- Konu Sahibi papatya3459
- #1.281
canim sut dedinde aklima geldi.benim 4 ay 1 haftalik bebegimi kurtajla aldiktan sonra.sonlandirilmis hamilelik sonrasi 2-3 gun sonra sut gelirya.ben 3 gun sonra hastahaneden eve geldim gogus ucumda yanmalar hiss etmeye basladim,cok sinir edici yanmalardi.sonra islaklik hiss ettim,bi baktim ki,sut gelmis.tam beyaz diyildi bulanik biseydi.hemen anneme soyledim oda dokunma ve sikma 2-3 gune kesilecek dedi.birkac gun sut geldikten sonra kesildigoguslerim sismisti.bende uhu uhu agliyordu sutum gelmis ama bebisim yok emsin.neyse onlar artik cok gecmiste kaldi bugunumuze gelelim. her sey cok guzel olucak.kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle doğum yap canım sonuçta süt gelmesi için annenin psikolojisi önemli :) bebiş sağlıkla gelsin de :)
tebrikler sekerim aramiza hosgeldin birazdan liste guncellemis yapicam ve senide listemize alicam.insallah 9 ay boyunca saglicakla bizimle olursun,
Herkese merhaba,
Allah kısmet ederse ben de şubat annesi olacağım.. Beni de listeye ekler misiniz?
29 yaşındayım, İstanbul'dan katılıyorum :) SAT 10 Mayıs, Tahmini Doğum Trh.14 Şubat, Oğluma kardeş gelicek inşallah :)
Ha bir de keseyi gördük..![]()
okis bitanem eklerim birazdan basliyicam.minureye ozelde mesaj attim oda hesaplasin yazicam.canım benim bilgilerim var.
sadece şehrim atlanmış.
o da ankara..eklersin müsait olduğunda.
merakla bekliyorum listendeki cinsiyet tahminini :)