2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ben varım canım
7.haftanın içindeyim ve midem hiç bulanmıyor
bir tek göğüslerim canımdan bezdiriyor
o da uçları değil tamamı felaket acıyor
yorgunluk ve bel ağrısı bende de oluyor

Arkadaşlar mide bulantısı bende hat safhada:( günlük hayatımı çok etkiliyor günün yarısı yatıyorum ve işkence gibi bir mide bulantısı hiç geçmiyor:( 2 kez doktorun verdiği ilacı kullandım istemeyerek olsada ama oda gecirmedi.

ablamın hiç mide bulantısı olmamıştı,cok rahattı günlük hayatını yaşayabiliyordu.

Bu bulantı için bildiginiz bi tedavi şekli varmı? cok ihtiyacim var...

Arkadaşlar mide bulantısı bende hat safhada:( günlük hayatımı çok etkiliyor günün yarısı yatıyorum ve işkence gibi bir mide bulantısı hiç geçmiyor:( 2 kez doktorun verdiği ilacı kullandım istemeyerek olsada ama oda gecirmedi.

ablamın hiç mide bulantısı olmamıştı,cok rahattı günlük hayatını yaşayabiliyordu.

Bu bulantı için bildiginiz bi tedavi şekli varmı? cok ihtiyacim var...

canım o hap bulantını gecirmediyse doktoruna söyle baska ilaç versin.hangi ilacı içtin?buarada bende hap içiyorum yoksa tek lokma yiyemiyorum dr sakıncası yok dedi rahat ol

kızlar bişi daha sorucam. eşim hamile olduğumu biliyor ama ailelere söylemedik siz ne yaptınız söylediniz mi? kalp atışını çok şükür duyduk ama ne yapacağımı bilmiyorum

canim bizde ilk ogrendigimizde sadece ailelerimizle paylastik ayni anda sevinip aglastik sevincten . en cokta buyuklerimizin duasi cok onemli her ellerini actiklarinda melegimizede dua ettiklerini bilmek cok guzel bunu bilmek ve her gorustugumuzde bir kez daha bir kez daha dualarini isteyebilmek cok onemli diye dusunuyorum nazicane ;)

aminnn canmmm yaa allahım kucagımıza aldıgımız ggünüde göstersn.tatlm bendede önce azdı sonra aniden cogaldı arttı berbat bişi. mide bulantısı için dr hap verdi onu içiorum yoksa agzıma tek lokma koyamıordm .artık azda olsa yiyebiliyorumm.ilerde cok bulantın olursa dr söyle bosuna cekme sıkıntı canm

çoğalacak canım hissediyorum 2 haftayada tatile gideceğiz inşşallah çoğalmaz da bende isteyeceğim hap en azında o ara kullanırım rezil olmam

çoğalacak canım hissediyorum 2 haftayada tatile gideceğiz inşşallah çoğalmaz da bende isteyeceğim hap en azında o ara kullanırım rezil olmam

tatilinizi keske ramazandan sonraya erteleseymiştnz daha rahat tatl yapardın tatlm 3 ayın dolmus olurdu.bencede tatile gitmeden önce hap yazdır yoksa tatiliniz zehir olur size.cok zor inan mahvoldum günlerce biara tansiyonum düstü benim.hap sayesinde daha iyiyimmm cok sükür:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

Tek ben değilmişim yani mide bulantısı olmayan ve lekenmesi olan

en azından bu beni biarz ferahlattı demekki sadece bana mahsus bir durum değil bu

korkma canıım geçen hafta bende de oldu leke 2 gün iki damla bile sayılmaz pembe gibi hemen gittim pragestoron hapı verdi şükür başka olmadı mide bulantısıda yeni yeni başlıyo bence sevimelisin bulantım yok die sen millete kulak asma. senin leke fazlamı hap verdimi sanada

tatilinizi keske ramazandan sonraya erteleseymiştnz daha rahat tatl yapardın tatlm 3 ayın dolmus olurdu.bencede tatile gitmeden önce hap yazdır yoksa tatiliniz zehir olur size.cok zor inan mahvoldum günlerce biara tansiyonum düstü benim.hap sayesinde daha iyiyimmm cok sükür:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

öyle canı ya ama ben bu ay beklemiyordum o kadar emindimki diğer ay hamile kalacağıma süpriz oldu yurt dşından ablamlarda gelcek malesef erteleyemiyoruz hapla idare ederim artık

merhaba kızlar nasılsınız,ben hic iyi degilim valla mide bulantıları beni öldürecek hic halim yok zorla is yapıyorum,yarın doktora gidecegim ilac da kullanmak istemiyorum aslında ama cok fena yaptı beni bu bulantılar..:14:

öyle canı ya ama ben bu ay beklemiyordum o kadar emindimki diğer ay hamile kalacağıma süpriz oldu yurt dşından ablamlarda gelcek malesef erteleyemiyoruz hapla idare ederim artık

bebiş bizede süpriz yaptı:1::1::1: bende beklemiordm tatile gidicektik artık ramazandan sonraya bakıcaz.öyle yap ozaman hap kurtarır insallah seni yoksa yatmaktan baska bişi yapamıosun.en etkili olanı zofran 4 mg miş.umarım onu verir rahat edersn.şimdiden iyi tatller tatlm

merhaba kızlar nasılsınız,ben hic iyi degilim valla mide bulantıları beni öldürecek hic halim yok zorla is yapıyorum,yarın doktora gidecegim ilac da kullanmak istemiyorum aslında ama cok fena yaptı beni bu bulantılar..:14:

canm ben kullanıorum yoksa agzıma tek lokma koyamıordum.doktor sakıncası olmadıgını söyledi hatta bitince gel yine yazarz dedi rahat ol

bebiş bizede süpriz yaptı:1::1::1: bende beklemiordm tatile gidicektik artık ramazandan sonraya bakıcaz.öyle yap ozaman hap kurtarır insallah seni yoksa yatmaktan baska bişi yapamıosun.en etkili olanı zofran 4 mg miş.umarım onu verir rahat edersn.şimdiden iyi tatller tatlm

sağol canım haftaya doktara gidince soarım bu hapı seninki iyi olmuş ya rahat rahat gidersin

tatlm ben kese görüldü yazmıstım sen kalbini duyduk yazmıssn yanlıs olmus ama allah mı söyletti ne insallah o günüde görürüzzz:1::1::1::nazar::nazar::nazar::nazar:
okis tatlim duzeltirim.evet ALLAH soyletti.ay nasil olsa hepimizde kese gorundu degisip kalp duyuldu olucak,ya neden sorunumuz olsunki.

beautyflake
26
istanbul
ilk
2.mayıs
6.şubat
kalbini duydum
cinsiyet tahmini kız
okis.senin bilgileri eklerim.cinsiyet tahminini minuremi yapti?

tam bilgi vereyim canım..kalbini duyduk.doğum tarihi 06.02.2013 ..isim erkek olursa BERK
bilgilerini aldim canim birazdan eklerim.

tatlim benide mide bulantilari mahv ediyor 2 gun sonra doktora gidicem,doktor mutlaka mide bulantisi icin biseyler yazicaktir.ama neyapalim bebisimizin yaranmasi bitene kadar boyle olmasi gerekiyor.

okis tatlim duzeltirim.evet ALLAH soyletti.ay nasil olsa hepimizde kese gorundu degisip kalp duyuldu olucak,ya neden sorunumuz olsunki.

okis.senin bilgileri eklerim.cinsiyet tahminini minuremi yapti?

bilgilerini aldim canim birazdan eklerim.

tatlim benide mide bulantilari mahv ediyor 2 gun sonra doktora gidicem,doktor mutlaka mide bulantisi icin biseyler yazicaktir.ama neyapalim bebisimizin yaranmasi bitene kadar boyle olmasi gerekiyor.

cnm minure ne demek? yooo benim tahminim kız :) anlamadım şimcik

:nazar::19:kizlar ben temmuzun 23u baldizimin oglunun ilk dogum gunu onu kutladiktan sonra 24u tatile gitmek istiyorum.yolculuk ucakla.ya acaba yollarda nasil olurum?ne hale gelirim bilmem ama tatilide kacirmak istemiyorum.cunki,tatil sonrasi gelip artik yeni eve tasinmamiz lazim ve kismetse bebis icin hazirliklar yapmamiz lazim nolur bir fikir verin.acikcasi yoldan cok korkuyorum.mide bulantilari falan.

simcik sana izah ediyim o zaman.tabloda minurenin tahminleri yaziliyor.yani kendisi doktor kromosom hesaplamasiyla ultrasondan once cinsiyeti soyluyor.dogruluk payi 95% yani kime soylediyse dogru cikmis bizde oyuzden cinsiyet tahmini yeri actik.ultrason sonrasi eslestiricez.istersen satini ve dogum gunun ve tarihini yaz.minure hesaplama yapinca cevabi soyler.

arkadaşlar kafam fena karıştı şu folik asit meselesine folbiol 5 mg ve marttan beri kullanıyorum sizce doktorun dediğini yapıp günde iki keremi almalıyım ne yapayım bi akıl verin lütfen

arkadaşlar kafam fena karıştı şu folik asit meselesine folbiol 5 mg ve marttan beri kullanıyorum sizce doktorun dediğini yapıp günde iki keremi almalıyım ne yapayım bi akıl verin lütfen
ne??? 5mg cok ya.normalda ilk hamileliginde bebekte anomali oldugu halde 5mg yuksek doz yazilir.yani diger hamilelerde 04 veya 0,5mg yazilir.bende ilk bebekte spina bifida oldugu icin 5aydir yuksek doz 5mg folik asit kullaniyorum.gunde sadece bikere.sende 5mg gune 2 kere neden yazsinki?
yani 5mg olduguna eminmisin?belki 5 mkg dir?

Back
X