• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar bugün kesemizi gördük çok şükür ama idrarıma sıkışık gittim.:9: 2 gün önce görünmemişti benim bıcır kesecimm... doktorum her şeyin normal seyrinde gittiğini söyledi. 1 hafta sonra tekrar kontrole gidicem... çok heyecanlı yaaa.... sıra pıt pıt kalbimiz var susamım benimmmmm...........:16::16::16:

kızlar bugün kesemizi gördük çok şükür ama idrarıma sıkışık gittim.:9: 2 gün önce görünmemişti benim bıcır kesecimm... doktorum her şeyin normal seyrinde gittiğini söyledi. 1 hafta sonra tekrar kontrole gidicem... çok heyecanlı yaaa.... sıra pıt pıt kalbimiz var susamım benimmmmm...........:16::16::16:

canım hayırlı olsun..
sadece keseyimi gördün yoksa bebişde gösterdimi kendini :)

ay ben daha hic goremedim randevuyu alicakti esim naptiysa artik sey ben aslinda 2 hafta 3 gunluk gebeyim doktor son adet gunumdenmi sayar yumurtlama gunundenmi

sağol canım...:54:
keseyi gördüm canım embriyo daha çok küçük olduğu için görünmez dedi yalnız tek kese olduğu halde, benim doktor ikiz doğurtcak beni bu gidişle, :9::9::9:kese içinde olabilir diyo... :27:

doktorun bakış açısı bereket üzerine demekki :)
ne güzel işte.

sen kaçta gördün keseni canım?

ben dün gittim yani 5+2'de keseyi gördü hatta şekline falan bakılıyomuş herhalde baktı güzel dedi kese için.ama embriyo küçük gözükmez dedi.
haftaya salladı beni..

ne güzel işte.

ben dün gittim yani 5+2'de keseyi gördü hatta şekline falan bakılıyomuş herhalde baktı güzel dedi kese için.ama embriyo küçük gözükmez dedi.
haftaya salladı beni..

hayırlısı canım benim doktor maşşallah bereketli kadın vesselam...:1:
canım aynen benimde görünmedi her şey yolundaymış haftaya tekrar gidicez. kesemin boyutu 9 mm miş ya seninki ya seninki...:27:

canım aynen benimde görünmedi her şey yolundaymış haftaya tekrar gidicez. kesemin boyutu 9 mm miş ya seninki ya seninki...:27:

ya söylemediki bana öyle salak doktor.
ama evrakta 8,5 mm düzgün gs izlendi yazıyo. gs gebelik kesesiymiş netten baktım.
herhalde 8,5 mm kesem:)
bilmiyorum ki.

aynen bende haftaya gidicem ama bu kez başka bi doktora. bakalım artık hayırlısı kendilerinide görürüz inşalah kuzularımızın:)

ama evrakta 8,5 mm düzgün gs izlendi yazıyo. gs gebelik kesesiymiş netten baktım.
bilmiyorum ki.

aynen bende haftaya gidicem ama bu kez başka bi doktora. bakalım artık hayırlısı kendilerinide görürüz inşalah kuzularımızın:)

inşaallah canım çok heyecanlı bir mucize valla her anın tadını çıkaralım hamilelik çok özel bir süreç...:16::16::16:

bilmiyorum ki.

inşaallah canım çok heyecanlı bir mucize valla her anın tadını çıkaralım hamilelik çok özel bir süreç...:16::16::16:

ne güzel işte.

haftaya salladı beni..

5 haftalığım kızlar daha önce hiç lekelenmem olmadı kese fln da görülmüştü.bu akşamüstü açık pembe lekelenmem oldu. 2 saat sonra geçti ama endişelendim .yarın sabah doktora mı gitsem yoksa devam edecek mi die beklesem mi karar veremedim.napsam ki yardım edin:((

ya kızlar sizde çok çabuk acıkıyomusunuz
ben yemekten bir saat sonra sanki hiç yemek yememiş
gibi acıkıyorum :(

ya kızlar sizde çok çabuk acıkıyomusunuz
ben yemekten bir saat sonra sanki hiç yemek yememiş
gibi acıkıyorum :(

evet canım aynı dert bendede var 2 ay önceki gebeliğimde hiçbişey yiyemiyordum bulantıdan ama bunda yok bulantı bende vuruyorum yemeğin gözüne inşşş kilo olarak dönmezzz :))

5 haftalığım kızlar daha önce hiç lekelenmem olmadı kese fln da görülmüştü.bu akşamüstü açık pembe lekelenmem oldu. 2 saat sonra geçti ama endişelendim .yarın sabah doktora mı gitsem yoksa devam edecek mi die beklesem mi karar veremedim.napsam ki yardım edin:((

canım bence ara ama doktorun görmeden bir şey diyemem der
bana öyle demişti çok şükür kesildi lekelenmem
korkma yat ayaklarını uzat altına yüksekyastık koy iş falan yapma
ama doktoruna mutlaka danış
belki çağırır
sakın stres yapma

birazcikta kaynanama kizdim kadin resmen qicik ya benim annem hic gelinine boyle karismiyor,herseye burnunu sokuyor.iyikide esim onun diyilde benim sozumle haraket ediyor,yoksa yanardim ben.belkide hamileyim o yuzden beni qicik ediyor.gecen hamileligimdede boyle seyler yapardi simdide,ay zaten konustugu yanina kalicak,dediklerinin hic biri olomuyucak,ama yinede resmen qicik.bebek dogdugunda sen ve bebek 40 gun disari cikmamalisiniz,ben bebegimi 40 gun cikarmiyicam diyor,ya sen kimsin ya,esim bile annesin o sozlerine kiziyor,ama duydugunda guluyor,esim biliyor zaten annesi bos bos konusuyor,sen kimsinki,cocuk sahibi benim.pis ya pis.
bide demezmi,guzel 1 isim buluruz bebege haberi yok bebegin ismi hazir bile kiz olursa SEVDA.bena cocuklugumda bakan teyzemin ismi,ona cok bagliyim,o hic evlenmedi ve adini tasiyacak torunu asla olmuyucak,oyuzden bebisime sevda ismini koyucam.esimed esoyledim oda gayet normal karsiladi evet guzel isim dedi.
kendi kendine hayaller kurup beni kizdiriyor.zaten bebek dogana kadar biz coktan ev bulup kacicaz.yoksa ben gercekten cocuk aglamasi mide bunlarin bana karismasiyla cildira bilirim.
benim hic 1 seyime karisamiyor cok sukur.ama bebek dogunca karisicagindan eminim.

cok kizginim ya/
canımcım sen üzme kendini.sinirlenme.bebeğini düşün.bebeğinle geçireceğin güzel günleri düşün.relax ol.sakin.başka herşeyi yoksay.şu 9 ay enazından.ööle diyorum ama bende senin gibi hem çok gerginim başkaları yüzünden hem sinirliyim .neyse.canım felsefemiz kimseyi kafaya takmicaz

Back
X