- Konu Sahibi papatya3459
- #3.161
ben hala ısrarla emeduru kullanmıyorum.. çok fenayım ama almamakta da inat ediyorum resmen kendi kendime..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben hala ısrarla emeduru kullanmıyorum.. çok fenayım ama almamakta da inat ediyorum resmen kendi kendime..![]()
evet tatlim ya aynen ole.bende senin gibiyim.ama merak etme gecicek.simdi tiksindiyimiz yemekleri bile gozumuse soka soka yiyicez.anne adayları hamişler sizdede sürekli halsizlik uyuma istegi nefes darlıgı oluyormu?sanki grip olmusum da tüm vücudum agrıo halsizim nefes zor alıyo gibiyim normal mii???????
evet tatlim ya aynen ole.bende senin gibiyim.ama merak etme gecicek.simdi tiksindiyimiz yemekleri bile gozumuse soka soka yiyicez.![]()
SLADİcim bebegimin kalp atıslarını duydum listeye eklersin.
Kızlar sizlere bir sey sorucam,salı günü doktora gittim,doktor 15 tane test verdi kızamıkçık,aids,açlık kan şekeri,idrar kültü vs. toplamı 665 tl tuttu cok degil mi sizce ??
Kizlar bir iki damla limon denedinizmi hic mide bulantiniz oldugunda?
SLADİcim bebegimin kalp atıslarını duydum listeye eklersin.
Kızlar sizlere bir sey sorucam,salı günü doktora gittim,doktor 15 tane test verdi kızamıkçık,aids,açlık kan şekeri,idrar kültü vs. toplamı 665 tl tuttu cok degil mi sizce ??
ya kizlar bide ben 3gundur tualete gidemiyorum.kabz oldum ya.tamam rahim buyumus,bagirsaklarin uzerini basiyor,tamda cikisi engelliyor ama,boylede olomazki.
ne yapiyim ya ne yesem bilmiyorum.doktor PAPAVERIN yazdi.bagirsaga koymam icin bunu 15 gun yap dedi,bende yapmak istemiyorum,sonradan akip geliyor.bu cok kotu.
ya ne yapsam ya.sizede boyle sey yazdilarmi?hem kabzligi aradan kaldiriyor,hemde rahimdeki,basinci.tonusu yok ediyor.![]()
ya kizlar bide ben 3gundur tualete gidemiyorum.kabz oldum ya.tamam rahim buyumus,bagirsaklarin uzerini basiyor,tamda cikisi engelliyor ama,boylede olomazki.
ne yapiyim ya ne yesem bilmiyorum.doktor PAPAVERIN yazdi.bagirsaga koymam icin bunu 15 gun yap dedi,bende yapmak istemiyorum,sonradan akip geliyor.bu cok kotu.
ya ne yapsam ya.sizede boyle sey yazdilarmi?hem kabzligi aradan kaldiriyor,hemde rahimdeki,basinci.tonusu yok ediyor.![]()
denemedm canm sen denedn mi faydası oldumu
Cnm benim cok sukur bugune kadar hic olmadi ama dedigim gibi oglumda mahfolmustum 1 hafta hastanede serum yemistim en son care limon denedim bana cok iyi geliyodu
gozun aydin sekerim ekledim.SLADİcim bebegimin kalp atıslarını duydum listeye eklersin.
tatlim bazen kansizlik veya bunye zayifligiyla alakalandiriyorlar ama.bu 3ayda zaten bizim normal hiss etmemiz gerekmezki,kotu olan nevarsa hiss etmeliyiz,e cunki,icimizde kalbimizden baska 1 kalp daha atiyor ve onun hucreleri bizim hucrelere ragmen bin kat daha hizla bolunuyor,ya icerde hizla yaranan bir varlik var,biz insaniz ve icimizde insan yaraniyor.bizim icin kotu olan hersey normaldir.kolaymi ya mikroskopla gorule bilecek,spermden insan yaraniyor,ve sureklikulagi agzi,bilmeme karacigeri yaraniyor.1 kulak icin milyonlarca hucrede degisiklik gidiyor,hucre bolunuyor.icimizde bizim bilmediyimiz harika degisimler geciyor,tabi bu yaranma hizi hepimizi kotu yandan etkiliyor.ama bebegin yarnisi bitince artik buyumeye baslayinca o zaman sikayetlerimiz gecicek.o günleri sabırsızlıkla bekliorum dısarı cıkmayı özledm resmen ama cıkamıorum cok halsizim.kızlar bide gebelikte asırı halsizlik kansızlıktan kaynaklanabiliyormus dogrumu acaba kansızlık mı var bende diye düsünüorum
bol bol sivi tuketmek istiyorum ama zaman geciyor aklimdan cikiyor.bide erik,domates falan karistiriyorum bekli bisey olsun diye am atik yok.canım bence sen bol bol sıvı tüket salatalık ye hem su oranı fazla hem vitamin alırsın hemde yolları açar ben öyle yaptım:)![]()
bunları niye verdi ki?bencede cok özel hastane mi gittiginiz?anlaşmanız yok mu baglı oldugun kurum falan?bence cook fazla bu para
hop deseydin asgari ücretten haberiniz varmı sizin 665 tl de neymiş canım git devlette yaptır en mantıklısı o sonra da al o test sonuçlarını doktoruna göster devlette ücretsiz yapılıyo testler[/QUOTE
sigortam var kızlar sigortalı olmama ragmen bu fiyatı cıkardılar,ben de hopp dedim valla cok pahalı bu ne böyle,ben de devlet hastanesinde yaptırmaya karar verdim,sonucta tahlil sonucu önemli dün sordum sadece kızamıkçıgı yapmıyormus galiba devlet 3-4 tane test var onları da mecbur orada yaptırmam lazım..![]()