• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Merhabalar;
Ben de hamileyim
SAT 14 Mayıs BDT 18 Şubat
Bizim ilk bebeğimiz. O nedenle midir bilmem garip hissediyorum kendimi. Biraz şaşkın gibi sanki. Ne hissedeceğimi bilemiyorum. Çok güzel bir his ve çok da istemiştik aslında ama ne biliyim. Belki de normaldir bu hissettiklerim.
Önümüzdeki günlerde ilk halini görmeyi umut ediyoruz bebeğimizin.
Umarım Allah herkese bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip eder.

Merhabalar;
Ben de hamileyim
SAT 14 Mayıs BDT 18 Şubat
Bizim ilk bebeğimiz. O nedenle midir bilmem garip hissediyorum kendimi. Biraz şaşkın gibi sanki. Ne hissedeceğimi bilemiyorum. Çok güzel bir his ve çok da istemiştik aslında ama ne biliyim. Belki de normaldir bu hissettiklerim.
Önümüzdeki günlerde ilk halini görmeyi umut ediyoruz bebeğimizin.
Umarım Allah herkese bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip eder.

MERHABA HOŞ GELDİN öncelikle tebrik ederim sağlıklı huzurlu bi hamilelik geçirirsin inş. inan bende öleydim öğreneli 10 gün oluyo ve hala bi garipliğim var alışamadım doktorumlada paylaştım normal dedi ilk bebek sorumluluk zor dedi annelik duygusunu onu ilk hissetmeye başlıyınca anlıcaksın dedii ama dediğin gibi ben hala garibim inş...geçicek ben yalnız değilmişim en azından sevineyim bende mi anormallik var diodum :)

güzelllllllllllllll şubat anneleriiiiiiiiiiiiiiiii hiç isim düşündünüzmüüüüü hadi onlarıda paylaşalımmmmmmmmmmmmmmm

kızlar 1286.8 olan beta hcg değerim bugün yenilemek zorunda kaldık keseyi göremedik şimdiki değerim 7346.9 doktorum bu çarşamba keseyi görebileceğimizi söyledi amaaaaaaaaa bu değerle ikiz düşünebilirsiniz dedi.....:53: çok şaşkınım yaaa kızlar söyleyin bana bu değerle 9 mayıs son adet tarihi eşleşen varmı kalbim hızlı hızlı çarpıyooooor.:27::27::27:

güzelllllllllllllll şubat anneleriiiiiiiiiiiiiiiii hiç isim düşündünüzmüüüüü hadi onlarıda paylaşalımmmmmmmmmmmmmmm

Ben simdilik mercimek diyorum. Nasilsa firinda :P ama bi canimin ici diye de sevesim geliyo, belki erkek olursa can koyarim. Bu durumda kesin kiz olur :)

Bi de hamile oldugumu ogrendigim hafta erikle kiraz topladim agactan, o kadar da cok yedim ki kiz olursa kiraz, erkek olursa erik koycam.:D

Son düzenleme:
arkadaşlar mrb iyisinizdir umarım..

ben bişe sormak istiyorum..benim son adet tarihim 6 mayıs ama 20 mayısa kadar annemlerdeydim yani eşimin yanında değildim..büyük ihtimal 20 mayısda hamile kaldım..doktorum muayene sırasında ne kadarlık olduğu hakkında bişe söylemedi keseyi de gördük ama kafam çok karışık neye göre hesaplıcam ne kadarlık hamile olduğumu..
cevaplarsanız sevinirim..

kızlar 1286.8 olan beta hcg değerim bugün yenilemek zorunda kaldık keseyi göremedik şimdiki değerim 7346.9 doktorum bu çarşamba keseyi görebileceğimizi söyledi amaaaaaaaaa bu değerle ikiz düşünebilirsiniz dedi.....:53: çok şaşkınım yaaa kızlar söyleyin bana bu değerle 9 mayıs son adet tarihi eşleşen varmı kalbim hızlı hızlı çarpıyooooor.:27::27::27:

Canim 6. Hafta icin normal geldi bana ama bisey diyemem tabii. Az kaldi carsambaya sabret.:) hayirlisi olsun..

arkadaşlar mrb iyisinizdir umarım..

ben bişe sormak istiyorum..benim son adet tarihim 6 mayıs ama 20 mayısa kadar annemlerdeydim yani eşimin yanında değildim..büyük ihtimal 20 mayısda hamile kaldım..doktorum muayene sırasında ne kadarlık olduğu hakkında bişe söylemedi keseyi de gördük ama kafam çok karışık neye göre hesaplıcam ne kadarlık hamile olduğumu..
cevaplarsanız sevinirim..

Mrb cnm. Benim bikac sayfa once yazdigim bi yazi var bununla ilgili. Ne nedir nedendir? Sat, tahmini dogum, klinik yas vs baslikli okursan belki yardimci olur.;)

kızlarr malum dpktorum riskli gebelik demişti bana bir hafta içinde düşer demişti Rabbime şükür ki düşmedi...

perşembe günü başka doktora gideceğiz kese görünmüştü, 3,5mm bu değere göre doktor yavaş gelişim var kesin düşer diyor... :5:

inş üzerinden 1 hafta geçti perşembe günü güzel haberler alırım :5:

yarın doktor muayenesine gidiyorum normalde 26sında çağırmıştı ama dayanamadım sabah ilk iş doktora gitçem bakalım inşallah kalp atışlarını duyarım balımın :)

kızlarr malum dpktorum riskli gebelik demişti bana bir hafta içinde düşer demişti Rabbime şükür ki düşmedi...

perşembe günü başka doktora gideceğiz kese görünmüştü, 3,5mm bu değere göre doktor yavaş gelişim var kesin düşer diyor... :5:

inş üzerinden 1 hafta geçti perşembe günü güzel haberler alırım :5:

allahım hem senin hemde çocuğun için hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah bi sorun olmaz sağ salim sağlıklı bi şekilde alırsın kucağına canım iyi haberlerini bekliyoruz:)

canm ben sadece kan tahlili yaptrdmm dr henüz ultrasonda cıkmaz dedi.bidahaki gidişimzde ultrasona gricem galiba.neden düsük oldugunu düsünüyorsun ki

canım şimdi fikrim değiştim bu seferde yüksek geliyoo:)) bugünde keseyi göremediler bu değerimde 4110 çıktı sen ne zaman gideceksin dkra aslında benşm randevu cuma günüydü ama geçen iki gün pembe akıntı oldu bugün gittim hemem hap verdi bide doktoru değiştirdim bu daha iyi diğeri alttan bakacaktı cuma günü buda pazartesi gel dedi bakalım hayırlısı

canım şimdi fikrim değiştim bu seferde yüksek geliyoo:)) bugünde keseyi göremediler bu değerimde 4110 çıktı sen ne zaman gideceksin dkra aslında benşm randevu cuma günüydü ama geçen iki gün pembe akıntı oldu bugün gittim hemem hap verdi bide doktoru değiştirdim bu daha iyi diğeri alttan bakacaktı cuma günü buda pazartesi gel dedi bakalım hayırlısı

canım senin kaç haftalık bebişin???

Canim 6. Hafta icin normal geldi bana ama bisey diyemem tabii. Az kaldi carsambaya sabret.:) hayirlisi olsun..

canım bende 5 haftadayım bugün değerim 4110 çıktı doktor bişey deemedi olabilirmi ya kimi bana bu değer az bile diyo kimi çok diyo şaştım valla doktor sessizliğini koruyo olsa derdi heralde

Back
X