• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
oyyyy tuzem nasıl gidiyor kuzumm ...

sen doktora gitmedinmi canımm..:16:

Yok canım gitmedim,doğum hastanesinde arkadaşım var,sabah açken gelde tahlillerini filan yaptıralım,bebeğe baktıralım dedi.Yarın gideyim diyorum.Benim gece sık idrara çıkmalarım harici pek belirgin bişi yok,göbüşüm erken çıkacak ama onu hissediyorum.Akşama bebeğin kıyafetlerini düzenleyeceğim.Erkek olursa vermem ama kız olursa dağıtmayı planlıyorum :)

hmm anladım şimdi
GS (gebelik kesesi)=0.77 cm yani 7.7 mm yazıyor
bu haftada ortalama 2-4 mm olurmuş 5 haftalıkken falan
ee benım büyük yaa:26:

cnm özelden msj yazamıyorum henüz. burdan cevaplıyım mı?

cnm kusura bakma unutmuşum yazamadığını ben sayfalar fazla ilerliyor belki gözünden kaçar diye özelden yazdım

ama maşallahın var kaçırmıyosun herkese yazıyosun çok teşekkürrr ederiz

9 ay çekeceğin var bizden :))))

hah bir bu eksikti.. sanırım nezle oluyorum bi de.. veya alerjik...

benim de gece boğazım şişti ve ateşim yükseldi biraz. Sabah doktora koştum hemen ateş tehlikeli diye, boğaz enfeksiyonu başlangıcıymış ama ilk 3 ayda ilaç veremem sana dinleniceksin kendine iyi bakıcaksın geçicek dedi doktor. Ben de hemen şehir dışından annemi çağırdım bana baksın diye :46:

Bir de portakal suyu, limonata gibi asitli meyve suları da içme dedi. Çay, kahve,soda, kola, bitki çayı,meyve suyu yok, ee ne içicez biz? :26:

kızlarrrr

güzel haberler veren herkese teşekkür ediyorummm yaaa sizi okudukça ben mutlu oluyorum moral buluyorum ...

bebişini ultrasonda gören test sonucu iyi çıkan hamilelik haberi alan ,kalp atışı duyan cinsiyetini öğrenen bağıra bağıra söylesinnnn

sinerji yapalım :)))

hmm anladım şimdi
GS (gebelik kesesi)=0.77 cm yani 7.7 mm yazıyor
bu haftada ortalama 2-4 mm olurmuş 5 haftalıkken falan
ee benım büyük yaa:26:

hmmm diyor ki nette gcikme 2-3 gün oldu mu kese boyutu2-4 mm
gecikme 1 hafta oldu mu 5mm olur diyor
benım burda gecikmem 11.gündü
yani normal oz aman
ve kese 5mm oldu mu karından görünür diyor
bilginize

hoş geldin canım aramıza...hayırlı olsun..benimki de mucize bir bebek...okursan ilk giriş mesajımı anlarsın beni...inşallah sağlıkla alırsın kucağına..

Hoşbulduk canım. Teşekkür ederim güzel dileklerin için. Burada birbirimizden fikir alış verişi yaparak birbirimize destek olacağız. İnşallah hepimiz sağlıklı yavrucaklar dünyaya getiririz :-)

selam kızlarrr

benim gecikmeden 10gün sonra 3 mm falan dedi doktor yanlış hatırlamıyorsam
zaten embriyo da yok boş gebelik mi diye tırsıyorum
normalse de geç döllenmedir zaten
47.6 idi hcg değerim ilk sonra238 sonra da 1008 oldu 3 gün arayla..
1008den 4 gün sonra ultrasonda embriyosuz keseyi gördüm işte
buna da şükür
kızımda 3 gün sonra normal kese görmüştüm ama o zamanında döllenmeydi
ters bişi var mıdır sizce bilgisi olanlar bir şey deyin banaaaa!

kızlar bir de sucuk salam sosis çiğ et kesinlikle yenmiyor..toksoplazma çok tehlikeli biliyorsunuz
bir de sirkeli suyla yıkanmamış yeşillikler ile kedi köpek dışkısından bulaşıyor.
ilk 3 ay yediklerimiz çok da önemli değil bulantılar falan oluyor ya
organlar oluştuğu için bu ara telefonla falan konuşmayıp zararlı şeylerden uzak durmalıyız
2. dönemde ise yediklerimiz önemli hale geliyor, her gün yememiz gereken besinler var..

Yani 12.5 mm değil mi? Değerlerimiz yakın. Biz daha kalp atışını duyamadık. Doktorum önümüzdeki cumartesiye çağırdı. Cumartesi büyük olasılıkla duyarız dedi. Duyamazsak mecburen alttan bakıcam dedi. Ben de iple çekiyorum cumartesiyi

evet evet benide önümüzdeki pazartesi yada salı gel dedi kalp atışlarını dinleyeceğiz dedi :) bende sabırsızlanıyorum

kızlar komik gelebilir ama birşey sorcam size aklıma takıldı şimdi bu gebelik haftaları
mesela 5+1 5+2 5+3 yada 5+4 yani bu artılar ne kadar gibiyor 5+7 ye kadar mı
yani mesela ben 11 haziranda doktora gittiğimde 4+4 dedi üzerinden 8 gün geçti
şimdi ben ne kadarlık hamileyim kk daki hamilelik takviminde doktorun verdiği
doğum tarihine göre girince 6 haftalık gözüküyor ayyy ben bu matematiği anlamadım yaa

Back
X