ay oyle deme benzemesin onlara.hic istemem ya.
senin bebeğin başkaa onların has torunu olur cnm daha çok severler.. ve gerçekten anlattıgına göre çok rahat gibisin :))
ben bile öle değilim yanii ama rahatım evimi seviyorum.. sevmesem nolacakki günü gelene kadar burdayım.. kendini alıştır bence hem hamilesin bu kadar sıkıntı yapma gereksiz yanii görmemezlikten gel bak eşinde senden yanaymış daha ne olsun :))))
ama doğum yapmadan çıkacam dersen o snin bileceğin bişi rahatlıkta çok önemli bi yandan hayırlısı bakalım sende keyfine bak boşverrrr
tatlim evet oyle olucakta,simdi sana 1 sey yaziyim bana hak ver.onumuzde 2 hayat var.
1.bebisini istediyin gibi goydirmissin,susulemissin falan yemeyi falan hazirladin kocis isten gelmis,yemek yediniz ,tabi kapiya baskalari diyil sen kostun,yemekten sonra bebiside alip gezmeye falan ciktiniz.
2.sen butun gun evde bekar kayinmvalide istediyi gibi yemek yapmis,esin eve gelince kayinbaban kapiyi acmis,esim yemek isteyince dur bakiyim annem ne pisirmis demek,en nefret ettidim.bide gezmeye cikarken,bebise sunu giydir,cikarma disari hava sogulk veya sicak.bilmem doktoru bosver sen bunlari ver yesin ve baska seyler.ben bunlari baldizimda gordum.
iste oyuzden ayri agustos sonu ayri eve cikiyim,birazcik cok is gorucem,ama olsun istedgim yemeyi yapicam esimle ikizim,yiyicez,bebisimede istediyim gibi yani doktorun soyledigi sewkilde bakicam,yaslilarin diyil.
torunlarini nekadar severlerse sevsinler ve nekadar isterlerse iynatsinlar,ama bebgin giyimi,poarka cikarma saate bilmem neleri anne yapmali baskalari diyil.ben dayanamam boyle seyler.hele bide kaynanan qicik qicik demezmi,bebek dogdugunda kirki cikmamis hic 1 yere cikarmiyicam,40 gun evde kalicak,ya sen kimsin ya,sana noluyor?zaten onun dediyi olmuyucakta,bu seyleri yasamamak icin en iyisi kacmak.baska ev ve rahatlik yani 3 kisilik ailemiz.