• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
slm kızlar nasılsınız...
bugün kesemizi gördük çok şükür...
doktor 10 gün sonra gel dedi...kalp atışını sordum daha çok küçük dedi
10 gün sonra geldiğinde duyarız dedi...:nazar::emir_bebek:

Günaydın kızlarrr

bende dün akşam progesteron testimi yeniledim fakat farklı bir klinikte bu sefer 79 çıktı c.tesi 13

anlamadım gitti 3 günde bu kadar çabuk artarmı acaba acaba ilk test yanlışmı çıktı ?

birsy topiğe gelince bi bakarmısın bu değer normalmi :( bu kadar çabuk artarmı

göğüs hassasiyetim had safhada inanılmaz acıyor

ama hala başka hiç bir belirtim yok

Be nim de bulantılarım başladı. hep yatmak istiyorum yatınca daha iyi oluyorum. sürekli midem kazınıyo gibi ekmek yiyince biraz bastırıyo sanki bulantıyı ve çabuk acıkıyorum. bu gidişle tez zamanda çok kilolar alıcam galiba. bide aşerme bu kadar erken başlar mı bilmiyorum ama acı sevmememe rağmen canım çok acıbiber turşusu istedi. yedim ama sonrası kötü oldu tabi :18:

kızlar şimdi yine hastaneden geldim doktorla ahbab çıkcaz yakında bu kadar sık görüşmekten:) kanama fln görememiş net.ztn lekelenmem de geçti. ama yine de progestan 100mg vedi günde 3 bir de proluton 500 mg iğne bi tane .yatcaksın dedi bir hafta ahh zamn geçmiyo bana yatınca napcağımı şaşırdım:) sizler nasılsınız?

Be nim de bulantılarım başladı. hep yatmak istiyorum yatınca daha iyi oluyorum. sürekli midem kazınıyo gibi ekmek yiyince biraz bastırıyo sanki bulantıyı ve çabuk acıkıyorum. bu gidişle tez zamanda çok kilolar alıcam galiba. bide aşerme bu kadar erken başlar mı bilmiyorum ama acı sevmememe rağmen canım çok acıbiber turşusu istedi. yedim ama sonrası kötü oldu tabi :18:

anammmm bende hiç yemek yemesem aramam herhalde hiç karnım acıkmıyor benim yawww bende mi bi gariplik var acaba hatta öğlen iş yerinde yedim dün saat 12:30 da bu sabaha kadar birşey yemedim hiç acıkmıyorum ben yawwww

kızlar şimdi yine hastaneden geldim doktorla ahbab çıkcaz yakında bu kadar sık görüşmekten:) kanama fln görememiş net.ztn lekelenmem de geçti. ama yine de progestan 100mg vedi günde 3 bir de proluton 500 mg iğne bi tane .yatcaksın dedi bir hafta ahh zamn geçmiyo bana yatınca napcağımı şaşırdım:) sizler nasılsınız?

çok çok geçmiş olsun canım benim ne olsun çalışıyorum ben bir yandanda size yetişmeye çalışıyorum allah yardımcın olsun ne yapacaksın bebişin için değer yatacaksın artık

gunaydin hamisler.gobisler.nasilisiniz,mideler hasil,karinlar nasil.ben cok kotuyum.yataktan gucle kakltim,midem bulaniyor.kaytarmiyorum ama mide fena.suan kaynana mutfakta yemek yapiyor en sevdiyim yemeyi,kofte kizartma.kokusu beni mahv etti.of yaa...4.aya kadar mahv oldum ben.ya gecen hamilelikte bu kadar azaplardan sonra tam rahatladim derken bebek gitti.hic olmasazsa bu defa eziyetimin karsiliginda kucagima aliyim ya.iyyyy bidem berbat,:1:ya sabah sabah giripte senin gibi hamislerle boyle seyleri paylasmak ne guzel,herkes hamis ve herkes seni anliyor.ne guzel iyiki topigimiz var.:nazar::nazar::nazar:

moralini bozma ama bebişinde üzülür sen üzülürsen düzelecek kuzum düzelecek benimde bugün karnım ağrıyor çok anlamadım

Üzülmemek için dikkatimi dağıtmaya , başka şeyşerle ilgilenmeye çalışıyorum , Bir kez daha bebişimi kaybetmeye herhalde dayanamam. 2 gün sonra kontrolümüz var. Elimden geldiği kadar pozitif olmaya çalışıyorum. Bakalım artık hakkımızda hayırlısı...

Benim biraz moralim bozuk. Dün ve bugün hafif lekelenmelerim oldu. Progestan kullandığım halde

canım benim de vardı lekelenmem.. progestan kullanıyorum hala.. 4 gün falan sürdü ama sadece sabahları geliyodu az bişey.. kesildi 2-3 gündür yok çok şükür.. yarın da kontrolüm var zaten.. inşallah problem yoktur..:31:

Üzülmemek için dikkatimi dağıtmaya , başka şeyşerle ilgilenmeye çalışıyorum , Bir kez daha bebişimi kaybetmeye herhalde dayanamam. 2 gün sonra kontrolümüz var. Elimden geldiği kadar pozitif olmaya çalışıyorum. Bakalım artık hakkımızda hayırlısı...

amin bitanem amin evet evet birşeylerle meşgul olmaya çalış ne bilim işte öyle düşünme canım öyle düşünürsen daha çok üzülürsün ama kıyamam ya bak şimdi 2 gün sonra kontrole gideceksin bebişinin çok çok sağlıklı sana kollarını ayaklarını oynattığını izleyeceksin ve hiç birşeyin kalmayacak :)

Back
X