- Konu Sahibi papatya3459
- #2.741
teyzeleriiii kesemiz göründü bugün sladı duyrulur bu arada ilk bebeğim onuda yaz
hadi gözün aydın rabbim kalp atısınıda duymayı nasip etsn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teyzeleriiii kesemiz göründü bugün sladı duyrulur bu arada ilk bebeğim onuda yaz
sagol tatlm darısı sana yok 22 hazirandaydı kontrolüm ilk kez ultrasona girdim keseyi gördük allahm kalp atısını duymayıda nasip etsinn.canım buraya yaz dr gidip geldikten sonra gelişmeleri inş keseyi görürsünn![]()
canım olur mu hiç öyle şeyay gerçektenmi yaaa 3 gecedir sabahı sabah ettim resmen ağladım çok teşekkür ederim nasıl yapıcaz acaba sirkeyi sulandırıp mı sürücez ?
travozol diye bir krem verdi doktor ama nafile hiç faydası olmadı
zaten psikolojim bozuk
arkadaşlarım çok tuhaf senin niye miden bulanmıyor demeki bebek gelişmiyor demezmi
bütün iyi düşüncelerim bir anda gitti
moralim sıfır oldu
gebeliğin sağlıklı gittiğinin en büyük belirtisi mide bulantısymış sen cumartesi bekleme hemen git dediler
çok canım sıkkın yaaa![]()
sağol canım benim çok şükür gördük haftayada kalbini dinleyecez allah kızmet ederse kese gayet iyi dedi bi sorun yok dedi hatırlıyosan iki gün lekelenme olmuştu zaten bi dahada olmadı canım ya sana ultrasyondan bakıp kaç haftalık olduğunu söledimi ben yine unuttum sormayı![]()
hadi gözün aydın rabbim kalp atısınıda duymayı nasip etsn![]()
TATLIM gec veya erken dollenme asla dusuk tehlikesi diyildir bu bilincsiz cumleyi eger 1 doktor soylediyse ben o doktorun bilgisine gulerim.tibbda bile boyle seyler var yani adetine 2 gun kalmis bile hamile kalanlar var.yani birinin yumurtlamasi erken birininki,gec olur.ve onda gorede dollenme olur.dollenmenin gec veya erken olmasinin bebek sagliyila asla ilgisi olamza.ben gecen hamisligimde adete 1 hafta kala hamile kaldim.cunki,yumurtlamam gec olmustu.gec dollenme dusuk tehlıkesı mı yaratıyor aman Allah ım hayır yaaaılkını kaybettım bunu kaybedersem ölürüm ben
kızlar bişi soracağım sonuçta hepimiz ya 8 yada 7 haftalık hamileyiz
benim mide bulantım yok bu normalmi sizdede öyle olan varmı..
sadece göğüs ağrım bel ağrım ve yorgunluk var midemde çok az yanma oluyo oda çok nadir 7 haftamı daha bugun bitirdim[/QUOTE]
tatlim mide bulantilari olmamasi normal,kisiye gore degisir,bazilarinda 9 ay bulanmaz bazilarinda 9 ayi mide bulantilariyla gecirir.
tatlim sen tasinma ..neden cunki,senin 40inci haftan martin birine suruklenmis ve bebeklerin sadece 5 % i gecikerek 40inci haftaya kalirlar,38 hafta bittimi heran dogum gele bilir,seni subatin sonuna yazalim,nasil olsa dogumun subatta olucak.zaten subattin basindaki kizlarein cogu ocakta dogum yapacaklar.SLADI canım ben mart annelerine taşınıyorum.. tahmini doğum tarihim 1 martmış.. listeden silersin beni![]()
gunaydin tatlim tebrikler bilgilerini aldim.listeye alicam.folik asit dozuna gore degisir,yuksek doz gunde 1 defa az dozlar ise bir kac defa yazilir.gnydn kızlar doktordan geldim az önce karından muayene ile kesecik göründü kalp atışları için c.tesi çağırdı bakalım inş onuda duyarız hayırlısıyla bu arada bana folik asiti günde iki kere kullan ddedi garip geldi sizede böyle söyleyen varmı folbiol kullanıyorm. Sladı benide ekler misin listeye cnm
yaşadığı yer:istanbul
ilk bebek
sat:12 mayıs
beklenen doğum tarihi:19.02.2013
cinsiyet tahmini kız
kilom 54
ayy insallah tatlm hepimiize allah kalp atısını duymayı nasip etsnn aminnntatlm onu bende unuttum valla heyecandan unutuo insan ama bir sorun yok dedi banada.1 hafta sonra yine gel dedi.ama 6+1 olmamız gerek
![]()
kızlar bişi soracağım sonuçta hepimiz ya 8 yada 7 haftalık hamileyiz
benim mide bulantım yok bu normalmi sizdede öyle olan varmı..
sadece göğüs ağrım bel ağrım ve yorgunluk var midemde çok az yanma oluyo oda çok nadir 7 haftamı daha bugun bitirdim
:37
amin amin amin canım hepimizin miniklerini allah korusun..canım senin miden nasıl oldu iyimisin biraz daha bende de başladı ama çok fazla değil
inşallah canım sorunsuz rahat hamilelik geçiririz.çok şikayetlerin varmı senin mide bulantısı v.s.
slasi duydu.gozun aydin tatlim.listeyi birazdan guncelliyicem bilgilerini yazarim.teyzeleriiii kesemiz göründü bugün sladı duyrulur bu arada ilk bebeğim onuda yaz
slasi duydu.gozun aydin tatlim.listeyi birazdan guncelliyicem bilgilerini yazarim.
slasi duydu.gozun aydin tatlim.listeyi birazdan guncelliyicem bilgilerini yazarim.
merhaba tatlim hosgeldin aramiza.ama bilgilerin gerekli ilk sayfada tablomuz var tabloya bak ve bilgilerini yaz seni listeye alalim.iyi paylasimlar canim.Sladi ben de şubat annesiyim beni de ekler misin
26 yaşındayım
51 kilo
sat 2.mayıs.2012
ovulasyon tarihi 16.mayıs
sevgili annişler size bişi sormak istiyorum. benim rahim içimde ağrı oluyor, bu normal mi? pelvic ağrı dedikleri bu mu? buarada benim de ara ara midem bulanıyor ama aşırı değil. başlarda çoktu çünkü ben kan hapı kullanıyordum o çok bulantı yaparmış, ilk üç ay almamak lazımmış.
kızlar bişi daha sorucam. eşim hamile olduğumu biliyor ama ailelere söylemedik siz ne yaptınız söylediniz mi? kalp atışını çok şükür duyduk ama ne yapacağımı bilmiyorum