2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Kizlarr dun gece ne oldu anlamadim birden sitma gibi bir usume, titreme geldi, karnimda inanilmaz bir agri ve sislik saniyorum atesimde biraz vardi 1-2 saat devam etti bu sirada surekli istifar ettim zaten
eger atesim yukseldiyse bebise bir sey olmusmudur. ay biyerden enfeksiyon mu kaptim ne oldu anlamadim nezlede degilim bu konuda bilgisi olan arkadaslar bilgilendirise beni cok sevinirimm

Arkadasim cok gecmis olsun Allah sifa versin sen sigara kullaniyomuydun?

Kizlarr dun gece ne oldu anlamadim birden sitma gibi bir usume, titreme geldi, karnimda inanilmaz bir agri ve sislik saniyorum atesimde biraz vardi 1-2 saat devam etti bu sirada surekli istifar ettim zaten
eger atesim yukseldiyse bebise bir sey olmusmudur. ay biyerden enfeksiyon mu kaptim ne oldu anlamadim nezlede degilim bu konuda bilgisi olan arkadaslar bilgilendirise beni cok sevinirimm

Eğer sigara kullanıyodun ve bıraktıysan nikotin sıtması gecirmiş olabilirsin kız kardeşimdede aynısı olmuştu ateşim var zannediyordu doktora götürdük
ama hiç bir şey çıkmadı oda sordu sigara kullanıyomuydun diye
oda evet hemen kestim dedi hamile olduğunu öğrenince
o yüzden olabilir demişti ki kan tahlilileri filan temiz çıktı enfeksiyonu yoktu yani
inşallah seninde yoktur

Son düzenleme:
Merhaba hamisler,bugün doktor kontrolümüz vardı bebisimin kalp atısını duydum,bir sürü test istedi 665 tl tutuyor o kadar paraya yazık,gidip devlet hastanesinde yaptıracagım,onun dısında her sey yolunda cok sükür,deniz olayını sordum tabiki girebilirsin normalde nasıl yasıyorsan öyle yap dedi girme su bu demedi,sadece güneste cok fazla kalmamamı söyledi..6+5 gördü ultrasonda gecen 3 gün büyük demisti halbuki bugün 7.haftamız bitti

Merhaba hamisler,bugün doktor kontrolümüz vardı bebisimin kalp atısını duydum,bir sürü test istedi 665 tl tutuyor o kadar paraya yazık,gidip devlet hastanesinde yaptıracagım,onun dısında her sey yolunda cok sükür,deniz olayını sordum tabiki girebilirsin normalde nasıl yasıyorsan öyle yap dedi girme su bu demedi,sadece güneste cok fazla kalmamamı söyledi..6+5 gördü ultrasonda gecen 3 gün büyük demisti halbuki bugün 7.haftamız bitti

Maşallah canım Allah sağ salim kucağınada almayı nasip etsin
ben gebelik planlamaya başladığım zaman çok detaylı tetkikler yapmıştırdım
o yüzden şimdi doktorum sadece tam idrar kan tahlili ve troid istedi sadece
onuda yarın sabah yine devlet hastanesinde yaptırıcam
evet özel hastaneler çok para istiyor daha yolun başındayız
çok tetkik tahlilimiz var
en güzeli devlet hastanesi

arkadaslar daha önceden planlanmıs bir tatil planımız vardı biraz yorucu bir tatil karadeniz turuna yazılmıstık ve ben hamile oldugumu bilmiyordum nasipse temmuz 16 da cıkacagız yola sizce bu sakıncalı bir durum yaratır mı düşüncelerinizi paylasır mısınız

Arkadasim cok gecmis olsun Allah sifa versin sen sigara kullaniyomuydun?

Cok tesekkur ederim canim suanda iyiyim hemen eczaneden derece aldim atesimi olctum suanda normal derecede ayrica canim sigara da kullanmiyorum cok korktum dun gece insallah bisey olmamistir bebise. internetten arastirdim biraz 6. haftaya kadar cok tehlikeliymis yuksek ates bebis icin daha sonraki donemlerdede uzun sure yuksek ates hali devam ediyorsa bazi problemlere sebep olabiliyormus bebekte benim surse surse 2 saat devam etti daha sonrasinda sirilsiklam terledim ve gecti

Canim bende yanma cok fazlaydi ara sirada kasintim oldu ben temiz bir tulbentle vajinal bolgeyi sirke ile temizledim biraz bekledikten sonrada cok az travozol cort krem surdum bir muddet te oyle bekledim ic camasiri filan giymeden iyice emsin diye 2 gundur biraz daha hafifledi cok sukur bide ben denemisim kesinlikle aksam gec saatte cikolata yada tatli birsey yediysem daha cok oluyor seker problemim var benim gebelikten oncede bir kac defa oldu ama ilacla gecti simdi olunca ne yapacagimi sasirdim doktor sadece krem verdi oda herzamanki gibi surme dedi oyuzden bu sirke bana iyi geldi imdat freni gibi insallah sanada iyi gelir cnm gecmis olsun

Çok sağol cnm yaa bende bu aksam denıyım bende camasır falan gıymıyorum ıslak kalmaması ıcın pudra kullanıyorum oda bıraz ıyı geldı ama kesın çözum değil krem falanda kullanmadım sırkeyı denıycem bu gece bakalımmmm

kalp atışlarınızı duyar duymaz ne tahlili istedi ki
3 aydan sonra başlamıyormu tahliller?

yada benim dr hakikaten biraz manyakmı
hadi folik asit vermedi testte istemedi:44:

Çok sağol cnm yaa bende bu aksam denıyım bende camasır falan gıymıyorum ıslak kalmaması ıcın pudra kullanıyorum oda bıraz ıyı geldı ama kesın çözum değil krem falanda kullanmadım sırkeyı denıycem bu gece bakalımmmm

kızlar yiyeceklerinizi bir sirkeli sudan gecirin :)

Son düzenleme:
Cok tesekkur ederim canim suanda iyiyim hemen eczaneden derece aldim atesimi olctum suanda normal derecede ayrica canim sigara da kullanmiyorum cok korktum dun gece insallah bisey olmamistir bebise. internetten arastirdim biraz 6. haftaya kadar cok tehlikeliymis yuksek ates bebis icin daha sonraki donemlerdede uzun sure yuksek ates hali devam ediyorsa bazi problemlere sebep olabiliyormus bebekte benim surse surse 2 saat devam etti daha sonrasinda sirilsiklam terledim ve gecti

canım hiç telas yapma gecen hafta bende de böyle sanki karda kısta kalmıs gibi bir üşüme bir titreme oldu ateşle birlikte doktora gittim hemen doktor gebeliğin erken döneminde yani ilk 12 haftada böyle seylerin normal oldugunu 3 saatten fazla yüksek atesin sakıncalı oldugunu söyledi gecmiş olsun

canım hiç telas yapma gecen hafta bende de böyle sanki karda kısta kalmıs gibi bir üşüme bir titreme oldu ateşle birlikte doktora gittim hemen doktor gebeliğin erken döneminde yani ilk 12 haftada böyle seylerin normal oldugunu 3 saatten fazla yüksek atesin sakıncalı oldugunu söyledi gecmiş olsun

Canimm cok tesekkur ederiimm icime su serptinn inan atesim 3 saatten fazla surmedi cok sukur...

anneleeerr bugun keseyı gördüm bu sefer keseydi :1: cok mutluyum dıs gebelık ya da boş degıl dedı doktor cok mutlu olduuumm 3 hafta sonraya randevu verdı kalp atıslarını cok merak edıyorum su an onu da ınsallah bır hafta sonra ogrenıceem

anneleeerr bugun keseyı gördüm bu sefer keseydi :1: cok mutluyum dıs gebelık ya da boş degıl dedı doktor cok mutlu olduuumm 3 hafta sonraya randevu verdı kalp atıslarını cok merak edıyorum su an onu da ınsallah bır hafta sonra ogrenıceem

Canim gozun aydin rabbim sonuna kadar boyle guldursun butun annelerimizin yuzunu hep boyle guzel haberler duyalim insallahhh...

ınsallah canım ınsallah.. Allah hepımızın yuzunu guldursun.. gündüzleri pek giremiyorum calısıyorum çünkü aksamları da kimse olmuyor.. mide bulantılarınız ne alemde ? bir de dün gece kasıklarıma agrı saplanıp cıktı.. işin ilginç tarafı babası karnıma elini koydugunda agrı gecıyor elini çekince agrı baslıyor çok güldürdü bizi gece gece :1:

Kızlar yarın 11 de yeni doktorumuzda randevumuz var heycan başladı. Hem bebeğimi cok merak ediyorum hemde doktorla nasıl bır iletişim kurucaz merak ediyorum. Dua edin umarım yarın hersey cok güzel olur

merhaba kızlar,
ben de sizdenim artık:):) 6 hafta iki günlüğüm. bugün doktora gittik keseyi gördük. kalp atışları 2 hafta sonra inşallah...
listeye beni de eklerseniz çok sevinirim.
istanbul
muhtemel doğum 17 şubat.
son adet tarihimin ilk günü 13 mayıs
hamile kaldığım kilo 69
canımızın ilk parçası
:nazar:

kızlar biliyorum hepiniz suan mışıl mışıl uyuyorsunuz ama ben karnımın alt kısmında ki agrıdan uyuyamıorum var mı benim gibi agrıyı ceken sanki her an hasta olacakmısım gibi yumurtalıklarım agrıyor genelde hep var hamile kaldıgımdan beri doktor normal dedi kanama yoksa korkma dedi ama endişeliyim var mı aranızda bu sıkıntıyı ceken

kızlar biliyorum hepiniz suan mışıl mışıl uyuyorsunuz ama ben karnımın alt kısmında ki agrıdan uyuyamıorum var mı benim gibi agrıyı ceken sanki her an hasta olacakmısım gibi yumurtalıklarım agrıyor genelde hep var hamile kaldıgımdan beri doktor normal dedi kanama yoksa korkma dedi ama endişeliyim var mı aranızda bu sıkıntıyı ceken

Bak benuyumuyorum benımde ılk baslarda ve hala ara araoluyo bazen uykudan kalkıp wc ye gıdıyom kesın hastalandım dıye ama korkmaa bısı olmuyo çok şukur aama aynı adet sancılarını çekıyorsun strese sokma kendınıı ağrıyo ağrıyo gecıyo genelde geceleri oluyordu benım

Back
X