2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
benim minik yeğenler annelerini baya yormuş bu gece anlaşılan bunlar zor olsa da güzel şeyler canlarııımmm anneyiz biz.. benim sıpa da sabahları ve gece yatarken bulantı yapıyor ama zorlamadı hiç çok şükür.. sağlıklı olsunlar da tek gerisi önemli değil

tatlm dr ilaç vermedimi sana?benimde asırı bulantım oluyo bu sebeple bulantı hapı verdi daha iyiyim cok sükür

emadur verdi ama içmek istemiyorum 8 hafraya kadar bi sıkayım kendimi diyorum çünkü şimdilik drek çocuğa gidiyo ilaçlar korkuyorum açıkçası kıvranırım ama ona bişi olmasın modundayım:(

bende gecen hafta serum yedim küçük sarı bir torba dimi?ama bikaç gün idare edio serum insanı.bide bulantı hapı vermişti doktorum gecms olsn

yok cnm benimki büyüktü 2,5 saatte bitti sıkıldım yatarken bitmek bilmedi eşime de sinir oldum bakıyo bakıyo gülüyo niye gülüyosun diyorum bak bu çocuğun bize çektireceği var ben sana sölim diyo:)

emadur verdi ama içmek istemiyorum 8 hafraya kadar bi sıkayım kendimi diyorum çünkü şimdilik drek çocuğa gidiyo ilaçlar korkuyorum açıkçası kıvranırım ama ona bişi olmasın modundayım:(

ben içiyorum tatlm mecburum yoksa hergün hastanelik olurum o daha cok bebege zarar verir.doktorm iç bişi olmaz dedi allaha emanet artık napalım canm

aynen bana da emedur verdi bulantı için 1 hafta oldu ama daha 1 tane bile içmedim o haptan. ben de korkuyorum ilaç içmek istemiyorum..içmemek için kasıyorum..
şu anda da işteyim konuşmak için ağzımı açsam birinin suratına föykürcem diye korkuyorum öylece oturuyorum masamda..:1::1::1: dışardan deli gibi poğaça ve döner kokusu geliyo tiksindim artık :26: :50:

benim minik yeğenler annelerini baya yormuş bu gece anlaşılan bunlar zor olsa da güzel şeyler canlarııımmm anneyiz biz.. benim sıpa da sabahları ve gece yatarken bulantı yapıyor ama zorlamadı hiç çok şükür.. sağlıklı olsunlar da tek gerisi önemli değil

haklısın tabi onlar iyi olsunda atlatırız bu günleri hayırlısıyla inşallah

selam arkadaşlar.. aranıza yeni katıldım. nasipse bende şubatın 24 gibi anne olucağım. tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. ve son adet günüm 20 mayıstı. yani bebişim şu an 5 haftalık.kesesini gördük.ve nasipse yarın kalp atışlarını duyacağız. geçen hafta fotosunu aldım.dünyanın en güzel noktasını yani :))) allahım inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almak nasip eder. arkadaşlar bende sadece şu an uyku var çok fazla. akşamları erkenden koltukta uyuya kalıyorum. onun haricinde bulantı fln yok. bulantılar ne zaman başlar normalde ??

aynen bana da emedur verdi bulantı için 1 hafta oldu ama daha 1 tane bile içmedim o haptan. ben de korkuyorum ilaç içmek istemiyorum..içmemek için kasıyorum..
şu anda da işteyim konuşmak için ağzımı açsam birinin suratına föykürcem diye korkuyorum öylece oturuyorum masamda..:1::1::1: dışardan deli gibi poğaça ve döner kokusu geliyo tiksindim artık :26: :50:

evde geçirebilseydik bu dönemi biraz daha rahat olurdu işyerinde mecburan daa çok bunalıyosun bebişler doğsa da 4 ay tatil yapsa şöyle paşalar gibi:)

selam arkadaşlar.. aranıza yeni katıldım. nasipse bende şubatın 24 gibi anne olucağım. tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. ve son adet günüm 20 mayıstı. yani bebişim şu an 5 haftalık.kesesini gördük.ve nasipse yarın kalp atışlarını duyacağız. geçen hafta fotosunu aldım.dünyanın en güzel noktasını yani :))) allahım inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almak nasip eder. arkadaşlar bende sadece şu an uyku var çok fazla. akşamları erkenden koltukta uyuya kalıyorum. onun haricinde bulantı fln yok. bulantılar ne zaman başlar normalde ??

hoşgeldin canım aramıza.. benden 1 gün çnce doguracaksın 5+3 olduk bugun.. bulantılar kişiden kişiye değişiyor.. mesela bizim kızlar bulantıdan bıkmış hale geldiler ama ben de sabah ve gece bulantısı dışında bulantı olmuyor.. senin de şu ana kadar bulantın olmadı anlaşılan aynı benim gibi boşver böylesi daha iyi kızlar duymasın :1:

aman diyim dilini ısır nazar değmesin uyukla ama şu mide bulantıları olmasın canından beziyosun iğrenç bişi dediğin gibi ilk noktayı gördüğünde dünyanın en güzel noktası geliyo hepimize birde kalp atışlarını duy bak gör o zaman mutlu olmak nasıl oluyomuş:)

Ya kızlar kızamıkçık ile ilgili sorunu olan varmı? Birde ben balık, ceviz, badem falan yiyemiyorum, şu an bunları yemesem zararı olur mu ki?

canım hayırlı olsun rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah:16:

kalp atışı için daha erken değil mi ya ben de cuma günü gidecem kontrole. 5+1 olacam acaba kalp atışını duyabilir miyiz?:26:

canm zaten suan bulantılar yüzünden kimse bişi yiyemiyo sadece yiyebildigimz seyleri yiyebiliorz.ilk 3 ay cocuk senden beslenmio zaten

Haklısın canım işte insan yinede tedirgin oluyor. Birde benim kızamıkçık pozitif çıktı. Aktif virüs çıktı aşı olmuştum bir sene önce onun sonuçlarını bekliyorum, ama çok korkuyorum

aman diyim dilini ısır nazar değmesin uyukla ama şu mide bulantıları olmasın canından beziyosun iğrenç bişi dediğin gibi ilk noktayı gördüğünde dünyanın en güzel noktası geliyo hepimize birde kalp atışlarını duy bak gör o zaman mutlu olmak nasıl oluyomuş:)

Zaten o kadar çok mrk ediyorum ki anlatamam. benim ilk bebeğim olucak. o yüzden heyecanım çok fazla. bişey sorucam ilaç olarak ne içiyorsunuz. bana doktor sadece folikasit ve coraspin verdi.

canım hayırlı olsun rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah:16:

kalp atışı için daha erken değil mi ya ben de cuma günü gidecem kontrole. 5+1 olacam acaba kalp atışını duyabilir miyiz?:26:

yok erken değil cnm, tam zamanı :))) bende cuma gidicem kontrole. ben bu gün perşembe sanıyordum yaa :)) neyse bende nasipse cuma günü dinliycem .

kızamıkcık mı oldun tatlm anlamadm?yada niye doktor böyle bi test istedi senden?

Ben 1,5 yıl önce kürtaj olmuştum. Bebeğin kalp atışları oluşmadı, o zaman rutin kontrellerde kızamıkçığa karşı bağışıklığım olmadığı anlaşıldı ve doktor aşı olmamı önerdi, bende oldum. Yani aşı olalı bir yıl oldu, aşıyı olurken üç ay bekle yeterdediler. Ama ben zaten bir sene sonra hamile kaldım. Şimdi sekiz haftalık hamileyim, hani rutin testler varya rubella orada kızamıkçık virüsüm aktif çıktı, avidite testi istediler, yeni enfeksiyon mu eski enfeksiyon mu diye. ama çokkorkuyorum yeni enfeksiyon ise gebelik sonlandırılıyor. Çok korkuyorum

Back
X