IYI AKSAMLAR canlarim benim.gittim birazcik ciciler aldim kendime sonrada annemlerdeydim,esim geldi ve beraber eve geldik,gelir gelmez topige atladim..

hamisler gobisler ben yokken sohbet baya ilerlemis,gitmis sayfalar,tek-tek sayfalari okuyamadim,ama sadece bilgileri aldim.birazdan guncellemeye gecicem.
evet tatlim liste artik ilk sayfada olucak ama guncellerken enj son sayfaya atiyorum hepinizin tekrar gormesi icin.masallah listemiz super.dolu dolu sisisin gobisler gelsin bebisler.
merhaba yeni hamis.seni tebrik ediyorum.ALLAh kucagina almayi nasip etsin.bilgilerini aldim tatlim.listeye yazicam seni.aramiza hosgeldin iyi paylasimlar ve arkadasliklar.
merhaba canim senide tebrik ederim,ne guzel hamisler git-gide artiyor.bilgilerini listeye alicam.ilk hamilelik oyledir ,insan ne yapicagini bilmez.heran bebis dusuncesi,hatta ultrasonda gorene kadar ne oldugunu bile anlamazsin.sana iyi paylasimlar,hosgeldin aramiza.
tatlim minure sana cinsiyet tahmini yaptimi eyer yapmadiysa ozelde kendine sor,o senin sorularini hesaplar.tahminse bana yazar liste icin.
canim sen sanirim cinsiyet tahmini istemistin,minurenin topigine gir yaz.ilk satfada tablonun altinda.linki var.
minureye bilgilerimi yazdım evet ama listede ki bilgilerimin karsısında kırmızı ve mavi logolu resim var ikiz mi acaba