• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
benimm 11 haziranda adet günümdü 12 si doktora gittim sonra 16 sında gittim bi daha doktora ve progesteronum 14 çıktı benim dört haftalık dı o zaman ve progesteron 20 seviyesinde olmasını bekleriz dedi ama bence senin seviyen gayet iyi bitanemm o zaman bence gerek yok doktor tabi gene en doğrusunu bilir :34:

progesteron 14 iken hcg kaçtı canım senin?
benim 6 gün geçince ölçüldü ilk işte onda da 27.5 çıktı
ama göğüs hassasiyeti birden azaldı bugün, ağladım rahatladım stres yaptım kendime
acaba düşüyor mu progesteron düşük belirtileri arasında yer alıyor bir de

öte yandan kese görüp embriyo görmeyen bir sürü kişiyiz burda
ah şu belirtiler gitmese mutlu mesut embriyo görmeyi bekliyordum

inşallah güzel haberler veririrz hepimiz yaaa

yoncamel bir de senin son durum ne? ölçtürdün mi bir daha?
ne dedi doktor progesteron için peki takviye falan verdi mi?

helen doktora giderdim ben olsam belki ilaç falan verir önlem olarak

ama sık karşılaşılan bir durum bu sıkma canını

sladi kayınvaldene kızmakta haklısın tabi sen neler çekiyorsun ismini o mu bulacakmış...hem ne kafası bu 40 gün dışarı çıkarmamak falan
soğuk havalar zaten çok çıkamaz da benim kızım ocak doğumlu güneşte sıkıca giydirip dolaştırırdık d vitamini alsın diye, doktor derdi hatta..

5 haftalığım kızlar daha önce hiç lekelenmem olmadı kese fln da görülmüştü.bu akşamüstü açık pembe lekelenmem oldu. 2 saat sonra geçti ama endişelendim .yarın sabah doktora mı gitsem yoksa devam edecek mi die beklesem mi karar veremedim.napsam ki yardım edin:((

Merhabalar helen 5+1 de bendede ayni sey olmustu once pembe bir lekelenme acik bir pembeydi sonra biraz kirmizi gibi oldu ve biz hemen acile kostuk esimle orada bhcg degerime bakildi tam beklenen rakamda cikti daha sonra alttan kontrol yapildi kultur falan aldilar kultur alimi sirasinda aktif kanama yok dediler agrimin olup olmadigini sordular herhangi bir agrim yoktu benim cok sukur daha sonra bhcg degerim 4500 lerde cikinca ultrasona aldilar karindan goremedi bu sefer alttan ultrason yapildi ve kese gorundu cok sukur ultrasonu yapan doktor kese etrafindada kanama yok dedi her sey yolunda deyip evimize gonderdiler yatak istirahati onerdiler genede birde 4 hafta iliski yasak dendi ne olur ne olmaz diye bu pembe akintim tam 6 gun devam etti hatta 6. gun artik kahverengi parcalar gelmeye basladi ve spnra kesildi birden bana hastaneden soylenen bu tarz lekelenmeler cok normalmis ama eger lekelenmenin rengi giderek kirmizi oluyor ve miktari artiyormu ayrica kasiklarinda kramp yada agrilarin oluyo ve giderek artiyorsa hemen doktora gitmeni oneririm suan 6+4 teyim canim ve 2 gun once tekrar ultrason yapildi gene kesemiz ve minik melegimiz gorundu allahima binlerce sukurler olsun. tabi ben tup bebek annesi oldugum icin surekli progesteron ignesi aliyorum onuda belirtmek isterim normalde bu tarz kanamasi olabilen annelere progesteron onerilebiliyormus.

korkacak bir sey yok canim inan bana rahat ol ben tam 1 hafta ayni lekelenmeyi yasadim hemde durmaksizin bu arada bir cok arastirma yaptim bizim gibi lekelenmesi olan o kadar cok arkadasimiz var ki bu donemlerde sakir sakir kanamasi olanlar bile olmus ama saglikla bebeklerini almislar kucaklarina sen kendini kontrol etmeye devam et kendini eger icin genede rahat etmezse doktorunu ara ve soyle cunku kafaya cok takmakta minik meleklerimizi cok uzuyor

5 haftalığım kızlar daha önce hiç lekelenmem olmadı kese fln da görülmüştü.bu akşamüstü açık pembe lekelenmem oldu. 2 saat sonra geçti ama endişelendim .yarın sabah doktora mı gitsem yoksa devam edecek mi die beklesem mi karar veremedim.napsam ki yardım edin:((

canmm tabıkıı oncelıkle hemen endıselenme evet bole seyler yasanabılıo ama bu her zaman normal oldgu anlamına gelmıo bence kesnlıkle doktora gdp bu durumu solemelısın en azndan bakar bı sıkıntı yok der ve sende rahatlarsn tedbırı elden bırakma

birazcikta kaynanama kizdim kadin resmen qicik ya benim annem hic gelinine boyle karismiyor,herseye burnunu sokuyor.iyikide esim onun diyilde benim sozumle haraket ediyor,yoksa yanardim ben.belkide hamileyim o yuzden beni qicik ediyor.gecen hamileligimdede boyle seyler yapardi simdide,ay zaten konustugu yanina kalicak,dediklerinin hic biri olomuyucak,ama yinede resmen qicik.bebek dogdugunda sen ve bebek 40 gun disari cikmamalisiniz,ben bebegimi 40 gun cikarmiyicam diyor,ya sen kimsin ya,esim bile annesin o sozlerine kiziyor,ama duydugunda guluyor,esim biliyor zaten annesi bos bos konusuyor,sen kimsinki,cocuk sahibi benim.pis ya pis.
bide demezmi,guzel 1 isim buluruz bebege haberi yok bebegin ismi hazir bile kiz olursa SEVDA.bena cocuklugumda bakan teyzemin ismi,ona cok bagliyim,o hic evlenmedi ve adini tasiyacak torunu asla olmuyucak,oyuzden bebisime sevda ismini koyucam.esimed esoyledim oda gayet normal karsiladi evet guzel isim dedi.
kendi kendine hayaller kurup beni kizdiriyor.zaten bebek dogana kadar biz coktan ev bulup kacicaz.yoksa ben gercekten cocuk aglamasi mide bunlarin bana karismasiyla cildira bilirim.
benim hic 1 seyime karisamiyor cok sukur.ama bebek dogunca karisicagindan eminim.

cok kizginim ya/

sinirli hamişşş sakin oll :):):)takma kafanaaaa bana da cevremde neler dıolar bır bılsenn ılk bebegımı kaybettm ya bu sefer bebege ıyı bakk dısarı cıkınca sen nıe dısardasn bakımmm:D:D:Dsankı bebegımı benden cok onlar dusuncekkk bosverr denılenlerrıı o senn fındgnnnn her seyıylee sennn

surmeli adet olmam gerek günde mi bu değer
öyleyse gayet iyi maşallah
arkadaşın dediği gibi 2 gün sonra 2ye katlanmış olmalı yaklaşık daha fazla da çıkabilir hatta

ben bu sayfanin siki takipcisi oldum artik paylasimlar cok guzel bu guzel yolda birbirimize destek olabilmek cok guzel
yeni adayinizida listeye alirsaniz cok sevinirimm

ANNENIN ISMI : mevsim
ANNENIN YASI : 27
YASADIGI YER : Amerika
KACINCI BEBEYI: ilk goz agrim (insallah)
SON ADET TARIHI : 7 Mayis
BEKLENEN DOGUM TARIHI : 09.02.2013
BEBEKTE SON DURUM : kese, minik melegim ve kalp atislari gorundu

2 gun snra bıdaha baktr canm eger 2ye katlanmazsa gonul rahatlgyla sevn hayrlı olsn sımdıdennn

surmeli adet olmam gerek günde mi bu değer
öyleyse gayet iyi maşallah
arkadaşın dediği gibi 2 gün sonra 2ye katlanmış olmalı yaklaşık daha fazla da çıkabilir hatta

hayır canım adet günüm yarın
buğün verdim kanımı

sağolun kızlar..

bu 2. bebeğim olacak inş. biraz zorlanacağım çünkü 16 aylık kızım var bu ara çok durumsuz ilgi istiyor sürekli benden.. :50:

hayırlısı bakalım..

iyi akşamlar kızlar nasılsınız? ben de geldim aranıza kabul eylerseniz tabi:16: dün akşam öğrendim bende:emir_bebek::emir_bebek: mart ayında bebeğimin kalbi durmuştu kürtajla alınmıştı çok şükür 3 aylık perhizimiz bitti hiç beklemiyordum ama tekrar hamişim:16::16: 1 kızım var 4 yaşında.

listeye eklenmek için ne yapmam gerekiyor? sevgiler:16:

iyi akşamlar kızlar nasılsınız? ben de geldim aranıza kabul eylerseniz tabi:16: dün akşam öğrendim bende:emir_bebek::emir_bebek: mart ayında bebeğimin kalbi durmuştu kürtajla alınmıştı çok şükür 3 aylık perhizimiz bitti hiç beklemiyordum ama tekrar hamişim:16::16: 1 kızım var 4 yaşında.

listeye eklenmek için ne yapmam gerekiyor? sevgiler:16:

canim bende yeniyim anladigim kadari ile SLADI arkadasimizi yapiyor listeyi. listedeki gerekli bilgileri yaziyorsun buradan sagolsun SLADI de ekliyor listeye :)))

merhabalar. ben de yeni hamişim listeye ekler misin?

ANNENIN ISMI: egeada
ANNENIN YASI: 31
YASADIGI YER: ş.urfa
KACINCI BEBEYI: kızıma kardeş
SON ADET TARIHI: 24 mayıs
BEKLENEN DOGUM TARIHI: 28 şubat 2013
BEBEKTE SON DURUM:
CINSIYET TAHMINI:
:16::16::16::16::16:

Son düzenleme:
Back
X