• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
canım nerelerine vuruyorsun

canım ben kollarımdan vurdurdum ama malum yaz olunca morarmalar yüzünden bacağa geçtik orda da yer kalmazsa göbekten yapacağız artık:((

ben sana göre şanşlıyım sanırım yakınımda hemşire var ona vurduruyorum şimdilik ama alışsam iyi olur,kendine vuran çok insan var. 9 ay katlanacağız artık annelik böyle bişi...Allah olmayanlara da versin düşünsene iğne olmaya razı ne kadar çok anne var yine de şükrediyorum Allaha hamdolsun ki bize anneliği bahşediyor...

kızlar bende aynı durumdayım gecen çarsamba gittim kese var ama kalp atışları yok daha cok küçük normal haftaya çarsamba gel dedi burdaki hesaplarıma göre 7.haftada ama doktora göre geç döllenme hiç bi net acıklama yapılmadı banada çarsamba günü umarım duyarım zor yaa işimiz allahım iyi doktorlarla karsılastırsın

Canım sen yine 2 gün sonra gideceksin :)) bana temmuz dedi :)) üstelik ben araştırdım tabii şimdilik netten; afyondaki en iyi iki doktordan biriymiş bu. ama yıldızlarımız tutmadı herhalde. bekliyoruz bakalım. muhtemelen benimki de geç döllenme ama doktor bişey demedi :(

benim de diplerim çıktı :( ama en azından ilk 3 ay kesinlikle boyatmamak gerek diye duymuştum ben, o yüzden sabrediyorum. Sonra belki dayanamazsam bitkisel boyayla boyarım bi kez doktora sorup
ya aslinda basinda yara falan yoksa ve boya deri altina gecmiyorsa hic 1 sorun olmaz,ama yinede ilkinde 2 aylikken boyattim simdi korkuyorum.mecburen 1-2 ay beklemem gerek.kisa sacla gezicem galiba.

sladı tatlım ben 46 kiloyla hamile kaldım allah kısmet ederse ilk bebeğim doğum olarakta bana kalırsa normal istiyorum başka bunları yazmıştım yine yazıyım sat 13 mayıs muhtemelen doğum 17,02,2013 başka ne geriyor kusura bakma acemiyim biraz
tamam sekerim bilgilerini aldim birazdan listeye aticam.

Günaydınlar olsun :) fındıklarınızla güzel günler :))
iyi gunler tatlim hayr ola erkencisin ben daha simdi uyandim kahvalti yaptim ve bilgisayar basina oturdum.midem cok kotu galiba bulentilar basliyor.:49:

günaydın kızlaarrr :)) şu kahverengi kanamam bu sabah yok çok şükür :))) inşallah bi daha da gelmez... zaten düşük tehlikem var deyince annem hemen geldi sağolsun çok yardımcı oluyo bana :)) insanın annesi gibisi yok yaa.. inşallah ben de annem gibi iyi bi anne olabilirim..

Hafta sonu bi bilgisayar bozuldu bi internet gitti bi elektrik derken kızdım girmedim :)) bugün de kocayı gönderir göndermez hoppp pc başına :))

bana ebeler demişti hamile kalınca haber ver. bunun için miydi ki acaba? annenin de mi aşı kartı var sadece bebişin değil mi o :)) cehalet :))
canim ben anlamadim neden asi yapiyorlar,nicin?

yaa şu benim 151. sayfadaki rüyama bi anlam yükleyebilecek var mı? :( bi garip hissediyorummm
canim ben ruya yorumunda cok iyiyim ama senin ruyan siradan bir ruya yani bebek gormussun sonra buyumus,zamanin cabuk gecmesini istediyin icin boyle bir ruya gormussun.bide erkek dedin galiba oglunun olucaginin habercisi.:emir_bebek:

günaydın kızlaarrr :)) şu kahverengi kanamam bu sabah yok çok şükür :))) inşallah bi daha da gelmez... zaten düşük tehlikem var deyince annem hemen geldi sağolsun çok yardımcı oluyo bana :)) insanın annesi gibisi yok yaa.. inşallah ben de annem gibi iyi bi anne olabilirim..

anne de gelmiş bol bol dinlen :)) çok sevindim akıntın olmamasına, inşallah böyle devam eder :)

ya aslinda basinda yara falan yoksa ve boya deri altina gecmiyorsa hic 1 sorun olmaz,ama yinede ilkinde 2 aylikken boyattim simdi korkuyorum.mecburen 1-2 ay beklemem gerek.kisa sacla gezicem galiba.

tamam sekerim bilgilerini aldim birazdan listeye aticam.

iyi gunler tatlim hayr ola erkencisin ben daha simdi uyandim kahvalti yaptim ve bilgisayar basina oturdum.midem cok kotu galiba bulentilar basliyor.:49:

benim de saçlarım çok uzun belime geliyo hemen hemen.. kestirsem mi diye düşünüyodum bakımı zor oluyo diye.. bi de kıvırcık saçlarım... ama hamileyken saç kestirmek iyi değilmiş bebeğin aklı kısa olur diyo annem :)))) çok saçma ama olsun.. bence nasıl saçla hamile kaldıysanız öyle kalsın saçınız boyatmayın da kestirmeyin de..

ben de bilmiyorum ki sağlık ocağında yapılıyormuş ilk üç ve ikinci üç ayda. bi gitmek lazım sanırım. Bu arada bulantılar başlamış :)) geçmiş olsun, allahtan bugün yok benim ama dün bulantı yüzünden tansiyonum bile düştü.

kızlar benim son adet tarihim 9 mayıs 14 haziran akşamı beta hcg değerim 1268 çıktı. sağlık ocağındaki bayan bu değerin yüksek olduğunu ikiz olabileceğini söyledi. daha keseyi görmeye gitmedik ama sizce yüksekmi??? :53:

yok cnm zannetmiorum çünkü benimde son adet tarihim 9 mayıs ben ilkini 7 haziranda yaptırdım 1140 çıktı ikincisini 10 haziranda yaptırdım 3460 çıktı keseyide geçtiğimiz perşembe gördük ikizde değil :)) yani zannetmiorum değerlerine göre ama allahın işi bilemeyiz rabbim hayırlısını versin hepimizi iççinnnnnnnnn

gunaydin canim tehlikeyi atlattin.gecmis olsun.evet anne gibisi yoktur.anne anne yinede anne.

benim de saçlarım çok uzun belime geliyo hemen hemen.. kestirsem mi diye düşünüyodum bakımı zor oluyo diye.. bi de kıvırcık saçlarım... ama hamileyken saç kestirmek iyi değilmiş bebeğin aklı kısa olur diyo annem :)))) çok saçma ama olsun.. bence nasıl saçla hamile kaldıysanız öyle kalsın saçınız boyatmayın da kestirmeyin de..

Benim saçlarım açık kahveye boyalıydı, dipleri geldi, saç yeşile döndü, çıtçıtların rengiyle 1000 ton fark var arada, 3 ay bitsin boyatcam :))

ben de bilmiyorum ki sağlık ocağında yapılıyormuş ilk üç ve ikinci üç ayda. bi gitmek lazım sanırım. Bu arada bulantılar başlamış :)) geçmiş olsun, allahtan bugün yok benim ama dün bulantı yüzünden tansiyonum bile düştü.
evet gecen defa agzim yerde kalmistim.budefa belirti yok diye cok sevindim.ama duna aksam mide simdi kalktigimdan beri midem bulaniyor.gecmesse ve bulantilar artarsa ben indim 42 kiloya falan.
bide sekerim simdi yazi yazicam hafta hesaplama ve dollenme kese gorulmesine ait aciklama yapicam.sagolsun annem bana anlatti.kadinin o kadar uzerine gittimki,neden oyle neden boyle oda sonunda boyle boyle dedi,simdi anlaticam.

evet gecen defa agzim yerde kalmistim.budefa belirti yok diye cok sevindim.ama duna aksam mide simdi kalktigimdan beri midem bulaniyor.gecmesse ve bulantilar artarsa ben indim 42 kiloya falan.
bide sekerim simdi yazi yazicam hafta hesaplama ve dollenme kese gorulmesine ait aciklama yapicam.sagolsun annem bana anlatti.kadinin o kadar uzerine gittimki,neden oyle neden boyle oda sonunda boyle boyle dedi,simdi anlaticam.

sanırım annen sayesinde aydınlanacağım ben de :)) teşekkürler anneye :)

sanırım annen sayesinde aydınlanacağım ben de :)) teşekkürler anneye :)

gunaydin canim tehlikeyi atlattin.gecmis olsun.evet anne gibisi yoktur.anne anne yinede anne.

ewet.. sabah progestanı tok karına içmem gerektiği için kalkmış kahvaltı hazırlamış yawrum yaa... valla hakkını nasıl öderim bilmem...
kanamayı da atlattımmı bilmem ama atlattıysam eğer keyfim yerinde :)) işten atılmam da umrumda değil :119::124::131:

pembetilki sakin sac kestirme.ben hayatta boyle batil inanclara inanmazdim ama basina gelince her seyden korkar oldum,benim belime kadar dumduz sim siyah saclarim vardi,hamileyken sariya boyattim ve sonra uclarindan kestirdim bana dediler hamile kadin sacini keserse bebegin omrunden keser,bende aman canim bos verin boyle seyleri dedim.4.1 aylik bebegi kayb ettim.benim hikayemi biliyorsunuz,karnimda tekme atmaya baslayan tam 20 haftalik buyuk bebek.ASLINDA CANI VEREN ALLAH ALANDA ALLAH.sacla ilgisi yokma insanin inanasi geliyor.9 ay boyunca boyatirim ama asla makas vurdurmam sacima korktum.

Back
X