2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
iyi aksamlar hamisler
benim karin arilarim oluyor sukur hic kanama falan olmadi ayaga kalkip yuruyunce geciyor kilo alip almadigimi anlamam biraz zor olucak benim gobegim var 70 kiloyum sabah kalkiyorum 70 aksam 72 :1: anlamiyorum
daha hic kusmadim ama ara ara bulaantim oluyor ozellik karnim acken cok yemek yiyorum kokulara karsida daha bir hassasiyetlestim :49:

canım ben de de oluyor lekelenme ama doktorum yerleşme lekelenmesi dedi, hatta ikinci adet dönemime yakın tekrar oldu kesildi bizim gibi hamilelikler genelde riskli oluyor bol bol dinlen ayaklarını havaya kaldır. doktorunla da konuş belki progestan hap verir..

Bende de aynen oldu da, nerde benim gibi patronu olan calisan bi kadinda dinlenmek.:(

Sen de mi kilo almaya basladin melistuna? Yihuu tek ben degilmisim.:P ama yarim kilo vermisim bu hafta sukur.:56:

Bugun tahlil sonuclarini gostermek icin dr gittik. İlk kez kocisim de geldi.:) behcet hastasi oldugum icin tekrar muayene etti dr. Bebisimiz iyi gorunuyo, insallah oyle devam edicek. Boyu da 2,27 cm olmus. 2 gunde 2,5 mm uzamis.:6:

kalp atışlarını duyanlara hayırlı olsun bende çok merak ediyorum hayırlısıyla duysak sağlıklı olduğunu görsek inşallah az kaldı rabbim korusun bebişlerimizi Nazar
birde kızlar sizlere biraz sorum olcak nasıl besleniyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz?
benim sürekli sağ kasığım ağrıyor böyle ağrısı olan varmı hatta sağ tarafıma yatmıyorum bile ama bişey olmasın diye
birde ayıp olmazsa ilişkiye devam eden varmı :17:dr bize devam dedi ama ben hiçççç istemiyorum bebiş oldu işim bitti galiba:9:
bu arada ben listede varmıyım acaba

Bize dr 34. Haftaya kadar iliskiye devam edeblrsnz dedi. Ay bi de kimden duysam isteksizlik baslamis. Ben de basta icimde bebek var diye utandim istemedim ama simdi ayiptir solemesi cok zevk aliyorum, eskisine gore daha bi duzene girdi hatta. :17: ama karnim buyuyunce esim benden sogur mu diye korkuyorum.:( bazi erkekler tiksiniyomus dogumdan snr fln da. Allah korusun umarim oyle bisey olmaz hicbirimizinkinde. Gerci benim dr sezeryan olmak zorunda kalabilirsin dediginde, esim "insallah normal dogum yapabilirsin" dedi. Sanirim oyle bisey dusunmicek ama yine de korkuyorum ve bunu soramiyorum tabii ki. Bi de bugun ilk defa birlikte gittik ya doktora, ben de dahil ilk defa o kdrcok hamile gordum bi arada, hepsinin karni boy boy. Cok kocamanlar vardi ben bile korktum.:52:

merhaba kızlar biz de cuma günü kalp atışımızı duyduk çok şükür
her şey normal
darısı kontrole gidecekelre

BUGUN cok guzel 1 sabah uyandim,hic 1 mide bulantim,bas donmem hic 1 seyim yok.cok sukur doktorumun yazdigi ilaclar ise yaradi,artik sogan kokusu bile beni rahatsiz etmiyor.gecen hamislikte 15 haftadan sonra bulantilar,yorgunluklar gecmisti ama simdi 8.haftaya gecicem,hic 1 sey yok,.cok seviniyorum.iyikide O ILACLARI ALDIM.:16:
inşlh öyledir canım ama artık hissetmek istiyorum bebeğimi :))
TATLIM bebegini mide bulantilarin olsa bile hiss etmezsin.hic 1 belirti hiss ettirmiyor,basindan hamilelik gecmis biri olarak yaziyorum.bebegi sadece karnin buyuduyunde ve karninda ilk ufacik pit-pit duydugun andan itibaren hiss etmeye baslayacaksin.insan 4 aya gelince ondaki,onceki,3 ayi hatirliyor ve ay ben diger aylarda hic hamile diyilmisim diyor,asil hamilelik simdi baslamis diyorsun.cunki,karninda minik minik pit-pitlar var.

kalp atışlarını duyanlara hayırlı olsun bende çok merak ediyorum hayırlısıyla duysak sağlıklı olduğunu görsek inşallah az kaldı rabbim korusun bebişlerimizi Nazar
birde kızlar sizlere biraz sorum olcak nasıl besleniyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz?
benim sürekli sağ kasığım ağrıyor böyle ağrısı olan varmı hatta sağ tarafıma yatmıyorum bile ama bişey olmasın diye
birde ayıp olmazsa ilişkiye devam eden varmı :17:dr bize devam dedi ama ben hiçççç istemiyorum bebiş oldu işim bitti galiba:9:
bu arada ben listede varmıyım acaba
tatlim sorunumuz,dusuk riskimiz,kanamamiz,tehlikemiz olmadigi surece cinsel iliski ola bilir.ben hamis oldugumu oyrendigim gunden bugune kadar cinsel iliskiye hic ara vermedim,hamisligim saglikli devam ederse sonuna kadarda ara vermek fikrim yok.ama isteksizlik ilk haftalarda oluyor,bide son haftalarda.isteksizlik olunca tabi kendi istegine bagli olarak iliskiye ara vere bilirsin.hormonlar dengeye gelince yeniden istek basliyor.hamileleigi normal gecipte esiyle iliskide olmayanlar var.halbuki,normal hamislere iliski yasak diyil,her yerde televizyonda bile bu konuda konusuluyor,hamisligi normal gecipte cinsel iliskiden zarar goren simdiye kadar olmadi.TABI HERKESIN KENDI TERCIHI VAR,KIMI ISTERSE 9 AY BILE ESIYLE KARDES GIBI YASAR.

merhabalar... ben de tüp bebekle hamileyim. ilk denememizdi. 7. hFTAMDA kalp atışını duydum. bugün 7 hafta 5 günlük. ama son 3 gündür kasık ağrılarım arttı. dr. a sordum.. rahim büyüyor olur dedi. zaten pko vardı bende . ilaçlardan diğer yumurtalar büyüdü. o nedenle 3 ay olur dedi. ama insan yine de endişeleniyor. bir şey mi oldu diye... inşallah normaldir. midem 2 gün bulanıyor. 1 gün bulanmıyor. değişik seyrediyor yani. bu arada tüm arkadaşlara sağlıklı hamilelikler nasip etsin rabbim...

tatlim sorunumuz,dusuk riskimiz,kanamamiz,tehlikemiz olmadigi surece cinsel iliski ola bilir.ben hamis oldugumu oyrendigim gunden bugune kadar cinsel iliskiye hic ara vermedim,hamisligim saglikli devam ederse sonuna kadarda ara vermek fikrim yok.ama isteksizlik ilk haftalarda oluyor,bide son haftalarda.isteksizlik olunca tabi kendi istegine bagli olarak iliskiye ara vere bilirsin.hormonlar dengeye gelince yeniden istek basliyor.hamileleigi normal gecipte esiyle iliskide olmayanlar var.halbuki,normal hamislere iliski yasak diyil,her yerde televizyonda bile bu konuda konusuluyor,hamisligi normal gecipte cinsel iliskiden zarar goren simdiye kadar olmadi.TABI HERKESIN KENDI TERCIHI VAR,KIMI ISTERSE 9 AY BILE ESIYLE KARDES GIBI YASAR.

cnm bence de ilişkinin normal gebeliklerde hiç bi sakıncası yoktur, ayrıca siz sadece kendinizi düşünmeyin
belki özel olacak ama eşinizin de ihtiyaçları var, yani gözünün sağa sola kaymasını istemiyosanız biraz
fedakarlık göstermek gerekiyo, tabiki eşlerimiz bize sadık ama cinsellik söz konusu olunca en beklenmedik bir insan
bile değişebilir, zaten aldatmaların büyük çoğunluğunu cinsel açıdan tatmin edilemeyen kocalar yapıyo
tabi bu benim fikrim, siz istemiyosanız istemiyorsunuzdur.

cnm bence de ilişkinin normal gebeliklerde hiç bi sakıncası yoktur, ayrıca siz sadece kendinizi düşünmeyin
belki özel olacak ama eşinizin de ihtiyaçları var, yani gözünün sağa sola kaymasını istemiyosanız biraz
fedakarlık göstermek gerekiyo, tabiki eşlerimiz bize sadık ama cinsellik söz konusu olunca en beklenmedik bir insan
bile değişebilir, zaten aldatmaların büyük çoğunluğunu cinsel açıdan tatmin edilemeyen kocalar yapıyo
tabi bu benim fikrim, siz istemiyosanız istemiyorsunuzdur.
TATLIM YAZILARINDA HAKLISIN ama bir sey var.
ben isteksiz oldugum zamanlarda bile esimle beraber oldum,sebeb onunda zamaninda isteksiz oldugu,yorgun oldugu halde ben istiyorum diye benimle beraber olmasiydi.
ben askima ve cinsel iliskime asla ihanet gozu kayar falan acisindan bakmadim.aslada bakmam.cunki,benim kocam benim bebisim gibi,3 ay bile beraber olmasak asla sadakatini bozmaz.

ASK VE SADAKAT VARSA.bizi seven gercekten asik olan kocis 2-3 ay bile bekler.
Bence karisi 2-3 ay cinsel iliskide olmadigi icin ihanet edenler hayata sadece sevisme ve zevk gozu ile bakanlardir.iste otur insanlar beklemez ihanet eder.
VE AYRICA IHANET edenler karisi onunla beraber olsada olmasada hep ederler,yani 1 insanin kaninda varsa hep ihanet eder.
SEVmeyenler yatak anlaminda ihanet eder,ama seven erkekler sadece duygusal yetmemizlik basladigi icin ihanet etmeye baslarlar.
BEN ilk hamisligimdede her istedigimizde olduk ve simdide oyle oluyor.ISTEK VE ASK oldugu surece her zamanda olucak.ben esimle iliskimi asla ihanet ve gozukaymasin amaciyla yapmadim.COK garip ama bizim aramizda hic ihanet laflari edilmedi,sadece nisanliyken subheler,inamsizliklar oldu ve tanidikca hepsi bitti gitti.
EVLILIKTE ASK SADAKAT VE EN ONEMLISI GUVEN COK ONEMLI bir sey.2 asik kisinin bebisi olacak,karisi hamile erkek cok sevincli ve karisiyla cok mutlu.diyelimki,2 ay cinsel iliski yasaklandi,o mutlu ciftin erkeyi hic askini,ona mutluluk veren kisyi sirf bebek bekledigi ve onunla beraber olamadigi icin ihanet edermi.bunu bence sevmeyen ve kusura bakmayin am HAYVAN gibi yetisen kisiler ede bilirler.
ALLAHIMA bin defa sukrler olsun melek gibi 1 esim var.
AY ihanet edecek kisi iliski olsada olmasada edicek.
bu arada laf acilmisken haberiniz olsun.
KADIN VE ERKEKLER hakkinda kitap cikaricam.yazilarini yaziyorum ama 35 falan yazimda kitabi cikarmayi dusunuyorum.

SEVGIYI ASKI KADIN AKLINI HATTA KADIN HIYLESINI SADAKAT VE GUVENI ANLATAN KITAP...

TATLIM YAZILARINDA HAKLISIN ama bir sey var.
ben isteksiz oldugum zamanlarda bile esimle beraber oldum,sebeb onunda zamaninda isteksiz oldugu,yorgun oldugu halde ben istiyorum diye benimle beraber olmasiydi.
ben askima ve cinsel iliskime asla ihanet gozu kayar falan acisindan bakmadim.aslada bakmam.cunki,benim kocam benim bebisim gibi,3 ay bile beraber olmasak asla sadakatini bozmaz.

ASK VE SADAKAT VARSA.bizi seven gercekten asik olan kocis 2-3 ay bile bekler.
Bence karisi 2-3 ay cinsel iliskide olmadigi icin ihanet edenler hayata sadece sevisme ve zevk gozu ile bakanlardir.iste otur insanlar beklemez ihanet eder.
VE AYRICA IHANET edenler karisi onunla beraber olsada olmasada hep ederler,yani 1 insanin kaninda varsa hep ihanet eder.
SEVmeyenler yatak anlaminda ihanet eder,ama seven erkekler sadece duygusal yetmemizlik basladigi icin ihanet etmeye baslarlar.
BEN ilk hamisligimdede her istedigimizde olduk ve simdide oyle oluyor.ISTEK VE ASK oldugu surece her zamanda olucak.ben esimle iliskimi asla ihanet ve gozukaymasin amaciyla yapmadim.COK garip ama bizim aramizda hic ihanet laflari edilmedi,sadece nisanliyken subheler,inamsizliklar oldu ve tanidikca hepsi bitti gitti.
EVLILIKTE ASK SADAKAT VE EN ONEMLISI GUVEN COK ONEMLI bir sey.2 asik kisinin bebisi olacak,karisi hamile erkek cok sevincli ve karisiyla cok mutlu.diyelimki,2 ay cinsel iliski yasaklandi,o mutlu ciftin erkeyi hic askini,ona mutluluk veren kisyi sirf bebek bekledigi ve onunla beraber olamadigi icin ihanet edermi.bunu bence sevmeyen ve kusura bakmayin am HAYVAN gibi yetisen kisiler ede bilirler.
ALLAHIMA bin defa sukrler olsun melek gibi 1 esim var.
AY ihanet edecek kisi iliski olsada olmasada edicek.
bu arada laf acilmisken haberiniz olsun.
KADIN VE ERKEKLER hakkinda kitap cikaricam.yazilarini yaziyorum ama 35 falan yazimda kitabi cikarmayi dusunuyorum.

SEVGIYI ASKI KADIN AKLINI HATTA KADIN HIYLESINI SADAKAT VE GUVENI ANLATAN KITAP...[/QUOTE

DOğru soyluyorsun vallaa ıcınde varsa yapar.ktabını cıkarda evde bos bos oturcağimiza okuyalım sonra bebıslerden okumaya pek fırsat kalmaz:)

canım eline sağlık yine çalışmışsın ama başlarına numara koysan iyi olmaz mı? çok mu karışıyorum işine acaba:)))
:nazar::emir_bebek::17:yok canim isime karismak diyil.bu benim ozel cetvelim diyilki,hepimizin listesi,herkes kendi fikrini soyleye bilir.bi ara numara koymustum,ama kizlar hergun artiyor ve ben kisi ekledikce herkese tekrar numara yazmak zorunda kaliyorum buda uzun zaman aliyor.subat anneleri hepsi yazilsin bitsin o zaman numaralama yapicam.:16:[/QUOTE]

tamam canım sen bilirsin daha iyi olur; ama bu liste baya bi kabarık oldu Allah yardımcın olsun:16:

Son düzenleme:
Bende de aynen oldu da, nerde benim gibi patronu olan calisan bi kadinda dinlenmek.:(

Sen de mi kilo almaya basladin melistuna? Yihuu tek ben degilmisim.:P ama yarim kilo vermisim bu hafta sukur.:56:

ayy çok zor çalışmak hamileyken ben de oğlumda çalışıyordum o zaman sigara falan da içiliyordu yanımda acayip bulantı oluyordu.
kilo aldım canım hem de 3 kilo almıştım iki hafta önce şimdi daha da aldığımı hissediyorum malum bulantı yok oburix gibi yemeye devam,ne yapayım doymuyorum:))

benım şu an kilo alımı söz konusu değil , malum mide bulantıları.. ama karnımda şişkinlik var sert.
bi de baya bi duygusallaştım. Herşeye gözüm doluyor.. :2:

gaz olabilir folik asit gaz yapar istersen akşam yatarken al ne zaman aldığını bilmiyorum gerçi ama ben öyle yapıyorum..
oyy kıyamam annelik moduna girdin demek!

yaa kızlarr psıkolojıkmıdır nedır anlayamadım ama karnımın sağ tarafından sureklı kalp atıslarını hıssedıyor gıbıyım anlayabılırıyım banamı oyle gelıyor elım gozum hep orda sureklıde atıyor bısı hıssetmek ıcın erken mı bılmıyorumda

gaz olabilir folik asit gaz yapar istersen akşam yatarken al ne zaman aldığını bilmiyorum gerçi ama ben öyle yapıyorum..
oyy kıyamam annelik moduna girdin demek!

folık asıtı öğleden sonra en tok olabildiğim zaman alıyorum.. malum yemek pek yiyemiyorum.. umarım en kısa zamanda geçer. ..ben kendimi hiç takmıyorum da kendimi bişeler yemek için zorluyorum sırf bebiş büyüsün diye ..inşallahh..

yaa kızlarr psıkolojıkmıdır nedır anlayamadım ama karnımın sağ tarafından sureklı kalp atıslarını hıssedıyor gıbıyım anlayabılırıyım banamı oyle gelıyor elım gozum hep orda sureklıde atıyor bısı hıssetmek ıcın erken mı bılmıyorumda
TATLIM psikolojik diyil.rahmin buyudukce kasiktaki,buyuk damarlara baski yapiyor,oyuzden kalp vurmasi gibi hiss ediyorsun.hamilelerin cogunda olur.o damarlarin sesi.
bde 9 ayda olsan bile bebisinin kalp atisini duyamazsinki>>>:16:

TATLIM psikolojik diyil.rahmin buyudukce kasiktaki,buyuk damarlara baski yapiyor,oyuzden kalp vurmasi gibi hiss ediyorsun.hamilelerin cogunda olur.o damarlarin sesi.
bde 9 ayda olsan bile bebisinin kalp atisini duyamazsinki>>>:16:[/QUOT
hep duymak ıstıyorum iştee elım ordayaa ordanda pıt pıtt hareket gelınce sevınıyodum:)meğer kalp vurmasıymıssss neyse eve bı ultrason alasım varrr

Back
X