2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
aynen canım sanki 2 dk sonra adet olacakmısım gibi işim geregi sürekli ayaktayım acaba ondan mı ki diyorum wcye sürekli bir korkuyla giriyorum inan kanama oldu olacak diye :( :( annem anne olunca anlarsın evlat ne demek derdi daha kucagıma almadan bebegimi fazlasıyla anlıyorum annemi :((((

Çokmu kalıyorsun ayakta fırsat buldukcaa dınlen bıraz yorma kendınıılk aylarda ben 6 haftalıkken tatıle gıttık deli gibi geldım onbesgundur evde hapiss ıctenbıraz kanamam olmuss surekli yat dedii yatıyorz bakalım gerci evde dolasıyorumda dısarı cıkamıyorumm

bu sabah tam iyi uyandım diyordum ki bulantım azdı fakat dolapta gördgm kıl bianda midemi altını üstüne cevirdi.kızlar ben herseyden tiksiniyorum ya asırı derecede hemen lavaboya kosuorum

Günaydın kızlar 2 gündür giremiyorum,salı günü doktora gittim bebegimin kalp atıslarını duydum,cok degisik bir duygu,cok duygulandım,dün de misafirlerim vardı giremedim,sizler nasılsınız bebisleriniz nasıl?:49:

bu sabah tam iyi uyandım diyordum ki bulantım azdı fakat dolapta gördgm kıl bianda midemi altını üstüne cevirdi.kızlar ben herseyden tiksiniyorum ya asırı derecede hemen lavaboya kosuorum

Ben ilk hamileligimde oyleydim ya mutfak banyo kapısı surekli kapalıydi malesef yapcak birsey yok surekli evini havalandir bol oksijen iyi geliyor

Günaydın kızlar 2 gündür giremiyorum,salı günü doktora gittim bebegimin kalp atıslarını duydum,cok degisik bir duygu,cok duygulandım,dün de misafirlerim vardı giremedim,sizler nasılsınız bebisleriniz nasıl?:49:

gözün aydın canm bu hafta bizde gidicez keseyi gördk insallah allahm kalp atıslarınıda duymayı nasip eder:nazar::nazar::nazar:

Ben ilk hamileligimde oyleydim ya mutfak banyo kapısı surekli kapalıydi malesef yapcak birsey yok surekli evini havalandir bol oksijen iyi geliyor

sürekli camlarım acık zaten tatlm bende bulantı asırı oluyo bu sebeple doktorun verdigi bulantı hapını kullanmak zorunda kalıyorum malesef hergün.ama mecburum yoksa hastanelik oluyorumm

bu arada doktorum mide bulantım icin emedur verdi,bir nebzede olsa geciriyor,iki gündür daha rahatım günde 4 taneye kadar alınabilirmis,ben mecbur kalmadıkca 2 tane almaya özen gösteriyorum

bu arada doktorum mide bulantım icin emedur verdi,bir nebzede olsa geciriyor,iki gündür daha rahatım günde 4 taneye kadar alınabilirmis,ben mecbur kalmadıkca 2 tane almaya özen gösteriyorum

bende bulantı hapı kullanıorum canm cünkü asırı bulantm ve tiksintm var kokulara.günde 2 taneye kadar bende hergün kullanıorum mecburum kullanmaya yoksa hastanelk oluorum

bende bulantı hapı kullanıorum canm cünkü asırı bulantm ve tiksintm var kokulara.günde 2 taneye kadar bende hergün kullanıorum mecburum kullanmaya yoksa hastanelk oluorum

evet ben de cok kötü oluyorum,sürekli tetikte bekliyor mide bulantım,mecbur kalmadıkca kullanmak istemiyorum ama napalım insanın günü zehir oluyo,bu hafta zaten hic halim yoktu cumartesi günü de ehliyet sınavım var umarım iyi gecer,bebisimle ehliyet alacagız :49::55:

evet ben de cok kötü oluyorum,sürekli tetikte bekliyor mide bulantım,mecbur kalmadıkca kullanmak istemiyorum ama napalım insanın günü zehir oluyo,bu hafta zaten hic halim yoktu cumartesi günü de ehliyet sınavım var umarım iyi gecer,bebisimle ehliyet alacagız :49::55:

bu sabah bulantım azdı sevndm güzel uyandm diye bianda dolapta gördgm kıl midemi altüst etti lavaboya kostum mecbur ilaç içtm yine.bende cok halsizim bu sebeple dısarı bile cıkamıorum dün markete gttm yolda bayılacaktım nerdeyse oda market yakın olmasına ragmen.aklıma su geliyo gebelikte kansızlık asırı halsizlk falan yaparmıs acaba öyle bir durummu var bu hafta doktoruma sorucam bunu

Back
X