtajla aldilar ama hastahanede bitane 5 aylik vardi,onun bebegi olunca sezeryan oldu.ben kurtajim cok iyi gecmisti sonrasinda kanama agri hic 1 sey olmadi.ben kalkip gezerken.o kiz hala yataktaydi agrilari vardi,cok kotuydu.ama ben korkumu asla asamam.baldizim bebegini sezeryanla dogurdu,ve bana herzaman sezeryan kotu normal dogum yap derdi,sonra oda kendi baldizinin dogumuna girmis kiz o kadar korkmuski,iyikide sezeryan oldum demis.bide ben normal istesem bile benim olculerimden dolayi sezeryan yapacaklar.

kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle doğum yap canım sonuçta süt gelmesi için annenin psikolojisi önemli :) bebiş sağlıkla gelsin de :)

doğumun her türlüsü zor buna eminim.

ama sartlar el veririse ben normal doğum yapmayı çok isterim :49:
tabiki icinde korku yoksa ve sartlar el verirse en guzeli normal dogum.

canım bilgiler için teşekkürler de eskiyi düşünüp bebişi de üzme :)) o şimdi anne ne hissetse anlıyordur bence :))
yok ya artik digerininyeri doldugu icin uzulmem gecti gitti.suan eski bebisi hatirlayinca bu bebis hey ben burdayim diyor ve bende seviniyorum.

minure beni unuttun:(

özel mesajda atamıyorum sana sesimi burdan duyurmaya çalşıyim bari:)

sat 13.05.2012 - siklus 29 - doğum tar. 28.10.1986

neymiş bakalım bebişimin cinsiyeti??
sekerim minure cinsiyetleri hesaplayip hepsini bana ozelde yazioyor bende cetvele ekliyicem.unuttum senin cetvelde bilgilerin varmiyidi?yoksa hepsini yaz.birazdan guncel;leme icin baslamam gerek.:4::4::4:

Herkese merhaba,

Allah kısmet ederse ben de şubat annesi olacağım.. Beni de listeye ekler misiniz?
29 yaşındayım, İstanbul'dan katılıyorum :) SAT 10 Mayıs, Tahmini Doğum Trh.14 Şubat, Oğluma kardeş gelicek inşallah :)
Ha bir de keseyi gördük..
:49:

ilk canım, inşallah oluyordur. ankaraya gittiğimde araştırayım. ben normal doğumda sadece kesi denilen olaydan korkuyorum :(

canım ben öyle duydum ama öğrenirsen nolur bana da hbr ver:)

çok isterim bende suda doğumu.

nette videolar var izlemişsindir belki sende. çok rahat gözükoyo.

inşallah suda doğururuz bebişlerimize güzel güzel.

dediğin gibi bende duydum o kesiyi. inşanın tansiyonu düşüyo resmen aklına getirince o manzarayı.

allah kolay doğumlar veriri inşallah hepimize..

Herkese merhaba,

Allah kısmet ederse ben de şubat annesi olacağım.. Beni de listeye ekler misiniz?
29 yaşındayım, İstanbul'dan katılıyorum :) SAT 10 Mayıs, Tahmini Doğum Trh.14 Şubat, Oğluma kardeş gelicek inşallah :)
Ha bir de keseyi gördük..
:49:

hayırlı olsun canım allah kucağına almayı da nasip etsin :))

tabiki icinde korku yoksa ve sartlar el verirse en guzeli normal dogum.

yok ya artik digerininyeri doldugu icin uzulmem gecti gitti.suan eski bebisi hatirlayinca bu bebis hey ben burdayim diyor ve bende seviniyorum.

sekerim minure cinsiyetleri hesaplayip hepsini bana ozelde yazioyor bende cetvele ekliyicem.unuttum senin cetvelde bilgilerin varmiyidi?yoksa hepsini yaz.birazdan guncel;leme icin baslamam gerek.:4::4::4:

canım benim bilgilerim var.
sadece şehrim atlanmış.
o da ankara..eklersin müsait olduğunda.

merakla bekliyorum listendeki cinsiyet tahminini :)

canım ben öyle duydum ama öğrenirsen nolur bana da hbr ver:)

çok isterim bende suda doğumu.

nette videolar var izlemişsindir belki sende. çok rahat gözükoyo.

inşallah suda doğururuz bebişlerimize güzel güzel.

dediğin gibi bende duydum o kesiyi. inşanın tansiyonu düşüyo resmen aklına getirince o manzarayı.

allah kolay doğumlar veriri inşallah hepimize..

ankarada zekai tahir burak yapıyomuş sanırım. ben de internetten izledim. çok rahattı valla annelerin sesi çıkmıyo :)) onu bırak yüzü bile şekil değiştirmiyo :)) bi de bütün kan pislik falan suda kalıyo. hastanenin sitesindeki şartlarda ilk doğumda olmaz diye bişey yoktu ama belki yazmamışlardır. araştırmak gerek :)

canım ben göbeğimi görüyorum sadece :))) ama göbeğimin altını elleyince hissediyorum sertliğini :) canım sen anne olmayı hakediyorsun :)) sağlıkla kucağına da alacaksın bebişi :)
cok tesekkur ederim bitanem tabiki,hepimiz hak ediyoruz.insallah subat ayinda hepimiz findiklarimizi eli yuzu burusuk miniminnacik sekilde dogurucaz.minure sana cinsiyet tahmini yaptimi?

AY findiklarin gobis annaleri yogurt yiyormusunuz?ben suan yaza yaza mideye yogurt indiriyorum.yogurtu cok sevmem ama mecburen yemek zorundayim.
BIDE EN ONEMLISI SABAHLARI 6DA KALKIN 1 BARDAK SUT VEYA BIR BARDAK KENDI HAZIRLADIGINIZ MEYVE SUYU ICIN(elma suyu).
ben 1 gun sut 1 gun elma suyu arada havuc suyu saat 6da icip tekrar uyuyordum.cikolata, doner-kafe yemekleri, cay ,kofe asla..yemedim.neticesini gordum doktor bana dediki,sen neyle beslenmissin boyle hem suyun bol ve seffaf hemde bebisin cok saglam kilosu mukemmel.sok saglam bebis olacak.tabi 3-4 haftalarimda spina bifida hastaligi yaranmasaydi.
:19::19::19:

canım sana yazdım mesajı nihayet 100e tamamladım :))

cok tesekkur ederim bitanem tabiki,hepimiz hak ediyoruz.insallah subat ayinda hepimiz findiklarimizi eli yuzu burusuk miniminnacik sekilde dogurucaz.minure sana cinsiyet tahmini yaptimi?

ayy sen öle eli yüzü buruşuk minnacık diyince bi acayip oldum yaa.. :):)

duygulandım valla. allahım o günleri göstersin hepimize inşallah. sağlıklı mutlu şekilde..

Kızlar ben ilk doğumumu sezaryenle yaptım çünkü normal doğumla olmadı. on saniye arayla 5saat kesintisiz ağrı çektim tabi öncesindeki dakikada giren ağrılar hariç. Çok istedim normal doğum olsun diye ama rahim duvarı kalın dedi doktor incelmemiş 8 santim açıldı ve bebek gelmedi. Sabahi bulur incelmesi dedi ve saat henüz 17.00 ydi. Olmayınca olmuyor ışte en sonunda ben istedim sezaryen olsun diye çünkü sabahi bekleyemezdim. Sancıya dayanamazdim. Önceliğim normal doğumdu ama nasip değilmiş. Sezaryende çok sıkıntı çekmedim akşam 5te doğurdum. Yarınsi gün geziyordum. Sütümde 1 -2güne geldi öyle ağrılarımda olmadı inşallah bundada öyle olur.

yok canım, biliyorsun benim sat ile ultrason farklı çıkıyor :) nası bi tahmin çıkar bilemiyorum :)) ama erkek hissediyorum :))

ankarada zekai tahir burak yapıyomuş sanırım. ben de internetten izledim. çok rahattı valla annelerin sesi çıkmıyo :)) onu bırak yüzü bile şekil değiştirmiyo :)) bi de bütün kan pislik falan suda kalıyo. hastanenin sitesindeki şartlarda ilk doğumda olmaz diye bişey yoktu ama belki yazmamışlardır. araştırmak gerek :)

tatlım bende ankaradayım:)

bende baktım sitesinden ama ilk doğum olmuyo diye bişey okumuştum.

salı gidicem ztb'ye inşallah. bebişmizi görücez ilk kez. bi sıkıntımız yoktur umarım.

ama dediğim gibi nette ilk doğumda olmaz gibi bişey okudum.

dur bulup atiyim sanada..

tatlım bende ankaradayım:)

bende baktım sitesinden ama ilk doğum olmuyo diye bişey okumuştum.

salı gidicem ztb'ye inşallah. bebişmizi görücez ilk kez. bi sıkıntımız yoktur umarım.

ama dediğim gibi nette ilk doğumda olmaz gibi bişey okudum.

dur bulup atiyim sanada..

canım gittiğinde bi sorar mısın peki? ilk ağızdan duyalım :)

Back
X