2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
merhaba hanımlar
reglim 4 gün geçti bugun idrar testi yaptım kıpkırmızı çift çizgiyi gördüm
tahmini dogum tarihi sanırım 27 şubat p.tesi doktora gidicem :26:

mart ayında 4.5 haftalık bebeğimi kaybetmiş kürtaj olmuştum buayda dogru düzgün deneme yapmadık ama Rabbim kısmte etti sanırım
3.5 yaşında kızım var
benide aranıza alırsınız dimi

hoşgeldin nurancımmm...

seni bayadır görmüyodum şubat topiğinde görünce heyecanlandım. :16::16::16: bebişin sana sımsıkı tutuncak canım Allahın izniyle...:54:

ya kızlar ben ilk defa hamile kaldığımdan çok soru soruyorum
ama bişey daha sorcam, benim bebişimden dolayı beslenme alışkanlığım değişti
bu da afedersiniz ama kabızlık yapıyo, bebişime zarar vermeden ne yapabilirim
acaba bu konuda bi bilgisi olan var mı?

tuvlate rahatlıkla çıkabilmek için ben sabahları aç karnına 3-4 tan gün kurusu kayısı yani yiyip üzerine 1 bardak ılık su içiyorum
bu şekilde sorun olmuyo tavsiye ederim
bendede yemeklerden sonra bazen aşırı şişkinlik oluyo ve sütten dolayı gaz oluyo baya rahatsız ediyo ama olsun bıdık iyi olsunda

Canim merhaba ben duzenli olarak her sabah iki kuru kayisi yiyip uzerine oda sicakliginda su iciyorum cok sukur hic sıkıntim olmadi peki bende sana birsey sorabilirmiyim:)benim 4.sinifi bitiren bir oglum var seneye ne olcak benim kuzum ayni okula devam edebilecekmi acaba su 4 4 4 nasil bi sey ?

mrb güzel anneler ve tatlı bebişleri bende ikinci yolculuğuma sizinle devam etmek istiyorum beni de yanlız bırakmayın:34:

bol meyve yersen çok sorun olmaz erik kiraz şeftali kayısı incir deneyebilirsin

canım aynı sorun bendede var hemde hat safhada ... :1:

Canim merhaba ben duzenli olarak her sabah iki kuru kayisi yiyip uzerine oda sicakliginda su iciyorum cok sukur hic sıkıntim olmadi peki bende sana birsey sorabilirmiyim:)benim 4.sinifi bitiren bir oglum var seneye ne olcak benim kuzum ayni okula devam edebilecekmi acaba su 4 4 4 nasil bi sey ?

tabiki hemen cevaplayayım, oğlun 4ü bitirdiği için şimdi ortaokul öğrencisi olacak,
bulunduğu bölgede eskiden ilköğretim okulu olan bütün okulların bazıları ortaokul
bazıları ilkokul olacak, ya da buna müsait değilse iki devre olacak sabahçı ya da öğleci
diye, sabahçılar ilkokul, öğleden sonrakiler orta okul olacak,
eğer oğlunun okulu iki devre ya da ortaokul olarak kalırsa oğlun aynı okulda olacak,
ama sadece iilkokul olursa en yakın ortaokuluna yönlendirilecek.
umarım açıklayıcı olmuştur :)

bugun esımle doktora gttık bır rahatszlıgı vardıı kadın dogumcuya gırmemek ıcn kendmı zor tuttum ultrasona oyle bır gıresım geldıkı zor cıkardılar ayy bu ultrason bende bagımlılık yaptı:D:D:D neyse sunn surasnda 6 temmuza ne kaldıkııı::::::(:(:(:(

tabiki hemen cevaplayayım, oğlun 4ü bitirdiği için şimdi ortaokul öğrencisi olacak,
bulunduğu bölgede eskiden ilköğretim okulu olan bütün okulların bazıları ortaokul
bazıları ilkokul olacak, ya da buna müsait değilse iki devre olacak sabahçı ya da öğleci
diye, sabahçılar ilkokul, öğleden sonrakiler orta okul olacak,
eğer oğlunun okulu iki devre ya da ortaokul olarak kalırsa oğlun aynı okulda olacak,
ama sadece iilkokul olursa en yakın ortaokuluna yönlendirilecek.
umarım açıklayıcı olmuştur :)

Tesekkur ederim cnm insallah su an okudugu okul olur hem cok yakin hemde oglenci olacak benim oglus cok uykucu :)

canım dr.um bana ananas önerdi kesinlikle kabızlık için birebir dedi ben sıkıntı yaşamadım gerçi fakat hergün bolca karpuz yiyorum bağırsaklarım harika işliyor karpuzlamı alakalı bilmem tabi....

benim de bağırsaklar çok rahat:nazar:
hatta korkuyorum kabız olurmuyum nasıl ıkınır insan ya çocuk düşerse diye korkuyorum :9:

Benımde ıkı gundur basladı kasıntı nasıl yaptın sırkelı suyla yanma falan oluyomuu bende denıyım bı yardımcı olurmusunn

Canim bende yanma cok fazlaydi ara sirada kasintim oldu ben temiz bir tulbentle vajinal bolgeyi sirke ile temizledim biraz bekledikten sonrada cok az travozol cort krem surdum bir muddet te oyle bekledim ic camasiri filan giymeden iyice emsin diye 2 gundur biraz daha hafifledi cok sukur bide ben denemisim kesinlikle aksam gec saatte cikolata yada tatli birsey yediysem daha cok oluyor seker problemim var benim gebelikten oncede bir kac defa oldu ama ilacla gecti simdi olunca ne yapacagimi sasirdim doktor sadece krem verdi oda herzamanki gibi surme dedi oyuzden bu sirke bana iyi geldi imdat freni gibi insallah sanada iyi gelir cnm gecmis olsun

selam kızlarr:)
benim bebiş küçüldü:))
ultrasonlar farklılık gösteriyormuş yaa cuma 5 hafta 6 gün demişti gıcık doktor
bu doktor 5+4 günlük dedi..
embriyo az görülüyo dedi daha küçük dedi..
15 gün sonra kalp atışı için gideceğiz..
geç döllenme işte dediğim gibi yoksa 7 haftalık falan olmam gerekiyodu..

midem fenalarda halsizlik de var..
kızımla ilgilenme performansım düşünce de vicdan yapıyorum

önceden bebişi olan anneler vicdan yapıyo musunuz sizler de?
hep ondan zaman çalacakmışım hakkına girecekmişim gibi geliyor
kardeş en başta onun için istiyoruz ama elimde değil böyle düşünceler geliyor aklıma:))

test sonuçlarım da iyi çıktı çooook şükür
toksoplazma en korktuğum şeylerdendir...bi arkadaşım kürtaj oldu o yüzden..
şükür o çıkmadı ama bağışıklık da yok eylülde bir daha yapalım dedi..
kedi köpek, sirkeli suyla yıkanmamış yeşillikler, az pişmiş et vs yasak..
kusacaksan yeme dedi ama gerekli besinleri de saydı

denize girebilirsin çok durma mayonu değiştir çıkınca dedi..
havuz tabi ki yasak..

doktor tavsiyelerini herkes yazarsa çok yararlı olur hepimize kızlarrr..

Merhaba güzel hamişler,

işler yoğun olunca koptum biraz.
Şu sıralar midem daha iyi ama halsiz hala devam.
Ctesi doktor randevumuz var bakalım neler olcak :)

Sizde durumlar nasıl :)

Kizlarr dun gece ne oldu anlamadim birden sitma gibi bir usume, titreme geldi, karnimda inanilmaz bir agri ve sislik saniyorum atesimde biraz vardi 1-2 saat devam etti bu sirada surekli istifar ettim zaten
eger atesim yukseldiyse bebise bir sey olmusmudur. ay biyerden enfeksiyon mu kaptim ne oldu anlamadim nezlede degilim bu konuda bilgisi olan arkadaslar bilgilendirise beni cok sevinirimm

Back
X